Skoči na vsebino
"Kondomi" za lu?ke v armaturki
Napisano

Te 'kondom?ke' dobi? v BTC-ju v ve?ih trgovinah z avtodeli. Mislim, da jih imajo tudi v A3Mju. Samo tolk, da ve?. da kmalu zbledijo-zgubijo barvo...tko, da ne priporo?am. Bolje je kupiti nove ledice v barvi, ki si jo ?eli?.

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda noče vžgat
Napisano

mene zanima ?e ma kdo razdelilec v?iga za mazdo mx-3 V6, al pa mazdo 626? ker ?e 2 tedna i??em del. prvo sem mislo da je razdelilna kapa, pa smo ugotovli ni. sem meljal pa ne v?ge, elekrti?ar je ugotovo da ne dobi elektrike od razdelilca v?iga naprej. ?e kdo kaj ve? ve mi naj prosim kaj napi?e o tem. hvala in lep pozdrav

Znano je, da radi crknejo 'frtajlerji' na teh avtih. Mora? povedat kateri letnik MX-3 ima? ali pa katera oznaka je na razdelilcu TOT57071 ali TOT57171. Mogo?e ti jaz kej zrihtam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadnji diski
Napisano

Men bojo pa ju3 menjal diske pa zavorne ploscice na zadnji osi. Ve kdo, kolk bo cirka to stalo?

Mo?no odvisno kje ti bodo menjal <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda noče vžgat
Napisano

Ja sej...pla?ala tk nisem ni?, ker baje ni ni? kaj popravljal. Uf, zej pa res ne vem al naj bom vesela ker v?ge al jezna, ker no?e al ne ve kaj je blo narobe ?zmeden?

?e dela pa ni ni? ra?unal pol OK - pa drugi? mu tud pelji avto tja, ker ?e ni? ne ra?una :rispekt: ?e men povej kje je :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda noče vžgat
Napisano

Po pravici povedano ne vem...?tromar mi "no?e" povedat. :unsure:

?e on no?e povedat, potem pa ti no?e? pla?at :angry: ...tko gre to :ph34r:

Lahko, da je bil res samo rele pa no?e povedat...?e je kaj zamenjal naj ti poka?e tvoj del! Drgać n? pla?at :bravo:

?e je avto verglal, potem NI ?tarter!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Dj probaj ti to orng pre?mirglat pa tak naprej pa ni? kontakt sprej so mene u?il, ampak kr WD!

Za tisto robo, kdaj jo bo fotr vzel se pa itak enkrat sli?ma :P Se ne mudi :P

Ej stari jaz sem svojega ?e dvakrat razstavil in sem vse kontakte pre?mirglal - se kr svetijo.

Sem pa v nedeljo posprejal (kontakt sprej) konektorja na frtajlerju in ne more? verjet -

od takrat ?e ni cuknil (cca 100 km) :ouje: Se ?e ni zgodilo, da bi tolko ?asa zdr?al brez cukanja.

Bi blo skoraj prelepo, da je bila to napaka - slab stik konektorja na frtajlerju :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

....1.8 in 2.5 motor pa jo imata oba v rezdelilcu.

Kar je slab?e. Zato pa crkujejo - zaradi vro?ine. Na ebay-u je firma distributor king, kjer pi?e:

We have our own ignition modules manufactured to exceed OEM specifications. In fact, OEM ignition modules tend to fail when exposed to temperatures greater than ± 250°F. Distributor King Ltd.'s engineers have developed series of ignition modules that are certified to function at ± 350°F, this eliminates the risk of an ignitor failure.

Imajo pa LIFETIME LIMITED WARRANTY *

Ko ugotovim, kateri mi pa?e bom novega naro?il.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Tam vzadi je na bloku motorja ena plo??ica, kjer so vtisnjene cifre. K8 za 1.8 in KL-03 za 2.5! KF pa je 2.0! Ampak tam je ponavad dokaj mastno, zato bo? verjetno te?je najdu in bo? mogu mal spucat prej. :P

Ja samo so razlike med tipi K8 (pre-FC-98kW in FC-95kW) in KL-03-??. In s tem tudi razdelilci. Vsaj mislim.

Aja pa ?e ena stvar. V?eraj sem spet razstavil, sestavil in nazaj montiral razdelilec in zdej dela OK. To sem tudi zadnji? naredil pa je par dni OK delal, pol pa spet <_< mo?no, da je kej s kontakti. Bom vse po?prical s kontakt sprejem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Mogo? pa?e gor v?ig od 323F 2.0 V6?

Hm, ne vem. Gledal sem na ebay-u, pa je razdelilnik na sliki isti kot od 626 2.5 V6 ?zmeden?

Kako bi lahko preveril kateri tip motorja je not? Zagotovo vem, da je bil menjan. Al je pa samo razdelilnik drug.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cuka...
Napisano

Kak?na je situacija? A si re?il problem?

Evo meni je tudi za?el med vo?njo cukat (teden po menjavi-vgradnji zunanje tuljave zaradi pokvarjenega frtajlerja) sramezljiv

Avto se nekaj ?asa pelje normalno pol pa za?ne cukat. Na mestu se mu?i s ?tantgasom, ko mu da? gas, ga ?e bolj zadu?i. V?asih crkne v?asih ne. V?asih normalno dvigne obrate se en cajt peljem pol pa spet ista pesem.

Bil sem pri ?tromarju pa je rekel, da je z elektriko vse OK. Nekaj naj bi bilo z me?anico benz/zrak - ali senzor pretoka zraka ali senzor-elektronika v frtajlerju daje napa?en podatek ra?unalniku sramezljiv

Tich mi je posodil senzor pretoka zraka, sem zamenjal pa spet ista pesem sramezljiv dal mi je tudi frtajler sam moram videt ?e pa?e ker je od pre-FC modela.

Probal - ne pa?e! U ku*ac :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuhler
Napisano

mislim da je enak! sj je ?kolka enaka pri obeh!!!!

Vsaj pomoji logiki !

Motor pa druga?en! Ve?ji motor - ve? hlajenja - po moji logiki!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda noče vžgat
Napisano

DELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :danzoman::danzoman::danzoman:

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :ouje::ouje::ouje:

Nisem mogel ?akat do jutri. Zvrtal, priklopil in v?gal.

Mitja hvala :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda noče vžgat
Napisano

Evo danes mi je Mitja montiral zunanjo tuljavo pa modul, ampak njegova prirejena kapa (luknja in vijak) ne pa?e gor. Jutri bom navrtal luknjo v svojo kapo in pol pa upam, da kon?no v?ge sramezljiv

Aja iskro pa mam zdej - vsaj nekaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

626 cuka
Napisano

Sem re?il problem ( po 6ih mesecih) BREZ STRO?KOV !

MX5 nagaja ELEMENT - javi se mi ?e ?eli? re?itev :ouje::jupiii::danzoman::bravo::vesel: !

To se javno pove <_< lahko bo ?e komu drugemu pomagalo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.