Skoči na vsebino
I??em dobro optiko podvozja
Napisano

Jaz pa vseeno mislim, da je nagib problemati?en ?e posebej ?e so gume asimetri?ne. Ker to pomeni, da lahko oprijema en del gume bolj kot drugi in zato lahko pride do vle?enja v eno smer ?e posebej ker ima ?estka zelo ob?utljivo prednjo premo. Razlika po podatkih sicer ni velika ampak je tako, da je tudi to mo?no.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em dobro optiko podvozja
Napisano

Kere gume pa ima?? So enako napolnjene na obeh straneh? Kolk ma? napolnjene?

Je pa tako, da je podvozje zelo ob?utljivo in ?e ?e cesta malo visi vle?e v smer kamor cesta visi.

Druga?e pa nalimi skeniran izpisek iz optike, da vidimo a kje zadeva odstopa.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DIMNA ZAVESA !?
Napisano

Aaaaaa Alex..... za to se lahko zahvalimo zloglasnemu DPF filtru.... juhuhuuuuuu..... :aaaaa: :aaaaa:

no ja... vsaj to je plus pri teh filtrih... diesel ?ist ni? ne kadi. Pri meni je tako ?ist izpuh, da lahko s prstom po notranji strani auspuha potegnem pa se komaj pozna, da je kej umazan.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova 6ka,
Napisano

Vseeno ce gres v marino po par bokobranov..........

... al pa ?e kar v marini parkira? med ?olni... :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 l. 97 1.3
Napisano

Glede na to, da voha? bencin ti verjetno nekje ven te?e in s tem je povezana tudi tvoja ve?ja poraba. ?e je to kje pri motorju je zelo priporo?ljivo, da ?imprej ukrepa?, da ne bo kaj gorelo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DIMNA ZAVESA !?
Napisano

Jaz vozim z klimo ve? ali manj stalno.Pa nisem ?e opazil ne vem kak?ne razlike v delovanju M6. :whatever:

Jaz tudi pa res ni neke razlike ali je klima vklopljena la ne :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nek zvok pri 6
Napisano

Edino,ko obrnem volan skrajno v vsako smer,me nervira "mrmranje" servota.Mah,ni? huj?ega-pa? ne obra?am na full,pa je. ;)

Saj to ga itak ne sme?, ?e ho?e?, da ti servo pumpa vzdr?i dolgo ?asa.

Pri novi ?estki pa to ni ve? problem saj je servo elektri?en :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nek zvok pri 6
Napisano

wow... :danzoman::danzoman:

sem se nasmejal zdele glede tega mehankarja, ker ta je pa res car, da ga lahko i??e? pod soncem.. :hohoho:

Sicer pa vsakemu svoje sam ne jamrat pozimi zakaj avto ne greje. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Klima
Napisano

?e ima? klimo nastavljeno na AUTO potem elektronika sama dozira mo? klime in temu primerno po potrebi izklaplja funkcijo ECO (zmanj?ana mo? hlajenja in razvla?evanja). Se pravi, dokler ne dose?e ustrezne temperature, ko je recimo avto pregred je ECO ugasnjen potem pa samo dozira hlajenje in je ve?ino ?asa klopljen razen, ?e je kako noro divje vro?e vreme potem pa rabi klima ve?jo mo?.

?e pa se ro?no igra? z vklapljanjem in izklapljanjem pa je v ve?ini tako kot je Yavarye napisal. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DIMNA ZAVESA !?
Napisano

Saj vem, da boste jezni, ampak... Pa? nimate DPF-a... :hohoho::hohoho::hohoho::D

haha LOL... pazi zdej, ko bodo planili kolk je DPF en kurac in so sami problemi z njim :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 crknila tubina
Napisano

Tista velika plahta plastike pod motrjem ima v?asih zaslugo za to, da ne opazi? pu??anja olja. Zatorej dipstick ?imve?krat ven pa not pa ven pa not pa...

:bravo:

mo?ki mamo s tem ve? izku?enj... deklicam pa to pa? dela probleme, ker pozabijo ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 crknila tubina
Napisano

ja lahko smo zdej mo?ki pametni, ker imamo vsak dan opravka z "dipstick"-om pa radi tako al pa druga?e merimo globino in kvaliteto olja ter mazanja... :P

sorry za off

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - redni servis 80.000 km
Napisano

Sam res ne vem zakaj bi pa zdej recimo jaz MORAL pljuvat ?ez Mazdo. Imam ?e drugo in s kvaliteto sem zaenkrat zadovoljen, ker to, da prleti kamen in po?i ?ipa res ne morem kriviti proizvajalca. Sploh zato ne, k ne vem kolk velik kamen je bil.

Seveda je bilo nekaj manj?ih zadev za porihtat in zaenkrat so bile ?isto vse odpravljene v garancijskem roku tako, a nepredvidenih stro?kov ni bilo. Mazda me je do zdaj samo 1x pustila na cedilu pa ?e to sem sam ve?ino kriv, ker sem slepo zaupal BC-ju in mi je zmanjkalo goriva.

Rje tudi nisem imel in ne vem zakaj bi zdaj se moral priklju?iti krdelu pa tuliti v isti rog kolk je Mazda zani?... a mogo?e komu ni jasno, da je lahko dolo?ena napaka tudi samo na parih avtih in je na ostalih ni.

Ne vem no, ampak nekatere je en sam negativizem in jamrarija :( ... saj vem da vas te?i recesija ampak s tarnanjem ne bo ?isto ni? bolj?e.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - redni servis 80.000 km
Napisano

Ne vem no ampak meni se vseeno ne zdijo tile servisi ne vem kako astronomsko dragi (OK menjava jermenov res ni poceni ampak vseeno

05.02.2008 833,00 ? Servis na 120.000 km

24.07.2007 173,00 ? Servis ne 100.000 km

21.12.2006 248,46 ? Servis na 80.000 km

06.06.2006 283,76 ? Servis na 60.000 km

04.10.2005 244,12 ? Servis na 40.000 km

07.04.2005 45,48 ? Servis na 20.000 km

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.