Skoči na vsebino
Letne pnevmatike
Napisano

Dimenzija še bolj odstopa. Sploh višina bočnice. Nič me ni strah it v moker ovinek z njimi v primerjavi z pilot sport. 

Bom videl spomladi. Michelinka je držala do zadnjega mesa :D

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne pnevmatike
Napisano
pred 43 minutami je Alex napisal:

Saj sem napisal, da so vtredstein po suhem super. Zadnjič sem v blagem ovinku po mokri cesti šel za trenutek ravno namesto okrog.  Pa nisem vozil hitro kot to počnem z staro mazdo z Conti. Od takrat naprej, pa tudi sama vožnja v krožiščih je porazna, ne zaupam več tem gumam v mokrem. Je pa seveda odvisno, kaj od gume pričakuješ in kaj ti je pomembno. Meni podatek, kakšne so gume po snegu ali ledu ne pove veliko niti ne vozim skoraj nič po snegu. 

Tudi v suhem so več ali manj vse v redu. Problem se pojavi pri zaviranju v mokrem in krožna vožnja v mokrem. In občutek sigurnosti. Mene v glavnem niso Vredstein prepričale. 

Mene pa so prepričale in to že trikrat. Super guma tudi v mokrem. Sedaj bo en set gor že tretjo sezono. Pa vprašanje, če jih ne bom spet vzel za naprej:punk:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krajši interval regeneracije
Napisano
pred 2 urama je Hixxy napisal:

Danes vzel ven innn - no saj slika pove več kot 1000 besed. Dvomim, da je bilo kdaj to spucano (avto ima 120k kilomterov).

272833887_519828296058216_8442674613315674159_n.thumb.jpg.3194f4f7ff0c4452813e48312fae22fb.jpg

Porabil sem nekih 30 min da sem s čistilom, vatkami in zobotrebci vse spahal dol.

Nato sem naredil testno vožnjo in avto lepše teče, bomo videli če bo kaj drugače z regeneracijami.

Poročam ampak  zaenkrat imam občutek, da je mogoče bil ta senzor krivec za vse :)

Wtf??? Kaj pa tankaš v ta avto? Surovo nafto??zmeden?

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je scania napisal:

Na naših mazdah je pokrovček na katerem piše DOT3 vsebujejo pa DOT4 saj je DOT4 minimalni standard za pravilno delovanje asistenčnega sistema zavoranja. Je bila pa razlaga s strani Avstrijcev da so posodice s starih serij vozil. Vsaj zbrusli bi lahko to norijo DOT3 napis. Ko tako počasi odkrivaš avto vidiš da so kar na nekaj poročjih malomarni, izolacija, rja, zavore, napisi DOT3...

:blink:

Včasih so bili japonski avti sinonim za kvaliteto. Ali? Kaj pa drugi? Mi smo imeli honde doma od praveka in nikoli nobenih problemov. Res da so bili to novi avti uglavnem. Škoda za mazdo...

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krajši interval regeneracije
Napisano
pred 5 minutami je Deeyan napisal:

Dons sma bla na vezi z mojim tunerjem, moj dpf je menda ze cist v pizdi in niti ciscenje nebi slo vec skoz. Tolk v info. VAG grupa dela regeneracije na 1500km+

Meni je Ervin rekel, da nekje 200Kkm max zdrži dpf filter. Potem se menja ali off. 

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 2 (2012)
Napisano
pred 12 minutami je Alex napisal:

Baje, da se teh ne sme uporabljati v javnem prometu. 😉... baje... 

To pa žal ne vem. Vem, da jih ima kolega v avtu že lep čas. Svetijo res hudo. Bi jih imel tudi zase.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 2 (2012)
Napisano
pred 10 minutami je Shrek napisal:

Kakšen je pa snop svetlobe pri zasencenih luceh? 

Eno je, kako ti vidiš iz avta ven, drugo pa, kako zaslepi nasproti vozecega... 

E jebi ga. Tudi mene motijo led luči od drugih avt, pa me noben ne vpraša.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 2 (2012)
Napisano
pred 14 minutami je robertk6 napisal:

LP ženki bi rad na M2 zamenjal sprednje žarnice , da bi imela malo boljšo preglednost ponoči. Kakšen pameten predlog kaj dati not , da bi svetilo belo in da bi držalo nekaj časa.

Hvala za predloge.

Led definitivno najbolj svetijo.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

armatura mazda 6
Napisano
dne 4. 10. 2021 ob 21:52 je miha.voncina napisal:

Pozdravljeni,

mene zanima ali je že imel kdo težave z armaturo pri mazdi 6 letnik 2008, na sovoznikovi strani se mi je začela topiti? Nova plastika stane 640 EUR zato iščem druge rešitve.

:blink:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 G120 2017 servis
Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Rečeno storjeno, opravili servis pri moji 3ki na M. Selmar-Celje.... 👍

Vse je ok in menjalno kar je trba za 23k km. Z( mojim) oljem je cena 160€. Ni poceni je ugodno..... :prstgor:Testiral tudi cx30 x180, ker 186tke žal ni bilo. Napišem kaj več pod CX30 proti večeru, ko vročina popusti in se misli strnejo ob kakem Kozlu! 🍺 :ouje:

Za pooblaščenca ugodna cena.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konstantno zvijanje diskov
Napisano
pred 6 minutami je Boss napisal:

Ampak to je bakrena mast, ki jo nekateri tako odsvetujejo :nevem:

Saj tudi pivo nekateri odsvetujejo. 

Dokler ne škodi se pije:punk:

Kakorkoli že... zavore delujejo odlično mnoga leta. Vsak naj uporablja kar želi.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.