Lahko ja naredim še eno kaplico pro 10k km. Ja sem tudi sam pričakoval precej več nafte notri če pomislim kolk generacij je naredilo med težavami z dpf, mogoče pripomore to da izvedem 90% regeneracij brez prekinitve ?
Servis je bil delan aprila narejenih 5000km (avto je stal zaradi menjave službe, tudi krajše fure). Takoj po servisu težave z dpf in regeneracije na 90km. Kolk v pi... je olje?
Evo danes vzel kaplijico. 5min sem počakal in prvo iz šipke dol, na oko zgleda kar bogo po vseh teh težavah z dpjem, kaj več bo povedal mojster ko jutri dam gor.
Eno slikam kar na mizi, eno pa s svetlobo zadaj ne?
vsi filtri olja in pregled celotnega avtomobila
menjava olja v avtomatskem menjalniku + filtra
menjva koleščka napenjalca
pregled oljnega sita
menjan pas od alternatorja
menjanje podložke
No, še enkrat povprašam - koliko so vam računali (pooblaščenec/pod_kozolcem) za menjavo podložk injektorjev, sita, verige oljne črpalke in pač olja in filtra?
jaz ti pogedam lahko koliko sm dal brez verige in sita ki je bilo čisto(mi je samo preveril) menjal sem pa še olje v menjalniku
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimivo je koliko nečistoč nas ima večinoma.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani