Ob menjavi gum mi je tko na 2 dni za?el piskat senzor, da je prazna guma. Ni bilo potrebno biti pretiran mojster, da sem ugotovil da pu??a leva prednja guma (v 2 dneh je padlo za 0,5 bara). Vulkanizer je hitro ugotovil da pu??a ventil?ek.
Sedaj ta ventil?ek je tisti s senzorjem. Verjetno mi drugega kot uradni servis ne ostane? Sto?ek pa verjetno 40 eur + delo?
Strosek je 80?+delo. Sam za info. Lahko pa kak ebay prides ceneje skozi.
Pri M6 (letnik 11/2008) opa?am, da se mi zadnja (peta vrata), ki se elektronsko zatesnijo, odprejo ?ele pri 3-4 pritisku na gumb (?rn na zadnjih vratih). Prav tako sem opazil, da so se zadnja (peta) vrata 2x samodejno odprla - na sre?o v lastni gara?i, kljub temu, da sem avto predhodno zaklenil. Avto je ?e v podalj?ani garanciji, ki mi izte?e letos novembra.
Pejd na servis da ti zamenjajo tipko z lucjo vred. Meni je tudi tako delala dokler ni en dan cist crknala.
Ma te luci ne bi dal na avtu pa tudi ce mi jih senkajo pa ce mam se montazo zastonj. Raje poglej za une ko so pri maglenkah ali pa une k grejo se mal nizji v uno rezo na odbijacu.
Zdejle v teh temperaturah se mi je zjutraj zgodilo, ko je avto ?isto hladen da mi takoj ob v?igu zelo naglas cvili enih 5-10 sekund... A je to jermen kriv?
Malo ?udno se mi to zdi, da bi to ?e bil problem , ?e je avto ?e ne 3 leta star in ima komaj 60.000 km....
A je imel ?e kdo podobne simptime na 2.0 dizlu rf.... Oziroma kaj je bilo krivo?
Hvala in l.p.
meni je tudi cvililo ob dezevnem vremenu oziroma ko je
blo bolj vlazno pa
je bila
kriva jermenica na alternatorju. sm zamenjal in tezava je izginila.
Webasto se sam zaklene, to potrjuje da je nekaj narobe - ali z dovodom goriva, ali akomulatorjem ali pa premalo hladilne - sam se zaklene zaradi napake. Tipalo temperature vode nima veze ker ima webasto svojega. Webasto je popolnoma neodvisna zadeva od avta.....samo en signal za zunanjo temperaturo je tisti ki ga aktivira... in ni? drugega na motornem delu avta
?e enkrat dobro preglej vse cevi, benz, voda....
ah jures, kaj pa vodna pumpa? si mogoce pozabil? tudi ta je del motorja in od tega je odvisen tudi webasto. ali se pa pac motim?
Ima kdo izku?nje z cukanjem med 1500 in 2000 obrati?
Cukanje je izrazitej?e ?e na rahlo pospe?uje?.
Sem pa tudi opazil da pri v?igu (hladen motor) je motor dost glasnej?i kot druga?e (pri obratih nad 2000rmp je zvok normalen). Ali je to zaradi vebastota?
Imam pa M6 l.2008 (novej?a oblika) 140KM
sj bo spomladi nehalo..
zdej ko je mrzel zrak meni isto cuka in slisim "TDI" zvok in to ze 4 zime, poleti oziroma spomladi pa neha..
pomojem bi pomagalo, glede na to da ko se dela regeneracija temperatura naraste na cca 800 stopinj.. je za probat.. ce se najde junak ki ga montira lahko sm js testni zajcek..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani