Skoči na vsebino
M6 FL Prednji odbija?
Napisano

Mam polni kasko ampak kot sem reku, znajo debili komplicirat in verjetno zgubim 10% bonitete un 1% odbitne bi ?e pre?vel mogo?e. Bom kontaktiral priporo?eno osebo.

Yeah duck/gafo tape to the rescue :) Well yes and no :P Rad bi zrihtu prbli?no spodobno ?ene kr tko k se spodob :P duct tape ?al ne spada sem za zasilno re?itev bi pa verjetno zlo dobr deloval :hudicek:

Na parkiri??e NI? ne izgubi? pokli?i ga (labi je dubu 2 x nova vrata, jaz sem ?e 7x bil pri njemu....niti ?)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 FL Prednji odbija?
Napisano

Tole se da s kak?nim industrijskim lepilom tako lepo zalepit, da ne bo ni? vidno z o?esom le na otip.

srebrn duck tape :P

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 FL Prednji odbija?
Napisano

?e ima? kasko parkiri??e = > An?e (i??i na netu ac tomc) pa re? da so te mazda?i poslal, pa tudi za ke? ni drag

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Osvetlitev na vratih
Napisano

pri meni je tocno tako.

moji tud, ampak govora je o?itno o FLjki, kjer so spet ?paral :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Osvetlitev na vratih
Napisano

a pol ni ve? tako, kot pri stari, ko si z gumbom odklopil ostale ?ipe se je ugasnila osvetlitev, ko si jih aktiviral pa spet v?gala?

<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 CD - Intercooler
Napisano

pozdravljeni,

je kdo v kratkem menjal intercooler na Mazdi 6 CD? zanima me cena novega pri nas! je mo?no dobit ponaredek ali samo original?? V Avstriji na servisu, 470 ? z monta?o! :vskalo:

je ksn tle gor, ki dela na mazda servisu? kolk stane pri nas??

tnx!

nemogo?e da je v Avstriji toliko!!!

?ala...

najprej povej kje pu??a, kjer so bile ?e napake na cevi in tako naprej, se je dalo hitro porihtat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veliki servis M6... 2008+
Napisano

serbus!

ej Mazda Schildberger v Avstriji!!

komplet velik servis z MES-om okrog 500?! Olje pa lohk mas s sabo!Dexelio! ?e rabi? povej!10?liter!

?e pri nas kupi? neoriginalne dele, te pride okrog 450? minimalno!

preveri!

l.p.

aja glede diskov!

najceneje dobi? ponaredke pri Peru?u v Dravogradu za 350?, za isti denar ti jih v Avstriji ?e zamenjajo!!

PREVERJENO!

l.p

ponaredki za 350???????????????????????????????

Komplet na ebayu s plo??icami so 100? ?lovek pa sam jih zamenja? v Sloveniji!!!!!!!!!!!!!!!!

diski za 2008 sprednji - GH

http://www.ebay.de/itm/2-Bremsscheiben-pas...d#ht_1438wt_905

ali ?e ceneje

http://www.ebay.de/itm/2-Bremsscheiben-vor...#ht_2851wt_1139

zadnji s plo??icam (o?itno isti kot pri stari GG in GH)

http://www.ebay.de/itm/BREMSE-BREMSEN-SET-...=item46016378b3

Tale Avstrija je res zakon....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

ammm petrol? Vedno tam dobim....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 problem dobiti manjkajo?i kos
Napisano

Mislm da je ta koda za 1.6 motor - al sm pa narobe vidu. :ne vem:

Je pa ta kos (glede na stran allmazda.net) enak ?e pri veliko mazdah, na sam MX-5.

?e od Xedos-a 9 pa?e - tko da Mitja-MX6 ma zih kej

za miato od 1991 naprej (nisem izbral mx5 ampak miata) pa sode? po kodi po njegovi vre?ki je to to - isto na mnogih avtih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 problem dobiti manjkajo?i kos
Napisano

angle?ko je valve cotter, nem?ko VENTILKEIL

pod ventil keil (kajla) ebay najde nekaj, ampak se bo? moral prepri?ati z dobavitelji

http://www.ebay.de/itm/Nr15-Ventilkeil-Bao...0#ht_1656wt_905

http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&am...kw=valve+cotter

koda je pa

Part number Genuine name Specification Price list name Price

B66012114 COTTER,VALVE 16-VALVE VENTILKEIL ? 2.43

te podatki so z allmazda.net, mogo?e se da tudi naro?iti (imajo online trgovino), ?e dela ne vem

?e par trgovin:

http://www.jimellismazdaparts.com/products.../B66012114.html

http://autopartmaster.com/en/?action=catal...ch&lang=rus

http://www.dealerdirectparts.com/2002-MAZD...illenia-s-4.htm

http://www.worldimpex.com/parts/mazda-cotter_3047175.html

Tazadnja je videt ?e najbolj?a

Ho?em 10% provizije - 0,1 USD :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

jaz pa original mazda 196.000km z menjanimi diski na 130.000 + ebay plo??ice pa tud nimam problemov :D

?e smo prav zaznali, so bili glavni problem pretrde original plo??ice.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 se ugasa
Napisano

Danes mi je ?e drugi? v treh tednih avto ugasnil, ko sem ?akal na semaforju. Potem sem se pa doma peljal normalno. Prvi? se je zgodilo, ko je bilo pred cca. 14, ko je bilo zunaj -20. Dopoldne sem ga normalno v?gal in je kazalo -12 in po 10 minutah vo?nje je za?el cukati. Med parkiranjem mi je tudi ugasnil. Popoldne pri -8 sem se pa normalno peljal do danes. Vmes sem zamenjal ?e naftni filter, ?e bi bil mogo?e krivec, ker ga nisem pred zimo. Danes je pa spet ugasnil na semaforju in to brez cukanja. Ali je to znak za zamenjavo IMV ventila?

Ve? kot znak.....v Sloveniji je -12?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hladilna teko?ina za M6
Napisano

Euroton povsod po SLo jo ima, ni noben bau bau je dobiti. Buhnedej pa rozne not (razen ?e totalno ne izprazni?), pa ?e to je te?ko. Rozna je za TDI :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hladilna teko?ina za M6
Napisano

Imam eno glupo vpra?anje;kako vem,kak?no hladilno teko?ino moram doliti v hladilnik?

Baje, da ni vsaka za vsak hladilnik? :whatever:

zeleno.... :D - ?e je not ?e zelena.....kar verjetno je ker ima? eksoti?en avto....

?e pa misli? na candy, gorenje ali podobno, pa vode raje ne, daj raje plin :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delno zama?ene ?obe za pranje ?ip.
Napisano

O?itno je nekdo na petrolu v kanglo za vodo dolivat vrgel papirnato brisa?o ali nekaj podobnega. To vodo sem nalil v rezervoar za pranje ?ip. Robec je namlelo in potegnilo skozi pumpo. Nekaj ?asa je skozi ?obe na sprednje ?ipe letela bela svinjarija, zdaj se je to ustavilo vendar ?obe vode ne ?pricajo ve? tako kot bi morale ampak vsaka malo po svoje. Skoraj tako kot ?e gre? s trdim scat.

Ali kdo ve, kako zakomplicirano je te ?obe odmontirat in s?istit ali pa jih morda kar zamenjat in koliko bi le te stale?

odmontirat jih je enostavno cevko dol pod pokrovom in gre ven na zati? na?in, to je to.

Pa si prepri?an da je to to, ker ?e si navadno vodo iz tam nalival ti je lahko zmrznila, oziroma zapacka se lahko ?e na izhodu posode - kako dela zadaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

alarm tuli
Napisano

Nekateri senzoji danes ?e zaznajo premik vetra - ?e ma? ?ibedah odprt, webasto vklopljen itd med drugim. Pa kako je z ma?ki pri vas, kake tace gor ? :P

A ste ga probal odklopit z akomulatorja za par minut? (ctrl alt del)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sol
Napisano

kaj to pomeni za??iteno podvozje?

Poznamo 2:

- tovarni?ko, kjer je mazda med najSLAB?ImI!

- dodatno, ki ga lahko naredi? pri profi?ih ali sam s premazom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sol
Napisano

Naza??iteno ali na?eto podvozje - 2x hitreje rjavi

dolo?eni deli novej?ih avtomobilov se za?nejo veliko prej lu??iti - po cca 3h letih (govorim za pike na avtu, praske itd, povsod, kjer sol pride pod zgornji sloj - enako se vidi kot oksidacija - zakaj ker so od cca 2000 barve na vodni osnovi - ekologija jebi ga (Vir : An?e).

Edit: seveda je odvisno tudi od tega koliko ?asa to pusti? na avtu da se v?ira

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 zadnje zavore
Napisano

no zdej pa mene neki zanima, zakaj ima mazda 6 karavan (al combi) na zadnjih diskih samo polovico povr?ine diska lepo "zdrsano" ostala polovica pa je rjava? :huh:

mogo?e malo n00b upra?anje, sam sva se z tastom zataknila pri tem tako pere?em upra?anju in me sedaj zanima kako pa kaj, da bom lahko pri?el stvari do dna :closedeyes:

ali pa postrani prime cilinder.......kar je zelo tezko

daj kako sliko, sam disk ne more biti prevelik ker ne bi ?eljust sedla potem gor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje za benz
Napisano

Ne pani?ari js mam istega, kot ti pa ni panike, pri prej?nji pa je blo sranje.

DPF-jar !!!!!!!!!!!!!! :harhar::harhar:

Ha ha ha sej res...... :bravo: carsko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pedalo za sklopko se zatika
Napisano

teko?ino se menja na km ali leta - ne vem sicer kak je interval pri BT? ampak verjetno ni vzrok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mrzli dnevi - M6 te?ko v?ge
Napisano

Pi?e...

Bencinski motor... Vrstni 4 valjni DOHC 16V 1789/1999ccm

Dizelski motor... Vrstni 4 valjni SOHC 16V 1998ccm...

Akumulator:

Dizel - 12 V-70 Ah / 5 h; 12 V-64 Ah / 5 h

Bencin - 12 V-40 Ah / 5 h; 12 V-52 Ah / 5 h

Zaganjalnik:

Dizel - 12V; 2.2kW

Bencin - 12V; 1.0kW

na evo 64 je bil moj..... :ne vem:

ampak tud benz 40A ???

Teli japonci.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je eden oreng ?paral in verjetno ?ivel na jugu Italije, kjer minusa ni nikol ob?util v ?ivo :P

kupu sem novo..... :huh: ampak o?itno so se u?ili na napakah....to je bilo leto 2005

Ko bi kej pisal gor bi blo tut fajn... Velik je kot fordov 110ah... :glare:

ha ha ?rn z rumeno japonsko nalepko gor - isto sem mel, v navodilih pi?e, na zadnjih straneh - dej poglerj me firbca

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Alo alo!! Ne se delat norca... Mam 12V sam V je na narobe strani :blush::blush:

Tuhtam kolk ma 5-ica... Sam se mi zdi da ma 100ah... 2.0CDTX...

you wish v mojo cd143 so dali nekaj cez 60 se mi zdi - itak da je ?el z webastom nov not

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.