Skoči na vsebino
Avto je predolgo na popravilu!
Napisano

Vem kako je ko nekaj ?aka? in te nategujejo ?e to in ?e ono in tretje... V takem primeru je najbolj?e ohranit mirno kri in zadevo mirno re?it, in ne z aroganco kot jo berem v tej temi... Je resni?en pregovor "Lepa beseda lepo mesto najde" in bi mogo?e blo treba poskusit? In ni mi treba da napisat da bluzim in da mi ni ni? jasno... Morala bi stopit tja do ?altra, re?t takle je zadeva, povejte mi datum ko bo avto fertik in ne mi re?t pridite jutri da bo fertik ?ez en teden in da ga lahko odpeljete ?ez en mesec ampak da pride? z in?pektorjem takrat. Verjemi da te bo?e naslednji dan klical... Getza sem peljal na cenitev in popravljanje celega zadnjega levega in sprednjega desnega boka in celotno preli?enje... In more ?e obe ?to?tnge naro?it in je blo v 11ih dneh delovnih fertik...

Samo prosim te odnos na tem forumu spremeni... In ja forum ni anonimen ?e se 3/4 ?lanov osebno med sabo pozna in smo ko velka "familija"... Zato mamo temo predstavi se da ?e tebe pobolje spoznamo ker smo vsakega z mazdo staro ko svet al fri?no iz fabrike veseli...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F prednje lu?ke...
Napisano

Mo?no, sam moje ?e ne :P

@Ploki: tnx, sm nekej probavou s tem sam efekta pa zgleda da nima (vijak se vrti v prazno) <_<

lahk da se je tolk odvrtel da ni ve? na navoju in zato sveti tolk nizko... skor 90% je to... bo? mogel pa lampo razdret.. ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rx-8 nakup
Napisano

hmmm ok hvala vsem. Itq sma se zmenla da se v soboto dobima okoli 12tih, pridem gor, pa mi pribije da se je lastnik z njo odpeljal...sva?ta

rekel bi naj se lastnik odlo?i zdej al ja al ne...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rx-8 nakup
Napisano

dvomim da vejo da ga morjo pustit toplega pa da ga morjo v obrate dat ko nehajo pa da morjo olje ves cas preverjat.

se strinjam... tut ne vem ?e mularija ve da je treba avto pred turiranjem zagret PO?TENO...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rx-8 nakup
Napisano

Tale dale? stran... Vsi mulci od dealerja se vozijo s tem okol pa turirajo... Tko da ne vem ?e je pameten nakup... Vsaj tko mi so?olec ko je iz Hajdine pravi... <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

oljna pumpa
Napisano

Jaz mm isto problem... 19. sem kupo avto in mam 10 dni garancije... Mi je ?la pa vodna oz. pu??a... Mam pa garancijo na motor in menjalnik, je pa rekel da je to potro?ni material...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opletanje zadka avtomobila
Napisano

pol o?itno mam isto problem...

ko pa na mestu jo zibam se gume kr fajn levo pa desno zvijajo... spredaj si menjali neke globe ?e ko povezujejo, kon?nike,... zadaj pa ?e ni?...

pa ko zaviram pa med tem zavijem levo in desno se mi zdi kot da bi se zadek odlimal od tal... tko ska?e levo in desno... kolega je rekel da se kao gume zvijajo sam pomoje ni to to...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hja gor dol ni ni? ko ga dol potisnem se lepo vrne... ko pa od zadaj na boku zaguncam pa se gume zelo zvijajo... in je zgleda to to... prav pla?? se zvija, plati??e je na miru... Mogo?e?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ko na hitro su?e? volan levo in desno je tak ob?utek kot da bi zadnja kolesa tut ovinkala... ne vem... kot da bi gume spustil za pol... ne znam opisat ampak ne ska?e gor in dol ampak levo in desno...

govorim o testu parkiranega avta....

hja kako... naj ga kam potisnem? na bok ali od zgoraj dol...?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mi lahko kdo pove zakaj mi tko opleta zadaj avto? Ko delam npr. hitre ovinke ali pa cik cakam na hit se m zdi kot da mam od zadaj ovinkanje ko vilicar... So mogoce zimske gume vzrok al so lahko amortizerji? K bi se zibal zadaj... Tako hecn filing :/

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Informacije glede velikega servisa
Napisano

Gre se za Z5 motor in sicer Mazda 323C, 1.5, 95",...

Zanima me pa ?e ima ta motor vodno pumpo na zobatem ali na mikro jermenu... Ker pol bi rolce pa jermen menjat samo mogel, ?e ne ?e vodno pumpo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katere gume...
Napisano

Problem je samo da jih ne morejo ve? dobiti... Noben lokalni celjski dealer pa ne dr?i te firme :(

Tko da sem danes namontiral Fulda EcoControl ker sem jo za 41.99? dobil...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katere gume...
Napisano

Evo izbor med temi... Katere so vredne dnarja...

Uniroyal Rain Expert

http://www.mimovrste.com/artikel/264075202...-165-65-r14-79t

Sava Perfecta

http://www.mimovrste.com/artikel/264037933...-165-65-r14-79t

Fulda Eco Control

http://www.mimovrste.com/artikel/264024732...-165-65-r14-79t

Dunlop SP 30

http://www.mimovrste.com/artikel/264020182...-165-65-r14-79t

Gre se za Hyundai Getz 1.1... Tko da pretirano dobre gume ne rab... Na avtocesti ni in tut ne bo nikol... 12.000km do zdej od 2006 leta... Tka da znucal se jih tut ne bo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.