ja sej to zmerej merkam..no mene niso niti enkrat ustavli..so pa tamauga spomladi in je mogu placat okoli 300e kazni..sem mislu da je kj drugace z hrvasko,pa je se vedno isto..ceprav mislim da pri hrvatih se ne da nc zrihtat tko na roke..vsaj pri providi...
srbija pa je koker js opazam zadnje 2 leti super ni tok radarjev se spomnim vcasih so bli pred in po cestniski postaji..na vsake 30km avtoceste je bila ena patrulja..zdej so nehal s tem..hvalabogu..
Jaz imam sicer staro ?estko, ampak tudi prej sem imel dci cliota. Nobenih simptomov cukanja. Tukaj pa so..bili. Trenutno je ok. Nekaj tankov sem zvozil z megaselom, sedaj je bolje. ?eprav meni je potresavalo pri zelo nizkih obratih 1200 cirka...na za?ketu ko sem jo dobil pa tam okoli 2000. Po nalaganju novega SW, in po u?enju ?ob je bilo pa ok. Sedaj pa vsak servis cirka 12-13000km dam nau?it ?obe in je ok. Tankam pa na petrolu.
No sej, jaz imam nekaj megasela ?e doma. Pred menjavo olja naredim z njim ene 2 tanka mal mo?nej?e koncentracije, potem pa menjava olja in kalibriranje ?ob. Zaenkrat mi v nizkih obratih ne potrese ve?.
Zdej al je to zaradi tega ali ne ne vem. Sem pa kakih 3000km nazaj uporabil par tankov ta megasel.
O?itno gre za ob?utljiv sistem na nafto, al kaj vem. Pri starej?ih ?estkah je podobno. Je pa tako, ?e v prostem teku opazi? pove?ane vrtljaje je mo?no, da se izvaja regeneracija DPF filtra, ali pa da se ?obe u?ijo (ima sistem za samonastavljanje ?ob). Takrat je fino po?akat, da obrati padejo, pa potem ugasne? avto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene pa zanima, ?e kdo ve, a je tole fejk al ne:
http://avto-olja.si/olja/index.php?option=...4&Itemid=17
Povezava za deljenje
Deli na druge strani