V glavo mi je padel a cunning plan....avto ma problem, ga prodas dilerju, kolega ga gre kupit, zgubis margino ampak pripeljes nazaj da ma avto napako...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Izra?unano povpre?je 6,7. BC ka?e 6,5. Vo?nja pol avtocesta, pol mesto.
Na dalj?ih avtocestnih relacija poraba naraste - ?ez celo avstrijo, nem?ijo in nazaj je bila 7,2. Vo?nja pa po omejitvah, ve?inoma 130 km/h (tempomat nastavljen na 135, kar je to?no 130 po gps), kjer ni bilo omejitve (nem?ki autobahn) 150-160, nekajkrat tudi do 200. V avtu smo bili 4 odrasli s prtljago.
To je bistvo ki ga ne zajame noben test. Moj enoprostorec ima solidno porabo 6,3, za tako gmoto in te?o stalno pod obremenitvijo...
samo nekaj delam narobe ker naj bi imel porabo 4,3....
V tvojem primeru bi bencinar bil med 9-10
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kako se pa obnasa kazalec temperature? A zelo niha ali je konstanten? Reci prodajalcu da naj se termostat zamenja, mogoce (mogoce) resi zadevo ceneje za obe strani.
Druga stvar ki je za pogledat je ekspanzijska (pocena posoda, sneta pocena cev itd itd.
Daj notri antifriz zarad barve pa zacni ovijat skret papir okoli / pod ekspanzijsko, pokrovcek hladilnika.....kot vcasih v stoenki da si vedel kje (ne) pusca
Ne webasta nima, vsaj ne da bi jaz vedel...pa predvidevam da ce je bil vgrajen, da ga niso ven devali tako da ja. Je bil pod tlakom, pri Mazda Skornsek, pa je reku da ni nikjer spuscalo, tk da sumim na glavo
Hja ce ne izginja pri ceveh je samo se ena pot.....
Pri?ge se ob?asno in ne gori ves ?as. Takoj po zagonu ne sveti
Slab pritisk olja, lahko da je samo senzor tlaka, ?e si vse ?e okoli olja naredil, vseeno nalij do F in ?e se ?e pojavlja res poglej ta senzor (to je ?e najmanj). Pa ko zasveti si slu?ajno na kakih klancih dol/gor?
Nisi pa ni? napisal kdaj si menjal olje in filter, ampak predvidevam da takrat ko si dajal karter dol? Zabasan filter bi lahko tudi slabil pritisk.
Pa ?e katero olje?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V glavo mi je padel a cunning plan....avto ma problem, ga prodas dilerju, kolega ga gre kupit, zgubis margino ampak pripeljes nazaj da ma avto napako...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani