Skoči na vsebino
Delovanje potovalnega ra? na m6
Napisano

Ja kak aditiv za ?i??enje zna pomagat, ne vem pa kolk dolgoro?no je to. Najbr? slabo. Al ti ?obe vzamejo dol, pa ti jih probajo s?istit...to bo zdej sestra naredla in me zanima kako uspe?no bo to.

Ali pa pa? nova...o ceni pa raje nebi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bom mal bol pozoren na to..sm ga pa mev ?e na ?i??enju pr ?erbineku, takoj ko sm ga nabavu sm ga pelav prklopit na ra?, pa so rekli da je zapacan DPF, vendar lu?ka ni ne svetla ne utripala, pa to niti ni doug nazaj, mislim da ga mam ene 4 mesece zdej, so pa tud rekli, da je ena ?oba ?e mal kriti?na..a ma? kak nasvet glede tega???? :zvizga:

:) To so tut meni rekli ,da je ena mal slab?a ja. Pa ?e enega poznam, ki so mu isto rekli :-)

Vozi dokler bo ?lo. Kaj ?e?, o?itno so tut ?obe potro?ni material.

Sicer pa, od sestre peugeot 207sw, bencinar, pri 60 tiso? km, ?oba fu?. :) Sem mislil, da se to bencinarjem ne dogaja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

1. Zakaj ustavlja? v leru? Se bremze bolj matrajo, ker ne zavira? z motorjem.

2. To je naromalno. Ne sekiraj se :-)

3. Ne mora kazati nula, ker motor mora 'sam sebe' poganjat. ?e pusti? v prestavi in odvzame? gas, takrat pa bo nula kazalo.

p.s.

Na koliko kilometrov se ti spro?i regeneracija?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dpf filter m6 2007
Napisano

No ja, misli? da je ta napaka zato, ker je avto iz tujine? I don't think so. Tale filter se ne bi smel kr tko razsut...Razen, ?e se je nekdo vozil z zabasanim filtrom pol leta...pojma nimam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dpf filter m6 2007
Napisano

:punk: prosim ?e ima kdo rabljen dfp filtter za m6 l.2007 105 kw ker se je moj razletel v prafaktorje ter avto

dela samo v zasilnem programu :hudicek: ,ali kako drugo varianto :jupiii: ,hvala in lp

Razletel v prafaktorje??? WTF? OD ?esa?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odstranitev DPF
Napisano

Ne vem, kje pa pi?e da it bodo delal meritve na tehin?nem? Recimo mazda 6 ma dpf pa ga nima. Lahko da se tam sploh s tem ne bodo obremenjevali. Ko sem mel kliota je rekel, ah kaj ?em ti izpuh mert, itak je avto ?e nov hehehe :) No bomo vidli. Decembra grem na tehni?nega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.