Tole je pa kr neki izjava. A ti resno misliš, da se situacija ne more spremenit skozi leta? Navadno so za uspeh ali nauspeh zaslužni ali odgovorni ljudje. In ko se ti zamenjajo gre lahko zadeva v kanale. Lahko je pa zadi zgolj neskončni pohlep in ne glede kolk je bil servis nekoč dober je pač šel papa.
Točno tako je kot praviš, poglej si drugi del moje izjave in ti bo jasno... 😉 Sami mehaniki tako niso nič krivi razen, če niso strokovni....
Narobe je to, da nimajo vsi servisi enotnega cenika in da zastopnik teh stvari ne uredi, enim očitno paše, da je tako.....
Mi je pa hecno, da eni do konca zagovarjajo nek servis kako je fajn, potem pa propade.... 🥴
Dober servis je tisti, ki nudi dobro, kvalitetno in prijazno storitev za ugodno ceno ne pa tisti, ki daje popuste samo prijatlom in znancem. 😟Taki običajno hitro zaprejo vrata, poznam nekaj takih.... 😉
Čaki, to sklepaš na podlagi tega, kar ti pove ena oseba na forumu? Za en motorček špegla?
Dej prosim razloži mi po katerem kriteriju si naredil zaključek da so na interclassu postali nateguni.
Tako kot sem napisal,šel bi na Selmar,dal porihtat in na podlagi računa bi jim šel povedat svoje itd. Čist enostavno in ne kar tako na pamet,da ne bo nesporazuma,ker drugače nimam nič proti Interklasu,celo priporočal sem ga nekaterim tukaj napram BTC servisu👍Pred leti sem bil tam in imel res dobro izkušnjo a v nekaj letih se lahko marsikaj spremeni,tudi tam....😉👍
Iz inata bi šel Selmarju in to naredil, potem pa šel na Interklas in jim j...l mamico,ter jim povedal kaki nateguni so postali......😤 Postajajo počasi podobni kot nekdaj BTC salon......🥴
@Anita pokliči servis v Celju (Selmar). Prosi Kristjana, da ti pripravi predračun. Motorček je 30 eur + delo 32eur. Tu še prišteješ ddv in te pride cca. 80eur vse skupaj. Za razliko 100 eur pa narediš en šoping v bližnjem City centru 😉
Zdravo. Na dsg se priporoca menjava na vsakih 60000km. Dobinse meyle kit ki vsebuje ze vse, bi ga kar priporocal. Ce pa mi posljes podatke od avta pa lahko preverim kateri menjalnik je.
@scania , @Aless imam eno vprašanje za tega (olimpijca-Avdija )s-tronic,ki ga je nabavil sosed in sicer kdaj bi priporočal menjavo olja in katerega,če sploh? Ima pa 135kkm,hvala.....👍
Sedaj sem preveril nivo olja in je pod sredino med min in max.
Servis je predviden konec aprila - začetek maja.
Letno delam 20000 km mogoče kak km več,trenutno imam 211000 km.
Katero olje priporočate za mojo Mazda 6 letnik 2015 CD 150 ?
Letos nameravam sam kupiti olje,ker mi je malo drago pri originalnem serviserju,dali pa so mi
DEXELIA 5W30 DPF (208).
Prvo in drugo je ok👍 Drugo je boljše a dražje.....😉
1.2 tsi s 105 konji niti ni tako navit, seveda pa to ni atmosferec Bolj bi me sicer skrbeli 3-valjniki, ki so na trgu... 1.4 tsi pa je 4k cez budget, tako, da zal odpade trenutno
Pozdrav forumaši:) mogoče malo neumesno vprašanje, ker se ne tiče ravno Mazde, a vseeno probam.
Ogledano imam Škodo Octavio 1.2 TSI (l. 2014, 195k prevoženih) in vse izgleda OK, razen enega oz. dveh precej velikih servisov l.2020. Na okoli 150k sta bila menjana jermen in vodna črpalka, ker je super. Pomisleke imam glede tesnil glave, batnih obročkov in drugih zadev, ki so specificirane na računu. Izgleda mi kot generalka motorja a se ne spoznam dovolj, zato se opračam na vas. Bi bilo smiselno kupiti tak avto?
Pojdi proč, ker boš imel same probleme, avto je zdihan in to je to... 🥴
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Točno tako je kot praviš, poglej si drugi del moje izjave in ti bo jasno... 😉 Sami mehaniki tako niso nič krivi razen, če niso strokovni....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani