Avtoput bratstvo jedinstvo....zdaj je sicer bolj bratstvo ubistvo
Sej danes zvecer se odpravljam spet tja...jihaa...bom sporocal kje so nove jame (se dober da ma M6 dobro lego na cesti da ko delas manever izogibanja jam pri 160km/h protestirajo samo gume)
U?erej sem peljav na avto cosmos.....in kaj se je zgodilo...reku so mi da nimajo ?asa ker je gu?va, in, da bi avto mogu do naslednjega dneva gor pusti....HALOO??? Pa 2 dni prej sem se dogovoril.......
LP david
Zamenjaj servis ... ?e vozi? v LJ potem Gama - ti lahko LabiGT ve? pove ... mislim vsaj :ne vem:
Ja zanimivo....jest pa morem danes ?e enkrat peljat centrirat.....malo mi trese volan pri 100- 130 km/h.....to je verjetno sam centriranje a?? Al tudi optika??
No, moram priznat, da mi je ?rna 6-ka res lepa (?e je oprana), druga?e pa srebrna je zakon- pa to temo smo ?e obdelali, pa Virage bo spet hud, pa son?ek je zunaj!
ce si ze tam poslji se eno naj mi pregleda optiko...neki me vlece an levo
Poglej si tlak v gumah....mene je tudi vleklo v desno!!! Pa je bla ena guma za 0.1 bara polj prazna......enkrat pa je tudi cesta visela....tako da verjetno ni optika kriva! Sicer pa moje delajo optiko na bolj kompleksnih delih......
LP daVid
heh i wasn't talking about my car...(danes neki ti pocasi padejo zetoni )
Seveda je pri?el na sre?anje z najbolj spucano 323, pa? je ni sam vozil;sam tolko v vednost,pri bajti majo tri Mazde. Ko pa bo Mazda323 pokazal svojo 323 bo tudi lep pogled
Hmmm, torej njegova sestra tako ?isti svoj avto!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani