Drgace se da pa na semaforju v 1. normalno samo s sklopko brez gasa speljat... Pa v 5. poln gas tut ne zdrsne kot je rekel serviser da bo ce bi bila hin, je pa zelo visoka oz. prime bolj na koncu...
Na klimi mi pu??a hladilnik (napaka najdena na servisu). I??em poceni in zanseljivega mojstra v okolici LJ, ki bi mi tole ?im prej zamenjal. Sem z Vrhnike, hladilnik sem ?e kupil. P.s. lokalni mojster se je ?e usral in rekel, da tega ne bo po?el ker se mu ne da zajeb..
Za vsako informacijo hvala!!!
lp
poznam mojstra ko ti obeje zrihta... zamenja in nafila... center celja
ja ugotoviu sm da zakadi samo ?e bremzam z motorjom. enako kot pri tebi. a gdo ve ?e gredo bati tudi od uspodaj ven?? nekaterim avtom gre kaj pa ta motor?
ojnice mor? pomoj sam iz glavne gredi odvija?it... pomoje...
Em, Jures, a se mi samo zdi, ali ta re? stane 230?? Je v ceno vklju?ena tudi zabava, recimo, klofanje kakega Japon?ka, ki si je zmislil tako bedarijo?
In, qwerty, ?e je akumulator v zadnjih izdihljajih, je tudi to preve?. ?tiri ?arnice po 5 W in ?e dve od osvetlitve reg. tablice ti poberejo 30 W, kar pri 12V sistemu predstavlja 2,5A. Niti ni tako malo, kot se zdi, sploh, ?e molze? zadnje mA iz akumulatorja.
To se pa strinjam... Se pa znebi? 110W ki pa tudi ni malo...
Kaj pa ?e bi si umislil kake?n "failsafe", da se sprazne do to?ke ko ?e ti lahko v?ge? avto, ali pa kot ima Dodge RAM, da ko se sprazne do te to?ke sam po?ene motor in dofila...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kok ki velja =D Olja pije nic... Bencina komaj kaj... Pridem pa tudi kamor je treba samo pac ne v stilu =D
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani