Jaz imam zdele menjavo olja na 20.000 in "Zlatko" je tud ?e par dni naro?en. Sem pred ?asom pri?el do istega zaklju?ka kot ti, da ?e je nafta v karterju, da to ziher ne more bit dobro za motor.
Ve? kaj me zanima? A pri naslednji menjavi na 40.000km moram spet "Zlatkota" not vlit al se ve?e na kovino pa ostane gor tud ob menjavi olja.
?aki, ampak zakaj pa pride do take zama?itve? Skos poslu?am kak?ne superduper sisteme DPF imajo druge znamke napram Mazdi ampak o?itno je vsepovsod prbli?no enak ?it.
Z ?arnico je zadeva podobna sam, da je pa? prevelika, da bi jo posrkalo skozi slamco. Ampak vseeno ni te?ave saj je dovolj, da jo podtlak "dr?i" na koncu slamce, ki jo nato previdno potegne? skozi odprtino za dolgo lu?.
Stro?ki za novega (ali rabljenega brez defektnih pikslov)..? mogo?e se komu od vas kje valja kak?en odve?en?
za?elo se je pozimi.. od takrat dodatno mese?no crkne kak?en dodaten segment, ne?ni udarec po lcdju v?asih pomaga, ampak zdaj ?e crkujejo segmenti za prikaz klime itd.. in je postalo bolj mote?e.
Tole ti verjetno prekinja kak?en hladen lot... mojstri, ki se s takimi zadevami ukvarjajo ti bodo znal tud display polotat... rezervna re?itev je pa itak najdet eno stol?eno pa pobrat display ven.
poglej ?e se ti ni kaka vakumska cevkica preluknjala... preveri merilec pretoka zraka (o?isti ga z mehkim ?opi?em a bodi zelo previden, da ga ne pretrga?), ravno tako o?isti kontakte na konektorju tega merilca.
Ne, ampak glede na to, da sem ta pojav opazil je zelo lepo od tebe, da si g aomenil in da bom takoj na naslednjem servisu malo pobaral kaj je okrog te zadeva.
Alex je pa ?e ena mo?nost in sicer v volanu je en feder, ki ob?asno dela take zvoke. Sicer ti pa naj na servisu povejo kaj je to pa ne pol pozabt napisat re?itve
Sme?no je to da ima "samo 165kilometrov prevo?enih", js mam 400 pa ja ?e vedno na ?ez F .
ti raj un ta drug cagar glej... po novem ma? verjetno ?e enega...
Druga? pa Labi zgleda kr dobr stiska ta svoj trahtor... se spomnim, da pri moji prej?nji ?estki, ko je bil cagar na tem mestu sem mel ?e vsaj 200 prevo?enih km za sabo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tnx za razlago... jaz sem sicer nekaj iskal pa kr ni informacij o tem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani