je pa to verjetno ostanek od tistega koncentrata ki ga me?a? za pranje. Naj bol je posodo ven pa dobro oprati ,ker ?e se tisto za?ne lu??it ti lepo zabije ?obe
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Hej. ?e misli? da si cestni racer potem verjetno bolje da pose?e? malo globlje v ?ep da bo? lahko ziher ustavljal svoj avto. (seveda zavisi kok sedi? na bremzah )
Druga?e pa mislim da tudi pri nam dobi? za ugoden denar diske ki bojo ?isto OK. ?e pa si ?lan mazda kluba pa se spla?a izkoristit ?e kak?en 10% popust pri ka?ni tgovini z avto deli pri katerih imamo popuste
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Da se jaz malo pomesam se v to temo. Tudi sam ze nekaj ?asa zbiram aftermarket radio kot zamenjavo. Vendar ne vem kaj bi vtaknil....ker cenovni razpon je od 200-800?. Nebi pa prevec dal ha ha. Kak prwdlog ?e?
Uf. Cene znajo bit kar razlicne. Drugace pa samo oblacenje volan stane cca 100? Ce se ne motim. Prasaj pri krmavnerju dolgi most,on je meni sedeze pri crosski oblekel.
A imas alarm v vozilu. Ce nimas potem verjetno nimas stikala v havbi spljoh. Tako da na to stikalo pozabi. Kje bi dobil +15 najlazje na kablih pod klucavnico ampak kot si ze povedal na plati z varovalkami. +15 ahko potegnes tudi iz vzigalnika ;-) vrjetno to vezje ima 3 zice. Stalno napajanje in pa signalni kabel. Ce si kje iz okolice lj ti lahka pomagam to zvezat ce zelis. Mas kako sliko tega odganjalca....aja pa splaca se preverit kaksno porabo ima da ne bos lepega dne ostal brez akomulatorja :-)
PA res ?udn da se spredi tezje shladi ce pa prbija ?ez spredno ?ipo. Pr men je enako. Zadej so se temne ?ipe in med furo zadej zebe,spredaj pa komaj hladno.....
A se ti to vecinoma pojavla zjutraj ko je hladneje. Vrjetno ti brni ventilatorcek tam desno od volana v visini nog(senzor za temp.kabine) Tam malo udari pa ponavadi neha he he. Tudi pri meni se je slisalo. Ampak ko se segreje je bilo ok.
Na vsakih vratih je konektor. zakaj bi takoj podiral klju?avnice??? odklopi ?e se da seveda (nisem preverjal) konektor za konektor pa bo? videl kdaj neha srat katera vrata nagajajo. ?e je res tukaj vzrok. No samo predlog je.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
to je ?e voda dolgo stoji in na vro?em
je pa to verjetno ostanek od tistega koncentrata ki ga me?a? za pranje. Naj bol je posodo ven pa dobro oprati ,ker ?e se tisto za?ne lu??it ti lepo zabije ?obe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani