Skoči na vsebino
saj ne morem verjet!
Napisano

zirinofski, brez zamere, ampak jaz bi tistega tvojega majstra, pri katerem sem se sam enkrat oglasil, ko ti je 're?eval podlo?ke in injektorje s svojimi deli', malo povpra?al po zdravju........

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 zadnje zavore
Napisano

Sem na?el tapravo temo,da ne odpiram nove! :aaaaa:

Danes zjutraj se mi je zgodilo naslednje, se peljem kakih 10km, pa kar naenkrat nek ?uden zvok nekje iz podvozja (kakor da vlak zaviral - stra?en kovinski zvok), no malo prestra?en, takoj odmotam na nek bli?nji parking, pogledam najprej motorni pokrov, vse ok okol motorja, potem gledam plati??a, ?e kje kaj drgne, podvozje ?e je vse ok, ni? vidnega v glavnem. Pol se pa spomnem na zadnje cilindr?ke, kateri so totalno problemati?ni pri tastarih mazdah6. :o

No zvok je bil pribli?no tak, da kovina drgne ob kovino (dejansko kot da se vlak zaustavlja), podoben zvok je bil ko mi je enkrat pri 323F tisti plehek, ki je pri prednjih diskih, malo podrgnil ob plati??e. :rolleyes:

Skratka zdej bom to po?timal, majstr Pelko pravi, da bo potrebno zamenjat zadnje cilinddr?ke in pa plo??ice! :cheers:

Joj pa ti se bli?a? laguni stari :) vsak mesec nekaj....termostat 100?, nosilec 200?, prej ?e veliko, sedaj tole....a si dal ?e ene 1500e plusa?

Na za logo

Objavljena slika

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznikova ?ipa
Napisano

Avto sem imel na ?trihanju voznikove strani. Sedaj, ko sem ga dobil nazaj, se mi nikakor no?e premikati voznikova ?ipa. Ko premaknem stikalo se v ratih sli?i ?loc, to je pa tudi vse. Pri kontaktu, ko premaknem stikalo, tudi po?miga stropna lu?ka, tako da se motor?ek obremeni. Ostale ?ipe pa delujejo normalno. Kaj bi bilo narobe? LP M

Ce je razdiral ni pravilno sestavil ali pa kak predolg sravf dal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo (AUDI)
Napisano

Sicer se ne spoznam na motorje ampak a nimajo Ducatijevi tamo?ni cestaki sklopko v oljni kopeli? :ne vem:

ve?ina jih je:

on ima pa tegale

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo (AUDI)
Napisano

Ob tem sem se spomnu, ko so kolegu na URADNEM servisu rekli, da je na njegovem Ducatiju ?la sklopka, ker ni bilo dovolj olja v njej........ :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 CD 136 - zvok motorja
Napisano

Tok tok tok tok tok je ponavadi zvok ?ob - je glas o?itnej?i ko je mrzla?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ipod/iphone priklju?ek v avtu
Napisano

pomojem da je ze..k js mam 4 s 5.1 pa imam jailbreak.. sam treba je naredit costum firmware..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.kako se to dela me ne sprasuj, k pojma nimam... :)

jailbreaka definitivno se ni imas po moje 5.0.1

Dnevno preverjam

Lahko pa da imas iphone 4 in 5.1 to pa obstaja, za 4S pa ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

vse se da dobit, sam mora prej jailbaikat da bo dobu cydio..potem pa nprej..najbolj simpl je kupit androida...

ceprav js nimam nekih tezav z iphonom, pa povezavo z avtoradio...

Ti imas samo bluetooth verjetno.

4s s 5.1 se nima jailbreaka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Fuknu bom tale jabuk na kompostnik!

V avtu ga priklopim na kabel a muska siba preko bluetootha in moram v playerju rocno izbrati docking. Ko to naredim tudi prostorocno dela na docking a ni mikrofona. Vsakic ko startam avto!!!!!!!!

Pizda nisem se se s telefonom za katerega je v avtu vse pripravljeno toliko ubadal in plesal po cesti.

Ne morem verjeti kako bedast uporabniski vmesnik ma software, ne mores dolociti prioriteto tipa povezave, vsakic treba rocno!!!! Bluetooth ima samo on/off in pair/unpair - NOBENIH nastavitev!!!!!

Wtf kaka neuporabna stvar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

word :bravo:

ma itak, loh bi ga sedaj prodal za 600? (ebay se tam giblje vedno) pa nima smisla skoz dilat te telefone....

Druga? pa malo razo?aran nad tem famoznim Ipod priklju?kom v Mazdi - na ekranu je stalno AUX, brez pesmi, brez direktorijev...itd itd Dela sicer vse preko volana, ampak posledica tega je da takoj na telefon gleda? vmes - adijo varnost.

Vsak korejski aftermarket danes podpira celotno upravljanje preko radijo vklju?no z mp3 tag, playlist........

Pa tudi AUX ima first in first out funkcijo, tako da mora? med vo?njo menjat usb klju? in izklapljat ostale..... :blink:

Glej od 10:30 naprej (poprej pa kako razdre? radio :hudicek: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Da kar tukaj nadaljujem, ker sem bedak, in sem se vsedel na androida in ga po?il....sem vzel na simobilu iPhone 4S, da vidim to ?udo (kot moj telefon, krekberi ostaja)

Ni kaj tehnolo?ko je zelo dober - ekran, hitrost, ohi?je....itd

Razo?aral pa me je uporabni?ko, za ta denar bi lahko bil malo bolj odprt - tu ga android preka?a na veliko,

prekolesariti mora? cel google da naredi? jailbreak, in ker nisem poznavalec teh stvarc sem najprej naredil SW upgrade (ponujen na telefonu) na 5.1 in se zaklal....5.1 ne more? ?e odkleniti, prav tako ima 4S 5.1 zaklenjen downgrade na 5.0.1 ki se ga da odkleniti :vskalo::vskalo::vskalo:

Za vsak drek rabi? itunes - najslab?a stvar pa je baterija - to je pa popolnoma razo?aranje, dr?i mi od jutra do cca 6h zve?er z wifi... :ne vem:

Dobra stvar je kapaciteta 32G in predpriprava v mazdi, kjer sedaj fura muziko in prostoro?no, ter seveda fotoaparat.

Nisem pa o ho ho navdu?en, predvsem ne za to ceno (jaz sem ga sicer dobil za 1? na obstoje?i paket) in navsezadnje visoko mese?no porabo....

Ploki, ?e zanimivost

speedtest.net:

moj simobil na iphoneu 6,8MB/2,14MB

na ?eninem androidu (T2 hosting v Simobilu po novem) 7,1MB / 1,99MB

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ni v navodilih....

Ampak neumen japonski problem re?en <_<

?e ima? USB klju? notri bo? poslu?a? USB in ni? drugega, ko da? ven USB bo delel iPxxx

:wacko:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kdo ga ima? Mi lahko kdo pove ali bi moral tudi rolati komade preko tega kabla in upravljati napravco preko radija / volana?

V mojem na primer samo polni, ne daje pa glasu, in na displayu se ne poka?e iPod - pa prisitkam AUX 1x, 2x, 3x, CD 1x, 2 x ,3 x :ne vem:

Mo?no dvomim, da je samo za polnjenje

Za aftermarket vem, da ?e pritiska? AUX menja? med aux in, ipod, usb....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje
Napisano

Kam pa te dali opravit oz. kje ste kupili nove dele? Koliko ? je to stalo, neoriginalnih delov nisem nikjer na?el, na Mazda servisu so mi rekli 96? za eno stran?

na ta mazda servis se ?e enkrat obrni in jih opomni, da je bila to serijska napaka...garancija gor ali dol. Druga?e pa v BTC pojdi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popravilo prtlja?nega roloja M6
Napisano

http://www.ebay.de/itm/Mazda-6-Kombi-Lader...bc#ht_864wt_952

Alternativa za staro 6ko - se lahko predlaga ?e bolj?a cena, ni neumno to ?e prej zamenjati saj zamenja? kovinski del s starim plasti?nim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo (AUDI)
Napisano

Sej pravim da sem kar debelo gledal ko mi je to govoril...na konc pa so mu povedali da stane novo 300-400eur...na poobla??encu itak.

?e v letu in pol spusti plin (pa da zadeva kao res ne pu??a kot so mu povedali), kaj je lahko potem narobe? Kje zgine, ?e ni made?ev nikjer?

plin izhlapi ve?inoma ali se hitro posu?i, nekje pu?a to je to - lajtunge ali killer

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo (AUDI)
Napisano

Hello,

v glavnem, nekaj mi ni jasno kar so sodelavcu povedali na servisu.

Spraznila se mu je klima po letu in pol, tokrat so ugotavljali kaj je narobe in ugotovili da nikjer ne pu??a, da je pa verjetno slab ventilator za klimo in da zato zginja plin, ?e bo pa kje v koloni kdaj stal pa lahko zadeva celo odpove in klima neha delovati.

Je res mo?no kaj tak?nega zaradi ventilatorja klime?

A plin je zmlel al kaj...

Kere buce, ventilator nima veze z zaprtim sistemom kjer je plin, ta le piha na killer

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

USB player za mazdo
Napisano

A je kdo montiral tole?

Kak?na je kvaliteta zvoka? A je potrebno na radiu kaj spajkati (omenja se na strani)?

http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-Wechsler...#ht_1593wt_1139

fantje no, dajte malo iskanje uporabljat :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje
Napisano

Parkrat z volanom noter- ven in bo nekaj ?asa mir.Bolezem starih 6-k namre?. ;)

Yep veliko napisanega tukaj...

Sam ne vem, a res ne dela iskanje tega foruma al je folk len? mese?no ponavljajo?a vpra?anja na ene in iste teme....IMV, dim webasta, kero olje, utripa DPF SOS SOS, ne grejo ?ipe same gor..... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokanje
Napisano

A ima kdo problem s pokanjem v podvozju spredaj, Mazda5. Ko je mrzlo je pokaje bolj mo?no, ko se segreje (temp. okolja ne avta) nad 20, 25 st. se zelo omili vse skupaj. Pri mehaniku nismo na?li nobenga "lufta" nikjer.

?ez luknje in policaje ali med 'rolanjem' avta?

M5 je imela serijski problem na gumicah fedrov ali celo fedrih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava radija
Napisano

a ima ta mazdin radio AUX vhod, ali se ga priklju?i s kak?nim posebnim kablom?

na midi (/CD) port ni ni?esar standard pri japoncih, te napravce imajo ta konektor in v sebi konverter

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.