In mater me jezi da proizvajalci ne dajo kak?ne lu?ke, da ve? da se regeneracija izvaja (vem da je avto bolj zamolkel, vi?ja poraba itd., sam kaj bi jih ko?tala ena lu?ka).
Evo sem pisal Strajnarju, malo za ?alo, malo za res.
Odgovor:
Pozdravljeni, v enem dnevu ni mo?na izvedba celotnega posega. V kolikor je mogo?e naj vam ga na servisu demontirajo nato mi lahko po?ljete ali dostavite pa vam uredimo v istem dnevu. Cena ?i??enja katalizator+filter:280 eur obnova z novim satovjem pa 450 eur
A ima kdo ra?une original servisa za 2.2d ki je bil pri 80k, 100k, 120k itd?
Fora je, da ima moja trenutno 80k in ker je uvo?ena ni ve? v garanciji in original servisi odpadejo (bo kar pelko ?timal), nek ra?un sem dobil na tej strani kaj je bilo menjano na 80k, bi pa rabil ?e za naprej
Meni so barvali sprednji in zadnji odbija? in so barvo zadeli v nulo, pa to ne na Mazda original servisu (barvali so mi na TrgoABC Ajdov??ina).
Barval sem aprila, barva se lepo dr?i, tudi ni nobenih okru?kov spredaj, kar za celo havbo ne morem re?t - ta Soul red je lepa za pop... sam tudi mehka za pop...
Po menjavi olja in filtra mi nikakor no?e zresetirati olja...
Grem pod App -> Maintenance ->Oil (ki je na 0%, na nulo mi ga je dalo dobesedno 2 km pred servisom) in ko dam reset se ne zgodi ni? oziroma napi?e Reset failed, would you like to try again... (http://shrani.si/f/2l/O2/2tDytV5q/img2019060520051401.jpg)
Probal sem vse, factory reset, menjal sem SD kartico, odklopil sem baterijo za 5 min, ni?.
Mal me moti k vsaki? k v?ge? avto napi?e Oil Due in mi gre na K...
Kak?ne ideje? Al peljem na Mazdo da mi resetirajo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In mater me jezi da proizvajalci ne dajo kak?ne lu?ke, da ve? da se regeneracija izvaja (vem da je avto bolj zamolkel, vi?ja poraba itd., sam kaj bi jih ko?tala ena lu?ka).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani