Ja kak aditiv za ?i??enje zna pomagat, ne vem pa kolk dolgoro?no je to. Najbr? slabo. Al ti ?obe vzamejo dol, pa ti jih probajo s?istit...to bo zdej sestra naredla in me zanima kako uspe?no bo to.
Bom mal bol pozoren na to..sm ga pa mev ?e na ?i??enju pr ?erbineku, takoj ko sm ga nabavu sm ga pelav prklopit na ra?, pa so rekli da je zapacan DPF, vendar lu?ka ni ne svetla ne utripala, pa to niti ni doug nazaj, mislim da ga mam ene 4 mesece zdej, so pa tud rekli, da je ena ?oba ?e mal kriti?na..a ma? kak nasvet glede tega????
To so tut meni rekli ,da je ena mal slab?a ja. Pa ?e enega poznam, ki so mu isto rekli :-)
Vozi dokler bo ?lo. Kaj ?e?, o?itno so tut ?obe potro?ni material.
Sicer pa, od sestre peugeot 207sw, bencinar, pri 60 tiso? km, ?oba fu?. Sem mislil, da se to bencinarjem ne dogaja
Saj ti ni treba v vsako ni?jo dat. Jaz grem recimo iz 4 v 2 in pol ustavim. Al pa iz 5 v 3, pa v?asih ?e v 2 pa ustavim itd..No v?asih dam pa tut v ler , kakor je
No ja, misli? da je ta napaka zato, ker je avto iz tujine? I don't think so. Tale filter se ne bi smel kr tko razsut...Razen, ?e se je nekdo vozil z zabasanim filtrom pol leta...pojma nimam
Ne vem, kje pa pi?e da it bodo delal meritve na tehin?nem? Recimo mazda 6 ma dpf pa ga nima. Lahko da se tam sploh s tem ne bodo obremenjevali. Ko sem mel kliota je rekel, ah kaj ?em ti izpuh mert, itak je avto ?e nov hehehe No bomo vidli. Decembra grem na tehni?nega...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja kak aditiv za ?i??enje zna pomagat, ne vem pa kolk dolgoro?no je to. Najbr? slabo. Al ti ?obe vzamejo dol, pa ti jih probajo s?istit...to bo zdej sestra naredla in me zanima kako uspe?no bo to.
Ali pa pa? nova...o ceni pa raje nebi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani