Skoči na vsebino
323F slabo vle?e pod nizkimi obrati
Napisano

filter ni, ker bi cukalo pri ve?jih obratih saj takrat cuza hitreje. omenil si da naj bi bila zracna cev zalimana - si preprican?

ker lahko da nekje vle?e not zrak in to topel ko je segret motor - medtem ko ne ?uti? tega ko je zrak okoli motorja mrzel.

fajn preglej vse okoli te cevi, razpoke, kjer je nataknjena...itd

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DSC proti zdrsu gum
Napisano

Sm ga res mel nastavljen previsok pa mi je v safe mode padu enkrat. Mogo?e od takrat, da mi ni delal potem dsc. sramezljivsramezljiv

do 10 je priporo?ljivo za mazde............ne ve?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V conradu jih ima? - brez le?i??a, samo ?arnico ven in novo not, je pa rahlo o?ja, ampak ko da? gor kondom ravno sede. Pazi ko daje? ola gumo dol da se ne strga - to ja obvlada?... :aaaaa:

Za trikotnik, se pa ne spomnim, naj viper pove

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 cd136 l.03
Napisano

Zanimivo.. sam ne gre mi v glavo kako olje iz intercoolerja? a ne gre skozenj samo zrak? Zgleda bo treba res do majstra peleta it pre?ekerat :)

ta je za olje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

?e ma? na auto, in v?ge? motor. Kdaj se za?enejo ?e xenonke? Takoj ko da? kontakt, al potem go motor v?ge?

Odvisno od svetlobe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Tudi s xenonkam ni panike, ?e ?e ve? da bo serija tunelov jih pa? pri?ge? ro?no in na koncu ugasne?...

Bolje kot da vedno ?tarta? motor z njimi, ko pozabi? dati na parkirne - takrat je ?ele load balastov in akomulatorja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Takole kot ima to nastavljeno jures je po mojem najbolj uporabno.

Lahko pove?, katere 'komponente' si kupil (stikalo, senzor,...)?

samo lu?i Philips, imajo rele.....senzor mora biti pa v avtu ?e

To?no tako - deluje dobro in ugasne to?no takrat, ko je treba.

Edino kar me moti ?eprav vem zakaj je tako je recimo pri son?nem vzhodu ali pa zahodu, da gre relativno hitro v no?ni na?in. Je pa to logi?no saj ravno pri vzhodu in zahodu sonce sveti voznikom najbolj mote?e v o?i in je dobro, da so lu?i pri?gane.

?e pa ?tarta? iz gara?e je tudi do neke mere logi?no saj gara?e ne prepozna kot gara?o ampak misli, da je no? in ker se no? ne spremeni v dan v trenutku temu primerno vzdr?uje no?no osvetlitev. Preklopi pa po ene 10minutah, ko mu rata jasno, da se je dan vseeno zlo hitro naredu. :hudicek:

Sveti, sam preveri, ?e slu?ajno nima? osvetlitev armaturke v no?nem na?inu nastavljen na minimum.

The land of rising sun :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

u bistvu armatura sploh ne sveti na tem na?inu... <_<

sveti sveti, imas gumb levo v stevcih za preklop. V bistvu je AUTO - oz senzor za svetlobo zelo dobra stvar - vendar ?e bi dali neke dnevne lu?i. ?e posebej za tujino - ala Italija, Avstrija...itds, kjer imajo na avtocestah posebno pravilo za dnevne lu?i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Ebay itak...

so pa res druga?ne od unih ki jih dobi? za 20?, svetijo mo?no in se ne rosijo, in ko jih enkrat da? v nosilec, jih zelo te?ko ven dobi?, nimajo tisti ?alabajzarski kotni pleh nosilec ampak orng zadevo....ukrade? jih lahko s pol odbija?a skupi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

mazdine auto luci so za en kurac

recimo tunel na avotcesti: prizgejo se luci, vse lepo in prav, ampak potem se ne ugasnejo...

tko da jaka automatika :whatever:

Pri meni dela to tip top sekundo v tunelu in sekundo iz tunela, vedno. Ta senzor je 'nem?ko' natan?en, na prej?nji je bil pa len

Jures, ti k si majstr za tole. Kje si to naredu oz. a si sam? Mam pa tako kot ti prej, se na tej tudi da to narest? Tnx in lp!

Vse sam, to sploh ni noben problem, Ledice z ebaya, na tej mazdi sem pa kupil orng lu?i s certifikatome, ker sem imel namen homologirati in sem res.

http://www.mimovrste.com/artikel/342000662...CFUJL3wod72vc_A

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Se vnaprej opravi?ujem za OT sramezljiv .

Saj mogo?e sem kje kaj kiksnil v cifrah, ampak naj mi nekdo razlo?i ta famozni ve?deciliterski prihranek zaradi LED lu?i.

- Zasen?ene ?arnice = 110 W

- Tablica + sprednje +zadnje pozicijske = 30W

skupaj torej 140 W porabe na ra?un pri?ganih lu?i.

?e ma ma?ina 100KW in ?e vozi? zelo var?no, recimo da tako zelo na oko uporabi? 15 KW mo?i v povpre?ju. 140W porabe lu?i je manj kot 1% od 15KW, kje hudi?a se skriva preostali obljubljeni prihranek?

Na kratko - bu?e.....so pa prihranek na podlagi dalj?e dobe ?arnic

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski vklop lu?i
Napisano

Resitev je enostavna. Mam ze na drugi mazdi. Dodas led dnevne luci z relejem za izklop. Luci vezes na kontakt, rele za izklop pa na parkirne.

Ko mas Auto, delajo LED, ko gres v tunel oz ko senzor vklopi zasencene vklopi tudi parkirne s tem izklopi dnevne LED...

Enako ko rocno vklopis zasencene. S tem sistemom imas stikalo vedno na Auto in avto samo vzigas in ugasas, za luci je poskrjeno.

Kot pika na i pa sem zadevo se homologiral, komaj cakam da mi kak policaj zatezi da mu pomaham pod nos, ampak kontrol sploh ni, na meji me je samo vprasal ce so original, ker ko pod streho prehoda zapeljes se vklopijo zasencene in izklopijo LED in vedno vsakemu policaju v zivo demonstriram.

Sem mu rekel ne dodane, on pa meni lepo delajo....

Jest sem cisto zadovoljen s tem, kar je sedaj... (da ne morem ugasnit luci) ... Mi ni treba pazit se na to, da jih prizgem. Sicer sem se sedaj, ko imam nadomestno Mazdo2 z zelo malo dodatne opreme (oprema CE plus), kar nekako navadil, da jih moram prizgati... Edino ugasnit jih pozabim... za to pa itak poskrbi buzzer, ko odprem vrata :) ...

Samo dnevne spredaj mi pa niso vsec... saj folk z njimi vozi potem tudi zvecer ali ob slabi vidljivosti in je zadaj popolnoma neosvetljen ... :angry2:

Zato je v kombinaciji s senzorjem za svetlobo to toliko bolje, ker ne morws pozabiti, tisti samo led domaci dodatki so pa drugo...

Imajo pa dnevne luci brez zadnjih pomembno funkcijo zadaj - podnevi so zavorne luci veliko bolj vidne ko se prizgejo iz 'nic'

Vidis pa na cesti vse zive variante, najboljsa je ena opel omega, ki jo srecujem....ima zasencene vedno prizgane, modre led parkirne in se poleg led trak na odbijacu pod lucjo, tega res vidis. Po moje z lune

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f hatchback kosi
Napisano

krije, sam ce sam kose zrihtam mi ostane kak evro ki mi sedaj zelo prav pride!

ne vem sicer kako ampak dobr zrihti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f hatchback kosi
Napisano

Pozdravljeni,

prejsni teden mi je wolkswagen poljubil rit in razbil zadnji odbija? in zadnjo levo lu?, glede na starost avta l.99, pa? i??em najcenej?o moznost da spravim avto v se pol letno delovanje. Ima kdo kako info kje bi najhitreje dobil kose? ?e je odbija? srebren dam za dve mrzli pivi dodatka!!:) pa nekje v ne predaljni okolici ljubljane bi pri?el takoj iskat kose!

LP Janez

info na 040/418524

Hvala

Pa ta VW ne krije iz zavarovanja???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne dela daljinsko zaklepanje/odklepanje
Napisano

evo prva okvara pri mx5

ne dela daljinsko centralno. Daljinec je ok (sem zamenjal baterije, in meril upore in vse), tko da mora bit neki pri avtu.

Ideje?

varovalka :)

verjetno centrala...ampak a si poizku?al spet inicializirat daljinec s centralo, ne vem ?e gre to pri mx5 enako kot pri 6 in 5..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izklop zvoka tipk
Napisano

Se opravi?ujem za vpra?anje, nisem znal priti do menija radia, mi kdo opi?e pot ali po?lje link kako priti v meni.

Hvala za odgovor.

lp Dii

pritiskaj notri desni knos z vrtenjem pa izbiras,

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izklop zvoka tipk
Napisano

Ali to velja tudi za obvolanske komande?

Tudi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izklop zvoka tipk
Napisano

Pozdravljeni,

Ne najdem teme kjer je opisano kako izklopiti zvok tipk radia M6 2005. Mi lahko kdo posreduje link prosim,

Hvala

V meniju radija - beep off

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekaj cvili... jebemti?
Napisano

ca.2500km

hmmm to pa ni tako malo, pa ti cel cajt od menjave tako cvili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekaj cvili... jebemti?
Napisano

to je tut men cvilil , neki cjata vozi pa bos vidu da bo nehal , ponavad je rja alpa smeti k pridejo do diskov / ploscic , je pr men grozno glasn cvilil ampak samo par km ...

zato ga spra?ujem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekaj cvili... jebemti?
Napisano

Kot za?arano mi je poleg (isto?asno) zaviranja za?elo tudi nekaj cvilit ko vozim tam 2-4km/h... brez zaviranja!

Vse skupaj se je za?elo, ko sem menjal zavorne plo??ice...

Se komu sanja kaj bi lahko bilo?

V posnetku (snemano s telefonom) se da sli?at tist kur?ev zvok :angry2:

http://kiwi6.com/file/d9xz22c808

koliko ?asa je od menjave?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Srednji lonec za Xedos 6
Napisano

Uf, ste mi dal kar nekaj kontaktov, moram si ?as vzet in malo preklicat.

Jures, to si mislil Izpu?ni sistemi Cugelj?

po moje, za nas je krotendorf :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.