Zdravo. Na dsg se priporoca menjava na vsakih 60000km. Dobinse meyle kit ki vsebuje ze vse, bi ga kar priporocal. Ce pa mi posljes podatke od avta pa lahko preverim kateri menjalnik je.
@scania , @Aless imam eno vprašanje za tega (olimpijca-Avdija )s-tronic,ki ga je nabavil sosed in sicer kdaj bi priporočal menjavo olja in katerega,če sploh? Ima pa 135kkm,hvala.....👍
Sedaj sem preveril nivo olja in je pod sredino med min in max.
Servis je predviden konec aprila - začetek maja.
Letno delam 20000 km mogoče kak km več,trenutno imam 211000 km.
Katero olje priporočate za mojo Mazda 6 letnik 2015 CD 150 ?
Letos nameravam sam kupiti olje,ker mi je malo drago pri originalnem serviserju,dali pa so mi
DEXELIA 5W30 DPF (208).
Prvo in drugo je ok👍 Drugo je boljše a dražje.....😉
1.2 tsi s 105 konji niti ni tako navit, seveda pa to ni atmosferec Bolj bi me sicer skrbeli 3-valjniki, ki so na trgu... 1.4 tsi pa je 4k cez budget, tako, da zal odpade trenutno
Pozdrav forumaši:) mogoče malo neumesno vprašanje, ker se ne tiče ravno Mazde, a vseeno probam.
Ogledano imam Škodo Octavio 1.2 TSI (l. 2014, 195k prevoženih) in vse izgleda OK, razen enega oz. dveh precej velikih servisov l.2020. Na okoli 150k sta bila menjana jermen in vodna črpalka, ker je super. Pomisleke imam glede tesnil glave, batnih obročkov in drugih zadev, ki so specificirane na računu. Izgleda mi kot generalka motorja a se ne spoznam dovolj, zato se opračam na vas. Bi bilo smiselno kupiti tak avto?
Pojdi proč, ker boš imel same probleme, avto je zdihan in to je to... 🥴
CX5, letnik 2016, iste težave, pošprical pred dvema letoma z WD40 in preklop ogledal še vedno dela brez problema. Verjetno pa obstaja kaka boljša silikonska zadeva.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Audi Q2 2.0 TDI quattro S tronic KOT NOV, letnik:2017,21999 EUR :: Avtonet ::
Tole je če je dovolj podatkov ali rabiš iz prometne ? Hvala za enkrat.....😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani