Mam polni kasko ampak kot sem reku, znajo debili komplicirat in verjetno zgubim 10% bonitete un 1% odbitne bi ?e pre?vel mogo?e. Bom kontaktiral priporo?eno osebo.
Yeah duck/gafo tape to the rescue Well yes and no Rad bi zrihtu prbli?no spodobno ?ene kr tko k se spodob duct tape ?al ne spada sem za zasilno re?itev bi pa verjetno zlo dobr deloval
Na parkiri??e NI? ne izgubi? pokli?i ga (labi je dubu 2 x nova vrata, jaz sem ?e 7x bil pri njemu....niti ?)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
je kdo v kratkem menjal intercooler na Mazdi 6 CD? zanima me cena novega pri nas! je mo?no dobit ponaredek ali samo original?? V Avstriji na servisu, 470 ? z monta?o!
je ksn tle gor, ki dela na mazda servisu? kolk stane pri nas??
tnx!
nemogo?e da je v Avstriji toliko!!!
?ala...
najprej povej kje pu??a, kjer so bile ?e napake na cevi in tako naprej, se je dalo hitro porihtat.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes mi je ?e drugi? v treh tednih avto ugasnil, ko sem ?akal na semaforju. Potem sem se pa doma peljal normalno. Prvi? se je zgodilo, ko je bilo pred cca. 14, ko je bilo zunaj -20. Dopoldne sem ga normalno v?gal in je kazalo -12 in po 10 minutah vo?nje je za?el cukati. Med parkiranjem mi je tudi ugasnil. Popoldne pri -8 sem se pa normalno peljal do danes. Vmes sem zamenjal ?e naftni filter, ?e bi bil mogo?e krivec, ker ga nisem pred zimo. Danes je pa spet ugasnil na semaforju in to brez cukanja. Ali je to znak za zamenjavo IMV ventila?
Ve? kot znak.....v Sloveniji je -12?
O?itno je nekdo na petrolu v kanglo za vodo dolivat vrgel papirnato brisa?o ali nekaj podobnega. To vodo sem nalil v rezervoar za pranje ?ip. Robec je namlelo in potegnilo skozi pumpo. Nekaj ?asa je skozi ?obe na sprednje ?ipe letela bela svinjarija, zdaj se je to ustavilo vendar ?obe vode ne ?pricajo ve? tako kot bi morale ampak vsaka malo po svoje. Skoraj tako kot ?e gre? s trdim scat.
Ali kdo ve, kako zakomplicirano je te ?obe odmontirat in s?istit ali pa jih morda kar zamenjat in koliko bi le te stale?
odmontirat jih je enostavno cevko dol pod pokrovom in gre ven na zati? na?in, to je to.
Pa si prepri?an da je to to, ker ?e si navadno vodo iz tam nalival ti je lahko zmrznila, oziroma zapacka se lahko ?e na izhodu posode - kako dela zadaj?
Naza??iteno ali na?eto podvozje - 2x hitreje rjavi
dolo?eni deli novej?ih avtomobilov se za?nejo veliko prej lu??iti - po cca 3h letih (govorim za pike na avtu, praske itd, povsod, kjer sol pride pod zgornji sloj - enako se vidi kot oksidacija - zakaj ker so od cca 2000 barve na vodni osnovi - ekologija jebi ga (Vir : An?e).
Edit: seveda je odvisno tudi od tega koliko ?asa to pusti? na avtu da se v?ira
no zdej pa mene neki zanima, zakaj ima mazda 6 karavan (al combi) na zadnjih diskih samo polovico povr?ine diska lepo "zdrsano" ostala polovica pa je rjava?
mogo?e malo n00b upra?anje, sam sva se z tastom zataknila pri tem tako pere?em upra?anju in me sedaj zanima kako pa kaj, da bom lahko pri?el stvari do dna
ali pa postrani prime cilinder.......kar je zelo tezko
daj kako sliko, sam disk ne more biti prevelik ker ne bi ?eljust sedla potem gor
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zna biti res tuljavica okoli klju?avnice ki bere kodo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani