Skoči na vsebino
  dne 8. 6. 2016 ob 13:14 je Scr3am napisal:

Tm se pa sploh to trdoto tok manj cuti

...ne vem, ?e sva na isti frekvenci. Ko mislim "trdo sklopko" je to sklopka, ki jo ?uti? pod nogo in ne kot pri kak?nem francozu, ko misli?, da je po?la zajla in gre noga v prazno do dna. :prstgor:

dne 8. 6. 2016 ob 13:20 je mazdaman napisal:

?e je trdo je stalno vredu, vsaj tako trdi ?ena.

Pa saj to ho?em ?e ves ?as dopovedati. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 8. 6. 2016 ob 11:42 je samSimon napisal:

Da je ?portna sklopka trda ni nobeno pravilo. Mogo?e se pa motim in imamo na firmi ?minkerske kombije :zvizga:

Pa dobro,ne more? primerjat kombija za vozit hru?ke z ?portno mazdo.

dne 8. 6. 2016 ob 12:06 je Scr3am napisal:

Sm lih hotu napisat, da kaksna je zej to glupost. Ce imas rad trdo pedalo se ne pomeni, da ga imajo drugi. Mene osebno je to trdo pedalo zelo motilo. Sploh nisi imel filinga. No, po menjavi sklopke je zadeva taksna kakrsna more biti :)

?e bi avto imel od novega naprej in ne,ko ima 200000 km bi vedel,da je ve?ina 6-tk bila z takim tr?im pedalom s k lopke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 13. 4. 2016 ob 21:10 je Scr3am napisal:

Sporoci potem, ce bo pedalo sklopke kej mehkejse :prstgor:

Pedalo je pribli?no isto trdo.

dne 8. 6. 2016 ob 8:28 je denis85 napisal:

Mi je predalec cevko bomo ze zamenal samo zanimame,kje jo narocit razen pri pooblascencu.

Jaz sem jo zamenjal na poobla??encu.

Ne vem,?e jo bo? dobil kje drugje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 2. 6. 2016 ob 17:55 je mamica napisal:

Sosed ima IMV kombi, star, neregistriran, mislim, da tudi nevozen. Lahko ga vpra?amo, ?e ima ventil, daj tiste rjavine gotovo ne bo ve? vozil.

?zmeden? Ha,ha, dobra.Mi je kar polep?alo popoldne. :bravo:

dne 2. 6. 2016 ob 17:20 je Z M A J napisal:

Simona Pelka vprasej 041 667 335

Hvala. :bravo: Sem ga ?e kontaktiral in bom nabavli to zadev?no verjetno kar pri njemu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DSC in CHECK ENGINE - re?eno
Napisano
  dne 7. 7. 2015 ob 6:10 je mazda6jure napisal:

jp...lu?ke se niso ve? pri?gale, to je s tem re?eno, mam pa nov/star problem. objavim na strani....

?ivjo. A stvar ?e vedno deluje v redu? Ni? lu?k?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 se je med vo?njo ugasnila
Napisano

Danes, ko sem zavijal po?asi v ovinek,je volan nenadoma postal trd in sre?a, da nisem imel hitrosti, ker bi druga?e verjetno ?el ravno v robnik. Hitro sem ugotovil, da je motor sam od sebe ugasnil. Res, da sem ravno takrat menjal iz tretje v drugo a ni vrag, da bi bil to vzrok in da sem prehitro spustil sklopko..Ponovno sem obrnil klju? in avto je normalno v?gal in sem lahko nadaljeval z vo?njo. Seveda sem vozil kot po jajcih, ker mi sploh ni bilo jasno, kaj se je zgodilo in sem se bal, da se situacija ponovi.Ali je imal kdo podobno situacijo na Mazdi 6, prve generacije?

Mislim, to je res nevarno, da se med vo?njo motor sam ugasne in volan in bremze postanejo skoraj neuporabne. ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 9. 4. 2016 ob 18:47 je Scr3am napisal:

Imel isti problem lansko leto. Je ?la gumijasta cev na cilinder (50e). Na mojo sre?o se mi je to zgodilo ravno, ko sem zapeljal v box na parkiri??u :)

Sej je avto na sre?o tudi na parkiri??u.

Bomo videli v ponedeljek kako in kaj.

Hvala za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor?ki za pozicijo ?arometov
Napisano
  dne 7. 4. 2016 ob 16:05 je samSimon napisal:

Zdravo, samo vpra?al bi, ?e ima kdo kako izku?njo...

Mazda 6 2003... je mo?no odklopit motor?ke za uravnavanje vi?ine prednjih lu?i, brez demonta?e odbija?a?

Spra?ujem, da vidim ali me posku?a xy mehanik nategnit...

Hvala za odgovore

Xenon lu?i ali navadne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto vle?e v desno
Napisano

A je to Mazda 1.generacije? ?e je potem je to stara in poznana te?ava.

Namre?,pri prehodu na ve?jo dimenzijo felten,se je dogajalo,da avto v?asih vle?e v levo (anle?em v desno).

Razlaga naj bi bila ta, da naj bi postal volanski mehanizem bolj ob?utljiv in ker cesta ponavadi visi od stedine proti robu cesti??a tudi avto sili proti robu.

Baje naj bi popravek optike pomagal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Daljinsko zaklepanje ne reagira vedno
Napisano
  dne 22. 3. 2016 ob 13:16 je jures napisal:

Ha ha pocasi bo to treba zakon in licenco, tako kot za drone in sup :)

Mislim, da bo po?asi treba it nazaj na klju? za odpiranje vrat, ?e bo? sploh hotel prit v svoj avto, ne da bi te pri tem oviralo sto drugih frekvenc. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 Karavan (2004-2006)
Napisano
  dne 26. 1. 2016 ob 19:36 je Podhraski90 napisal:

Pozdravljeni,imam mazdo 6 2004 letnik,2.0 diezel 136 konjski motor,danes so se mi prizgali 2 lucki,ena za proti zdrsavanju koles,in rumena lucka za motor,avto deluje normalno ne glede na lucke,zanima me ali je kdo od vas imel ?e kaksne probleme s tem in kaksne so bile napake?

Pozdravljen v klubu "lu?karjev". Na ?alost tega problema ni ?e nih?e kvalitetno re?il.?e ga priklju?i? na ra?unalnik, ti bo napisalo, da je zani? EGR ventil.A to ni res. Jaz in ?e veliko drugih smo ga zamenjali in ?ez ?as so se te famozne lu?ke zopet pojavile. Probaj pre?ekirat ventil, kateri krmili egr ventil, pa cevko od egr preglej, v?asih je po?ena in z menjavo odpravi? tudi te?avo.

Lahko pa sname? egr dol in ga dobro o?isti?. Zna bit blokiran (zape?en), ker ti nekaj ?as ne dela prav.

Ti ima? najbr? model z potenziometrom na vrhu egr-ja in  z blindiranjem le-tega te?ave z lu?kami ne odpravi?.

Veliko sre?e pri re?evanju. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.