Pa dobro,ne more? primerjat kombija za vozit hru?ke z ?portno mazdo.
?e bi avto imel od novega naprej in ne,ko ima 200000 km bi vedel,da je ve?ina 6-tk bila z takim tr?im pedalom s k lopke.
Pri meni je sklopka trda ?e od damega za?etka...taka prava ?portna kot mora bit.
Mehke sklopke so za ?minkerske avte.
Da kar tukaj vpra?am,?e je pri menjavi tega ventila bit na kaj posebej pozoren ali je varijanta odvija?i oba imbusa,vzami ven starega,novega noter in za?raufaj nazaj?
Pedalo je pribli?no isto trdo.
Mi je predalec cevko bomo ze zamenal samo zanimame,kje jo narocit razen pri pooblascencu.
Jaz sem jo zamenjal na poobla??encu.
Ne vem,?e jo bo? dobil kje drugje.
Danes, ko sem zavijal po?asi v ovinek,je volan nenadoma postal trd in sre?a, da nisem imel hitrosti, ker bi druga?e verjetno ?el ravno v robnik. Hitro sem ugotovil, da je motor sam od sebe ugasnil. Res, da sem ravno takrat menjal iz tretje v drugo a ni vrag, da bi bil to vzrok in da sem prehitro spustil sklopko..Ponovno sem obrnil klju? in avto je normalno v?gal in sem lahko nadaljeval z vo?njo. Seveda sem vozil kot po jajcih, ker mi sploh ni bilo jasno, kaj se je zgodilo in sem se bal, da se situacija ponovi.Ali je imal kdo podobno situacijo na Mazdi 6, prve generacije?
Mislim, to je res nevarno, da se med vo?njo motor sam ugasne in volan in bremze postanejo skoraj neuporabne.
Danes sem ?ele ugotovil,da je amzs avtovleka zastonj le,?e vozi avto ta,na katerega se glasi in ne na recimo ?eno.
Se pravi,da bi moral pla?ati avtovleko ?eprav imam sklenjeno avto plus.
Izgleda,da bo treba pre?altat na avtoasistenco.
Zanima me, kaj bi lahko bilo narobe oz. kaj je ?lo?
Pedal sklopke je namre? ?eni na cesti ostal na tleh-se ne vra?a.
Hvala za pomo?.
A je to Mazda 1.generacije? ?e je potem je to stara in poznana te?ava.
Namre?,pri prehodu na ve?jo dimenzijo felten,se je dogajalo,da avto v?asih vle?e v levo (anle?em v desno).
Razlaga naj bi bila ta, da naj bi postal volanski mehanizem bolj ob?utljiv in ker cesta ponavadi visi od stedine proti robu cesti??a tudi avto sili proti robu.
Baje naj bi popravek optike pomagal.
Sej se je ?e pri prvi seriji mazd 6 to dogajalo in verjetno niso laki ni? bolj?i sedaj.
Pozdravljeni,imam mazdo 6 2004 letnik,2.0 diezel 136 konjski motor,danes so se mi prizgali 2 lucki,ena za proti zdrsavanju koles,in rumena lucka za motor,avto deluje normalno ne glede na lucke,zanima me ali je kdo od vas imel ?e kaksne probleme s tem in kaksne so bile napake?
Pozdravljen v klubu "lu?karjev". Na ?alost tega problema ni ?e nih?e kvalitetno re?il.?e ga priklju?i? na ra?unalnik, ti bo napisalo, da je zani? EGR ventil.A to ni res. Jaz in ?e veliko drugih smo ga zamenjali in ?ez ?as so se te famozne lu?ke zopet pojavile. Probaj pre?ekirat ventil, kateri krmili egr ventil, pa cevko od egr preglej, v?asih je po?ena in z menjavo odpravi? tudi te?avo.
Lahko pa sname? egr dol in ga dobro o?isti?. Zna bit blokiran (zape?en), ker ti nekaj ?as ne dela prav.
Ti ima? najbr? model z potenziometrom na vrhu egr-ja in z blindiranjem le-tega te?ave z lu?kami ne odpravi?.
Tudi mene zanima, ker moje obstoje?e tudi delajo bolj poljubno
Napisano
...ne vem, ?e sva na isti frekvenci. Ko mislim "trdo sklopko" je to sklopka, ki jo ?uti? pod nogo in ne kot pri kak?nem francozu, ko misli?, da je po?la zajla in gre noga v prazno do dna.
Pa saj to ho?em ?e ves ?as dopovedati.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani