Enako... zamenjal diske in dal gor Ferodo mehke plo??ice in je sedaj mir. Na feltnah mora? imet ful ?rnega prahu, ?e so ?iste no good, pretrde plo??ice-ru?enje-segret disk-voda=zvit disk.
Ali je olje Motul 8100 X-clean+ 5W-30 dobro? Bi ga probal zamenjati z Castrol Edge 5W-30, ker ga nekaj popije. Sli?al sem, da je kar se tega ti?e bolj?e olje Motul.
?e do?ivel, da je aku kao crknil, pa potem za?el spet povsem normalno delat. Je bil pa to v avtu moje najdra?je, tako da raje nisem tvegal da bi moral poslu?at o?itke da nisem odreagiral, bi bilo preve? adrenalinsko. Takoj sem kupil novega.
Boss, vozi kot da bo aku 100 let trajal in bodi pripravljen da jutri zjutraj ne v?ge.
Me zanima a se je komu ?e kaj takega zgodilo in dejansko kako je sploh to mo?no.
V soboto smo imeli v en res hud naliv z rahlo to?o (ni? posebnega max 1,5cm). Vendar je tako zalivalo, da je bilo dvori??e hitro 15cm pod vodo in se je voda celo zlivala preko ?leba, ker je cev na koncu bila premajhna, da bi po?iralo. V glavnem preko ?leba se je tudi zlivalo na spodaj parkiran avto.
No po vsem tem naslednji dan se vsedem v avto in ko ?elim v?gati je bil aku ?isto na koncu, ?tevci so sko?ili, zaganja? pa je le jedva za cca pol sekunde rahlo obrnil motor. Ok v?gemo s kabli in naredim dva kroga po obvoznici, da se napolni in od takrat lepo v?iga normalno brez kakr?nega koli sledu, da je bilo nekaj narobe.
Ko sem razmi?ljal, kaj naj bi se zgodilo sem nekako pri?el, do tega, da je to?a zama?ila re?e spredaj pod havbo pri brisalcih in da tista koli?ina vode enostavno ni mogla nikjer odtekat, kot direktno v motorni prostor ali pri straneh ali pa mimo gume, ki naj bi tesnila dostop. Takoj zraven je tudi akumulator in varovalke tako, da sumim, da je bilo to vse skupaj veselo zalivano z ogromnimi koli?inami vode in ker je voda dokaj dober prevodnik je veselo spraznilo aku.
Ne vem, druge razlage nimam. :ne vem:
Koliko je pa star akomulator? Kaj pa, ?e je ?isto preprosto in naenkrat "izdihnil" oz. se izpraznil. Ti si ga sedaj malo napolnil a ob prvem mrazu bodo zopet skakali kazalci. Samo predpostavka.
Najbolje bi bilo, da ga izmeri? in ve? pri ?em si.
Servis je tm da ti leze v supak k ti prodajo nov avto pa da te potem se nadaljnih 5 let lupi za servis. Nazalost. Uporabnik sylvan je isto kupil novo trojko pa mu je navigacija stekala pa je bil 7x na pooblascencu pa niso nic zrihtal oz. so samo posodobili software a napaka je se vedno ostala. Na koncu so ga odpikal in se je obrnil na mazda zastopnistvo kjer mu tudi odgovorilo pomoje niso. Na koncu je prodal nov avto
Pa sej obstajajo razni tr?ni in?pektorji pa recimo pi?e? v revijo VIP. Ko oni prevzamejo primer se vedno re?i v korist kupca. Potem niso razni pacienti, ki se delajo vsemogo?ne ve? tako naduti.
Zakaj ne poskusite namazati vodila menjalnika pa avtomat (?e ga ima). Tudi pod tisto usnjeno man?eto ro?ko menjalnika je fajn za na?pricat s kak?nim silikonskim sprejem. Jst sm tako re?il pri prej?njem avtu. Nimate za zgubit dosti ?e poskusite vse to namazati. Priporo?am mast v spreju ali pa silikonski sprej
Kaj pa, ?e bi ?li lepo na uradni servis in udarili po mizi, naj zrihtajo menjalnik kot je treba?
imam dizla. Sicer preberem navodila, ampak kak?no stvar ?e raj?i vpra?am, da sm malo bolj zihr. Nastavek sem dobil, hvala za nasvet in je sedaj precej la?je.
Mogo?e samo ?e eno podvpra?anje, potem pa mislim, da drugih stvari nisem potem ve? opazil sedaj po enmu mesecu.
Ker sem pa? glede avtov res laik, me samo zanima ali je normalno, da avto v leru al pa pri nizkih obratih, da se sli?i ropot motora, kot recimo delovanje traktorja, ni nekega kontinuirnega delovanja. V spominu nimam da bi blo ?e od samega za?etka tkao, res je da se to ne sli?i ko je recimo radio vklopljen, ampak pri vi?jih obratih se sli?i tak zvezen zvok delovanja, ko pa je motor pri?gan pa kot en tak mini ropot...
sem drugi lastnik avtomobila, pa potem kak?en tak detajl bolj opazim
A ve? kako pravijo dizlom na tem forumu benzinarji? Traktorji.Zakaj? Ker se jih sli?i kot traktorje, tako, da je tak?no delovanje v redu. Kaj bi ?ele rekel, ?e bi imel kak?nega opla ali fiata(enak dizel motor obeh omenjenih)?, tam bi se ?ele tresel v kabini na minimumu.
Se strinjam alex, da je tale bose katastrofa. Bog ne daj da kaj crkne, ker je cela znanost, ce bi hotu kaksen aftermarket notri dat...
Pa tale nova 6-ka ima cel kup zvo?nikov noter, raztresenih kot lego kocke po vseh koncih, a da bi pa visokotonce prav obrnili proti potnikom to je pa ?e preve?.
Pa uni 8 cm tweedler? Wtf je to? Ne ti? ne mi?. Ni ne srednji ne visokotonec.Pa ?e sub-a ni ve? v prtlja?niku.?e ho?e? kolikor toliko popravit zvok mora? kot prvo dat noter ene pametne silk visokotonce in kot drugo vsaj 10" sub +fer?terker na mesto rezervnega kolesa.
Kot je sedaj je za poslu?at poro?ila in kak?ne Modrijane. Za kaj resnega pa? ne.
Lastnik sem samo dober teden dni. Je pa avto stal preden sem ga kupil na parkingu ca. 2 meseca.
Predlaga? da preventivno zamenjam olje, ?eprav je bil menjam ?ele pred kratkim (pred 8000km) ?
p.s.
v avte vgrajujejo vse mo?ne igra?ke, da bi pa dodali eno lu?ko za PDF pa ne :@
?e posebej v tem primeru, ?e si lastnik ?ele en teden.?kodit ne more lahko samo koristi motorju. Res da je to olje namenjeno temu, da se me?a diesel z njim a
vseeno. Ni tako poceni. Hkrati bi ga lahko priklopili na ra?unalnik in eventualno nadgradili softwer. V?asih pomaga za dpf, ?e dela prepogosto regeneracije.
Sem opazil, da se meni regeneracija DPF izvaja pre-pogosto! (se sli?i donenje, ve?ja poraba, izguba mo?i)
Opazil sem, da je nivo olja visok - skoraj do X!
Malce se sli?i turbina!
1x mi je ?e igubil mo?, ni me spustil preko 50kmh, a po ponovnem zagonu je deloval. DPF?
Peljal sem ga Mo?niku v Kranj, ker niso ugotovili ni?. Priklopili so ga na tester, vozili smo se naokoli a ni pokazalo ni?. Avto naj bi bil brezhiben...
Ali je mo?no da imam nevarnost okvare premi?ne gredi, kar je nevarnost modelov 2013 Skyactive ?!
Kako to ugotoviti in dokazati servisu?
Kateri servis je to ?e opravljal/ugotavljal in to kupcu v dobro? (avto je v garanciji!)
Seveda, da se izvaja regeneracija tudi v mestu. In takrat ne sme? ugasniti avta ampak ga nateraj nad 2000 obratov, dokler se ne dokon?a. Vi?ina olja blizu x pomeni, da ob kratkih mestnih vo?njah ugasne? vozilo na pol regeneracije in to je rezultat tega.
Lani maja sem kupil Mazdo 6, 2014 letnik, CD175 Avtomatik.
Ob nakupu avtomobila je bil akomulator slab in ga je pridajalec zamenjal. Od nakupa avtomobila in do danes imam porabo povpre?no 8,56 L/100 km (14.327 km)
Glede na to kak?no porabo imate ostali mislim da nekaj ni vredu z mojo 6-tko
Res da imam v glavnem mestno vo?njo.
Zanima me ?e imam sploh pravi akomulator?
Probal sem tudi priu?it i-stop sistem, po navodilih iz foruma in se mi na 7. to?ki ustavi, ko avto pri?gem zelena lu?ka 3x utripne in se pri?ge oran?na, ki samo gori in ne ugasne.
Hvala za pomo?.
Glede porabe bo kar dr?alo, ?e jo vozi? izklju?no po mestu-pa? konjenica +avtomatski menjalnik prineseta svoje.
Sem jo imel na testiranju in izpod 7 l/100 je nisem spravil in to me?ani cikel.
Po mestu pa je poraba hitro nara??ala.
Razlika med ro?nim in avtomatskim menjalnikom je nekje 1 do 1,5 l/100,kot sem lahko prebral od uporabnikov.
Tudi, ?e gre? na sprintmonitor. de bo? opazil, da avtomatik pridejo na vrsto bolj zadaj.
Pazi, da ne bo? zapackal dpf filtra. Pazi na regeneracije!
Zvok je meni osebno bil OK... in nisem nic pogresal wooferja... v bistvu ni bilo nic slabse, kot pri prejsnji sestici, ki je imela woofer ali pri sedanji CX-5, ki ima spet woofer v prtljazniku...
Samo problem je, da lahko stla?i? tudi 30 cm velik zvo?nik v vrata in ve? kot toliko nizko ne bo ?lo brez suba. Tako, da je to nek umetno napumpan mid bas zvok.Je pa zanimivo, da ?e da? noter v vrata kak?en res dober aftermarket, tudi 2 ohm zvo?nik izgubi? ?e dodatno na basih, ker so Bose oja?evalec in zvo?niki tako ugla?eni, da poudarijo base, srednji so porezani in neki mid visoki, kjer so ?pice spet porezane.Skratka,vsak star Alpine 4x40 W radio brez oja?evalca na polno pohodi Bose sistem, tako zvokovno kot z mo?jo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo, kupil Mobil 1.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani