Naj pogledajo cev turbine ki gre iz intercoolerja ce je dobra drugace je pa lahko tudi napaka na egr ventilu in sicer na cevi ki gre iz egr do sesalnega kolektorja
?e avto ple?e po cesti in se ziba v ovinki so amortizerji zani? ne fedre. Amortizerji bla?ijo nihanje fedre, ?e ne bi bilo amortizerjev bi avto samo z fedri skakal ko pinkponk ?ogica.
To?no s to te?avo se trenutno sre?ujem pri neMazdi in sem v?eraj mojstra Pelka vpra?al ali je kak?na stabilizator ?tangica za zamenjat, da ko zapeljem v luknjo me kar odbije malo levo in malo desno, pa je Simon takoj povedal, da bo te?ava v amortizerju in ni?emer drugem.
Najla?je ga je dobiti takoj zjutraj ko za?nejo, tj. 8.00, ?e se pa ne javi, pa predlagam sms s pro?njo za povratni klic, ko utegne. Ja ta ma?ek za mazde je res pre-zaseden.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pelko uporablja ?e malo vi?ji faktor glede problematike in te?av glede B in D.
Je pa recimo tudi 2.3B rizi?en motor, ker je bila moja 6-ka skoraj edina, da ni zaribala na glavni gredi
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani