Js sm pa tako nesrecen s temi bremzami. Skoz mi tresejo ne morem odpravit tezavo. Morem najdit enega oreng majstra k se razume v bremze in da mi to rihta. Ze dbakrat sm dal komplet ate bremze pa spet tresejo.
Ej...to je res problem teh mazd6.prodaj res kot je napisal Alex.jaz sem prej imel na mazdi 5 benz.tudi zajebanjcijo z zavorami ,tresenje,,pod garancijo,,so re?evali z novo.pol sem dal gor zavorne diske
Brembo,,in zavorne plo??ice Textar,,mehke.pol je blo ok.pokli?i dr.Pelko.mojster.medvode lp
?el sem v avto in tam pri nastavitvah na?el, da je to nastavljeno kot opomnik. Zdaj pa me zanima, ali lahko sam resetiram opomnik, ali moram na servis poklicat...avto je ?e pod garancijo.
Sedaj imam gor zimske gume
Ej.....lahko sam.si menjal sam zimske gume? Ali uradni servis?
Ej....lp tudi meni se je v?eraj pri?gala ta rumena opozorilna lu?ka za menjavo gum.pol sem samo naredil reset..ker ,ko sem dal gor zimske gume sem pozabil to naredit...pametna Mazda..lp
Zdejle tole berem, ko bi tud jaz rada avto tja peljala. No meni osebno ni bil v?e? ra?un. Pa ne cena ampak to, kako je bil spisal. ?isto prosto po pre?erno A4 list iz worda. To se mi res ne zdi profesionalno
mojster pelko...ima zadnje ?ase full veliko gu?vo...kot se ?ujeva po mobitelu,treba se malo pogovorit
Z mojstrom pa bo ok..da bojo Mazde po?timane,,dobro..lp
Naredil sem profil iz dva razloga, prvi je da ?elim pohvaliti g. Simona Pelka, ker je moj ob?utek da je najbolj?i diagnostik, ki obstaja za Mazdo v Sloveniji. Verjetno to velja tudi za druge znamke avtomobilov.
Glede mehani?nih popravil, nimam ?e isku?nje, ker je moja Mazda ?e v garanciji (na?alost, druga? bi zagotovo avto peljal Pelku, in na redni servis, in za druga popravila. Prepri?en sem da bi TCO, brez vpo?tevanja hudih tovarni?kih napak, ki naj bi jih uradni servisi odpravljali v garanciji - bil ni?ji.
Drugi razlog je za vpis je naslednji - V primeru da ste lastnik SkyActiv Mazde diesel 2,2 letnik 2012- naprej, in zasli?ite ?uden zvok motorja, ki prihaja iz smeri turbine, katalizatorja ali le?ajev pri odmi?ni gredi - TAKOJ ustavite avtomobil in poklicati Mazda asistenco (?e je ?e imate, in je avtomobil v garanciji). Zadeva je "totalka motorja" nevarna.
Lahko pokli?ete tudi g. Simona, pa vam bo razlo?il, oz. svetoval kaj narediti.
Kaj se dejansko dogaja s temi motorji...prej ni bilo napak ,,,verjetno uradni servis ,bi mogel vedeti za to te?avo???...lp
Se mi zdi, da je moja Mazda za?ela mal cukat. Sploh nevem kako to?no opisat... menjavo v prestavo se ?uti rahlo pocukanje. Pa ne na tak na?in, ker prepo?asi menjam...
Kak?ne ideje....
Gre za dizla 2.2
Ej...lp je bil narejen zadnji servis???? Lahko je dosti stvari tu.filter nafte..slaba nafta injektorji....?e ne bo treba do mojstra dr.Pelkota...lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej...to je res problem teh mazd6.prodaj res kot je napisal Alex.jaz sem prej imel na mazdi 5 benz.tudi zajebanjcijo z zavorami ,tresenje,,pod garancijo,,so re?evali z novo.pol sem dal gor zavorne diske
Brembo,,in zavorne plo??ice Textar,,mehke.pol je blo ok.pokli?i dr.Pelko.mojster.medvode lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani