Kaj pa LPG sistemi, ki vsak 10. motorni interval doda namesto plina bencin in s tem nama?e ventile, da zmanj?a obrabo le teh!
Potem pa me zanima kako to, da pravijo da se turbo avte ne da predelat na LPG oz. kak nastane tlak v motorju preklopi na bencin! ZAJ JAZ NIMAM NEVEM KOLK ZNANJA O PLINU, a kolega ki to vgrajuje ?e 12 let je rekel, da zadeva deluje normalno tudi na turbo avtu! pokazal mi je tudi kako se programira turbo avte in razne finte!
Rekel je tudi, da mi naradi RX8ko na plin, ?e ?elim! je pa res da je do pred kratkim niso mogli saj je bil problem zakompliciran softwere, ki ga ima ta avto in se ga ni dalo programirat!?
Moj-Boj? CX7 ima tak sistem ko vsak (se mi zdi) 7 vbrizg ?opa benz.
Kaj pa LPG sistemi, ki vsak 10. motorni interval doda namesto plina bencin in s tem nama?e ventile, da zmanj?a obrabo le teh!
Potem pa me zanima kako to, da pravijo da se turbo avte ne da predelat na LPG oz. kak nastane tlak v motorju preklopi na bencin! ZAJ JAZ NIMAM NEVEM KOLK ZNANJA O PLINU, a kolega ki to vgrajuje ?e 12 let je rekel, da zadeva deluje normalno tudi na turbo avtu! pokazal mi je tudi kako se programira turbo avte in razne finte!
Rekel je tudi, da mi naradi RX8ko na plin, ?e ?elim! je pa res da je do pred kratkim niso mogli saj je bil problem zakompliciran softwere, ki ga ima ta avto in se ga ni dalo programirat!?
Bu?e!!
tud cx7 je bil turbo pa ne vem koliko Audijev in ostalo so naredili, med drugim prvo RX8 v slo....ki je v reklami za firmo XXX
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Po enem mesecu ?ivciranja, iskanja rezervnih delov in ?raufanja, moja mazdura kon?no spet obratuje!!!
Zdaj ko pa smo kon?no spravili motor skupaj,pa nekaj servo zajebava... Na mestu je trd ko star traktor, pa z mehanikom nikakor ne moremo ugotoviti zakaj... ko ga na mestu pod gasom obra?as do konca na obe strani, pridejo na posodici za olje ven mehur?ki, ki pa jih nikoli ne zmanjka. Smo to prakticirali pol ure pa ni blo ni? bolje...
Ima kdo kak?no idejo oz. ?e je kje kak ventil za odzra?evanje?
nekje zrak prihaja not? odkrijta kje je slabo narejeno - tesnjeno, ker ?e so mehur?ki mora nekje tudi teko?ina uhajat verjetno - ali jo zmankuje?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
vrag je vzel ?alo, plo??ice sem menjal, in za?elo je ?e bolj trest, diagnoza torej, da pri slabih 130k km rabim nove diske, ?eprav stari ?e niti po?teno obrabljeni niso...
zanima me zakaj pride do izpusta belega dima z vonjem po nafti iz webasta na mazdi 5 2.0 dizel 143gta, in zjutraj ko jo v?gem zelo smrdi in kadi iz webasta.
Kak?en krat na kri?i??ih mi je prou nerodno ko me objame bel dim in vsi bulijo vame kot da sem se v?gal.
Mi lahko kdo pomaga, ali se da to odpraviti.
Drugo pa me zanima ali je v sloveniji kdo ki servisira kartice za mazdo, namre? obe so mi crknile in zdej morem odpirat in v?igat s klju?em, druga?e mi to ni potrebno .
Menjal sem baterije a ni to to.
v naprej se vam zahvaljujem za odgovore.
Webasto je pe? ki kadi. ?e se ti da podalj?aj auspuh do dna vozila a kadil se bo ?e vedno.
Kartice dvomim da kdo, ker je kodno
Ja ?e se vozilo greje s timerjem brez pri?ganega motorja potem ima vgrajeno pumpo pomoje ane?
Vsaj tako je delalo pred menjavo VP
ja brez ne bi moglo. Lahko pa da je crknila ali pa kaj podobnega - ali webasto pri pri?ganem motorju dela normalno? ?e ma? pa mo?nost mim pridet lahko pogledamo
Torej katero motorno olje se najbolje obnese pri mazdi 6? Avto ima trenutno 230xxx kilometrov in bo potrebno v kratkem zamenjati olje. Kaj priporo?ate? Upam da ni bilo ?e 100 topicov odprtih na to temo,vsaj najdel nisem ni? uporabnega
predvidevamo brez DPF?, letnik?
dost je luknjica da vle?e zrak - pumpa bo vedno delala tudi ?e ni benza, ker dobiva impulze iz Webasta, sam ?e pa ne prite?e nafta le zrak se webasto ugasne.
Ne dolgo nazaj v temi Webasto je nekdo videl da mu je kuna naglodala in je bil ta problem, dovolj je ?isto mala luknjica, ker je pumpica ob?utljiva na vsak padec pritiska...
Evo avto sem dvignil spredaj za 30 - 40 cm pa ga pustil laufat pol ure pa nic bolse.
Potem sem webasto vklapljal vasako minuto (takoj po tem ko se je vgasno) tudi kake pol ure skupaj. Takrat je malo po malo zginjala tekocina v kileru, mehurckov pa vseeno ni bilo.
Potem sem eno cev ki je zgledala najvisje na webastu dol potegno dokler ni zacelo ven tect, pa isto!!!
to vse pri dvigjenem avtu.
Pa sem spet pustil avto laufat 15 min.
Na koncu nisem nic dosegel.
Webasto dela priblizno 30 sec do 2 min kak kdaj, pa se vgasne oboje webasto pa ventilacija v kabini.
A si preveril tudi cevko do in od dizel pumpice...? Webasto crkne tudi ?e ni benza. Ravno zadnji? je nekdo moral menjati cevko...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani