Kaj pa vem, lani od novembra do marca letos sem mel povpre?je 6,78. Cerklje-Ljubljana(be?igrad). Pa za moje pojme ne vozim po jajcih, ravno ti??im ga pa tut ne. No kdaj pa kdaj, ga mal zluftam
Ja boh pomagi. Podlo?ke so v tem primeru o?itno potro?ni material. Zaradi tistih 30? za podlo?ke te ne bo konec :-).
Glede turbine se pa pomoje ne da ni? pametnega videti. Vsaj tkole na hitrco ne. ?e ne bi si vsak pred nakupom avta s turbino marsikdaj premislil ravno zaradi tega (?e bi vedel stanje le te). ?e spodaj nikjer ni lu?ice, bi eventuelno lahko snel cev s turbine pa pogledal, ?e in koliko olja spu??a. Meni je tisto gumijasto cev takrat olje pre?rlo in je za?elo potem kapljat naprej na za??itno plastiko in potem na tla. Ampak sej pravim, najbr? je moralo spu??at kar nekaj ?asa, da je cev pr?rlo.
Glede turbine. ?e ti le-ta pije olje, ti bo avto ?e vedno bolj ali manj normalno ?el. Razen ?e ?topa? od 0-100km/h da ugotovi?, da pospe?ek res ni ve? tak.
Govorim za bolj za?etno fazo. Ko je turbina res pri koncu, se pa najbr? res bolj pozna na performansah. JE pa tut res, da ti misli? ali pa mislimo, da avto ?e vedno dobro gre. Jaz ko sem zamenjal turbino, je avto dejansko malo bolj potegnil. ?eprav sem prej mislil, da gre normalno.
Vijaka sta mislim da dva, v sovoznikovem predalu na levi strani. Konzola se pa samo stakne oz. natakne. Zgleda pa res 'surovo'. Kot da bi vse spulil ven
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz sem prej?njo zimo menjal turbino na moji mazdi. O kaki posebni rabljeni izbiri pozabi. To ni nemc. Obnovit se je baje ne da.
No mogo?e dobi? kako rabljeno za okoli 800?, poglej tut na ebay.
Pa najbr? bo? mogu menjat ?e cev ki gre na turbino. Na servisi stane bogatih 300?.
So?alje
Povezava za deljenje
Deli na druge strani