ja,ja na orginalnih servisih te kar olupijo za delo,pa dele tudi,jaz sem zdaj dal za olje in filter 12.000,filter goriva tud nekje okoli 2-3.000sit,ter delo 0 sit,opravljeno v eni uri,ker je na f-ki,ful tezko prit do filtra za gorivo,pregledal olje v menjalniku,tekocine,torej stroski vsega skupaj 13.000 sit in ena ura pri 175.000km(kako je fajn ce si lahko nekaj sam naredis ),ostane denar za :mi pijemoo:
a kdo pozna kakiga mojsra da dobro vari plastiko,ker mam kiler pocen tam ko je plasticen,samo cist pod robom aluminija,malo bolj tezko dostopno mesto,moram cimprej mojo v6 masino v pogon spravit
ti cepki se radi lomijo ja,ampak nic ne mores moras plastike ven vzet,ker so sraufi odzadi,na vezni spodaj dva,pa v bokah na vsaki srani dva,pa pod vsaki luci je eden,pa pol od zunaj na robu na vsaki strani eden pa od spodaj na vsaki strani,luci pa odsraufas pol pa udaris rahlo na stran ker se neki stifti drzijo in to je to
moj velki servis je bil na 160.000km ker je spustla vodna pumpa zdaj se ze blizam 170.000km pa prede ko mucka tale mazdica se enkrat teko me mora zdrzat pol pa bo cas da menjam
jaz vedno tankam kak se lucka prizge in dam stevec na nulo noter gre pri tem 45 litrov goriva in naredim od 550 pa do 650 km odvisno od voznje ampak magari divjam 550km naredim vedno
cisto vsaka stvar mora bit homologirana,drugace ti kar vzamejo tablice pa na tehnicnega po?ljejo tam pa naredijo cel spisek nepravilnosti,tu na ptuji imamo enega policaja ki je alergicen na predelane avte in kar caka da vzame tablice ce kaka malenkost manjka,pa zdaj na rti-ju vse prek racunalnika preverijo se ne da vec petrigat s papirji-PREVERJENO PREJSNI TEDEN-so hoteli policijo klicat zaradi ponarejanja listin ko je sel kolega spojlerje homologirat,ni se vec za hecat
Imam meglenke( jedna slomljena).ako imas osigurana stakla onda i to nije problem,montirtas gore i kazes da ti je uletio kamen i dobijes novo :bravo:zice moram da pogledam kako idu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani