Najboljše da se odpraviš do servisa da ti prekontrolirajo in dolijejo hladilno tekočino, če je pod minimum je potrebno prekontrolirati tudi hladilno tekočino v hladilniku ne samo v ekspanzijski posodi.Par let nazaj je bilo 5 litrov original narejene hladilne tekočine 40 eur
Kako pa? Tako, da verjetno naredi luknjico v dpf filter in vanj našprica čistilno sredstvo? 🤔 To je bolj kratkoročna in polovična rešitev. Jaz ne bi nikoli tako dal delati. Edina prava opcija je odrezati, v pečico z njim in nazaj navariti. 🤗
Temu se reče normalna cena,pa sigurno mu ni komplicirala da so filtri na Autodocu cenejši.Pri PSA znajo servisi natočit napačno olje,še posebno pri tanovih 3 cilndriskih turbo motorjih.Pač ne znajo čitat .
To je cena s 100% maržo. In od tega še servis na rezervnoh delih zasluži. Autodoc je realna cena. Zgleda delaš na servisu, ker tako na veliko zagovarjaš. Včasih je privatno servis kini uraden doktor za uradni seevis kjer se kljub vsej razpolozljivi dokumentaciji ucijo na avtih. Saj vem da od necesa morjo zivet, ampak naj imajo realne cene. Ne da je razlika v osnovnem servisu med servisi 70€.
Pa bom odgovoril še na to vprašanje -sem lastnik servisa že 27 let in vem kako se streže ljudem da bomo vsi zadovoljni. Na Autodocu si kar sami naročajte ker jaz dobim rezervne dele še ceneje, res pa dobi stranka še popust na materijal in delo.Dostavo imam dvakrat dnevno,lahko vzamem materijal ki nisem 100% da ga bom rabil in ga potem vrnem.Ne mi govorit od cen in marž,stranke so zadovoljne da je vozilo popravljeno čim hitreje ker avto rabijo .Predstavljaj si da naročevam pri Autodocu ,kot prvo bi rabil večje parkirišče, kot drugo bi te vsak drugi kam poslal ker avto ni popravljen ob dogovorjenem času.Ne hvala.Meni fali še 3 leta in grem lahko v pokoj. Ti pa lahko odpreš S.P. ALI D.O.O pa nabavljaj pri Autodocu pa boš raportiral kako gre biznis
Evo sem prevohal vse Slovenske dobavitelje- diski in ploščice pridejo cca 300eur ,približno enako je povsod. Pomeni da si dobil 15 % popusta, in boš dobil na ta račun zmontirane zavore.In vsi bodo zadovoljni-država,mehanik,ti in avto.
To da si sami nabavljate rezervne dele je v redu dokler se kaj ne zalomi.V primeru reklamacije pa se boste pod nosom obrisali.Mehanik bo reku da je materijal kriv,dobavitelj rezervnih delov bo kazal na mehanika.Živimo v Sloveniji in državno blagajno je treba filat Sloveniji in ne Nemčiji
Ne odkrivat toplo vodo,če se menja olje v motorju na 20000km ali eno leto, se ga menja na 20000 km in ne na 350000 km.Olje v menjalniku pa si menjavajte kar vsakih 40000 km, eur-i so vaši
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne se razburjat- ni letelo nate.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani