Lep pozdrav vsem skupaj! Glede tega sem na tem forumu ?e pisal, vendar napaka ?e zmeraj ni odpravljena.
Na armaturni plo??i sta se mi po 8 mesecihpri?gali 2 opozorilni lu?ki, in sicer:
1. check lu?ka
2. dsc/tsc lu?ka
V glavnem bil sem pri mehaniku, ki mi je menjal egr ventil in pa luftmeser, vendar sta se lu?ki ponovno pri?gali.
Jaz mislim, da gre za nek kontakt in ni? drugega (lahko da je celo kaka varovalka al pa senzor).
V tem ?asu sem z vozilom nardil 25.000 km in deluje brezhibno, torej ?e bi bla okvara motorja al pa in?talacije (kar naj bi prikazovala CHECK lu?ka), potem se ne bi jaz tako dolgo vozil.
Ali mi lahko kdo kaj pomaga oz. svetuje kaj pametnega? Je imel ?e kdo kak?no izku?njo s tem? Menite, da je to kaj nevarnega?
?ez dva tedna nameravam it na dopust in ni ravno prijetno, ?e ti gorita ti dve lu?ki na armaturki.
Hvala vsem za pomo? oz. odgovore!
Lepo se imejte, pa sre?no vo?njo!
Lp, Boris
koliko je star akomulator? Znanoi je da ob padcu napetosti (sem imel enak problem v CX7), z novim je blo vse ok - pre?pricaj tudi vse kontakte na akomulatorju in kake rjaste zemlje
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Simptomi so enaki kot pri tem mozakarju ja, s tem, da mi odgovor nic ne pomaga, ker sem vse to kar pise ze preveril. Edina varianta je da ima vodna ?rpalka neko fabr?ko napako, kar bom preveril v kratkem. Hladilna je pa ena s potokarja, se mi sanja ne, rumena uglavnem, se pa isto dogaja ?e imam not samo vodo.
LP
Jero
pa ma? WP za 1.8 al jo ima? ?e od prej - neumno vpra?anje vem.
Druga?e pa lahko po doma?e proba? ne da bi razdiral - da? na cev vodno pumpo od webasta jo prhefta? na ?trom in ?e se motor hladi kot je treba je potem nekaj s pritiskom pretoka (pumpa?)...oz za 50? re?i? problem
mam eno za probat preden gre? v stro?ke
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zadnje case opazam da mi moja M6 (2006) 1.8 deluje nekam nemirno v prostem teku. Predvsem se to opazi ko je ze avto enkrat segret.
Naceloma obrati nihajo za par 50-100 obratov gor dol in predvsem navzdol strese avto. Ni razlike ali dela na plin ali bencin, prav tako ne igra vloge a je vgasnjena ali pa prizgana klima.
Any ideas ?
Mah se opravicujem ker sem slabo oznacil naslov teme, sedaj pa ce nisem ravno slep ne najdem opcije za popravek
MAF? Ali nekje sneta - na?eta cev za zraK?
Moj je belo-sivo kadil, ko so bile bakrene podlo?ke dotrajane. Pol sem ga pa peljal na zdravljenje pa je zaenkrat vredu in deluje odvajen te slabe razvade.
Vendar se bi to opazilo v prekomerni porabi (kurjenju) olja....
misli? IMV ventil - ta regulira pritisk na benz pumpi, ampak nisem ?e sli?al da bi zezal pri v?igu, le pri ?tantgasu?
Druga?e pa ?ist ena nevmesna probaj ?e z rezervnim klju?em....(koda)
Menjal sem naftni filter , pumpica gre na trdo . Spredaj na na kovinski cevi sem snel kapico za test dovoda goriva - ko pumpam na pumpico brizga ven , ko verglam tema ... Baje je nek ventil na pumpi Tega sem tudi snel , sprobal - ko ni elektrike- pihne? skoz je odprt , ko je elektrika pa ne more? - je zaprt . Zgleda da ta tudi dela . .. edino , ?e se druga?e odnese , k je zmontiran not ...
To ne pomeni ni? drugega kot to da cev ni zama?ena, da pa nafto potegne je potreben pritisk, ki pa ne pride proti motorju ampak iz motorja
PReden kaj menja? preveri vse cevi, tudi na zra?nem filtru - celoten zajem zraka
imam navigacijo multimedia dela vse normalno razen problem je pri zvoku navigacija ima itak svoj zvo?nik
pri dvd in tv ter blututo se pojavi problem slika je zvoka pa ni povezal na origalni radi pa ne preklopi kako se lahko odpravi te?ava imam pa tudi boos ozvo?enje model avta je 2004.
hvala vsem za korisne informacije
malo ve? info....je to od za?etka ali kar naenkrat?
?e od za?etka - si povezal multimedijo na CD changer port zadaj na original avtoradija?
Pa ?e to ?e si, dela samo na AUX vhodu avta - pritiska? CD, da do tja pride? (?e nima? AUX buttna) - kot pravi?, ne preklopi, sam to ne dela na AUX mora? ro?no preklopit
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vprasaj se auspuh servis zabnica pri kranju (loh tud jaz prevzamem)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani