ko si avto v?gal je za?el nenormalno kadit (modro-bel dim), skuril je 2 dcl olja na 50 km... to se je vse zgodilo v enem dnevu...
en dan prej je pa ga ful streslo ko sem ga ugasnil...
v glavnem mehanik je pol pregledal turbino in je ok, pri izpuhu prvega bata pa je blo vse mastno, ker je kar pljuval ven olje... zej ?akam da glavo od?raufa...
da ?e spotoma vpra?am, kje nabavljate dele za veliki servis(jermen, vodna pumpa,itd...)?
po?en bat?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Meni na moji Mazdi nagaja druga ?oba, samo jo ne morem dobit ve? ven iz glave....bom si vzel en dan ?as ko bom imel nadomestno, pa bom proval ?e pri vro?em motorju, ?e bo kaj pomagalo
jaz sem vzel klju? 19 - navaden - z njegovo glavo prijel kovinski dovod nafte na injektorje, umaknil tesnila na robu glave motorja, nanj naslonil klju? in pajsal po?asi z rahlimi udarci kladiva - 2 minuti.....pa je ?lo (pri vro?em)
To ti je dokaz da je zape?ena - skurjena.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
povsod v glavi motorja je bilo 5mm sajastega cementa na notranjem delu ohi?ja, injektorjih, odmi?ni gredi, vseh luknjah odvodih...kot da bi greznico pucal...
Zastonj ker je deutche post poslal zadevo v Urugvay in sem dobil refund, po 2h mesecih pa zadeva pride iz Urugvaja!!!
Daj kontaktiraj Spektra, sem mu dal link prodajalca, ker drazbe ni ve?, so mu pa od 4h ostale 2 ?obi, lahko mogo?e skupaj za obe ?e bolj?o ceno dobita.
Pa glej da nima? druge ma?ine slu?ajno mi2 s spektrom imava RF7 ma?ino in te ?obe so Rf7j 13H50, za motorje CD140 in CD143 na mazdi 3 (samo cd143), 5 (samo cd143), 6. ?obe na cd121-136 NISO iste (mislim da je motor Rf5...nisem prepri?an - ima? v prometni
Injektorji 2-4 so ?li ven z lahkoto, medtem ko je prvi totalno zablokiral, po pol ure ni bilo drugega kot z glavo klju?a objet dovod in pajsati z rahlimi udarci kladiva, po nekaj minutah je popustil - ampak...no?i??e totalno za?gano in zape?eno, ?oba spodaj adijo...?e ve? podlo?ka se je ?e zarasla v motor:
ta srednja je ta zape?ena, druga pa v so?itju s podlo?ko
Po nekaj jeba*** sem dobil ven tudi podlo?ko in spucal no?i??e (nekaj je ?lo v motor, upam da se skur...)
Zamenjal sem vse podlo?ke. ki so bile tovarni?ke in o?itno so problem, zamenjal sem zape?eni injektor, ter drugega, kateri je imel tudi za?vasano podlo?ko nase.
Sestavim motor, zadeva v?ge in ne morem verjeti kako lep?e te?e motor, ni? ve? klenkanja in kovinskih zvokov (kot da bi ena ketnca nekje ropotala), ni? ve? cukanja pri 1500rpm...
Grem stavit da lahko sedaj power box dam na ve? - poprej je zmanjkalo mo?i od 7 naprej v vi?jih obratih
Priporo?am vsem, moja se bli?a sicer 200.000km
sporo?im kako bo na poti in porabi, ?eprav poraba je tudi z zimaki carska
Pri mazdi premacy so mi crknli prednji zvo?niki.Pogledu konektorje ,so gor! zvo?nika sta nehala oba naenkrat. ?e je imel kdo isti problem nej mi javi.bom vesel vsake informacije.
zelo neumen predlog - a se je kdo igral z radijem in je fader na F0.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani