Skoči na vsebino
?i??enje felge
Napisano

Ja kaj pa ?e gre? v Nem?ijo, pa se nebi mogo po AC vozit, ger gume ne zdr?ijo "neomejene hitrosti" :ne vem: :ne vem:

neomejeno je tud 40 na uro :blush:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

i??em samo bat ja, vendar ?e ne vem ?e bom menjal vse 4 ali ne, odvisno od cene... ?e je cena enega 280, potem ne bom menjal vseh... verjetno

pa kje si na?el zgornji cenik?

www.allmazda.net

cene kr drzijo s temi na uradnih servisih

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jao ne vem... kje naj to pogledam?

pa to ma? za en komad ceno? ker ma? napisano PISTON SET?

en - set je tole 23-20C - pi?e qty 4 ampak po moje 4je kosi v setu.....

post-2637-1323279897_thumb.gif

ter spodnji del posebej 11-21C

i??e? verjetno bat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

potrjeno, ravnokar me je klical mehanikar...

ve kdo mogo?e ceno bat-a? oz.kam ga naj grem sploh iskat?

uf....spet enake mo?nosti, Simon, rabljene na avto.net, ebay...

LAbiju so ga kar na cosmosu menjal se mi zdi....ti probam najti katalo?ko :)

RFY811SA0 PISTON SET STD. KOLBEN ? 261.73

niti ni tako zlatarski na mazdi (to je glava pistona)

RFY811SB0 PISTON SET O.S. 0.25 KOLBEN ? 318.16

RFY811SBX PISTON SET O.S. 0.50 KOLBEN ? 318.16

odvisno katerega imas sedaj

al p gebraucht

http://www.ebay.de/itm/Mazda-6-MZR-CD-RF5C...7#ht_2756wt_905

CD136

http://www.ebay.de/itm/Mazda-6-MPV-II-LW-K...c#ht_716wt_1110

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ko si avto v?gal je za?el nenormalno kadit (modro-bel dim), skuril je 2 dcl olja na 50 km... to se je vse zgodilo v enem dnevu...

en dan prej je pa ga ful streslo ko sem ga ugasnil...

v glavnem mehanik je pol pregledal turbino in je ok, pri izpuhu prvega bata pa je blo vse mastno, ker je kar pljuval ven olje... zej ?akam da glavo od?raufa...

da ?e spotoma vpra?am, kje nabavljate dele za veliki servis(jermen, vodna pumpa,itd...)?

po?en bat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

samo na teh dveh ni obnovljena ali? pa niti ne more? vedet kolko km je ?e naredla... ?e kupim nazaj eno z 180kkm nisem naredil ni?...

odvisno...zgolj sre?a bi rekel <_<

pokli?i Simona pa bo? videl pri ?em si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

serviser mazda
Napisano

hmmm, imam tistega z notranjim timerjem M6 cd120, l.2005

to je nekdo naknadno potem dal - uro in pumpo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Meni na moji Mazdi nagaja druga ?oba, samo jo ne morem dobit ve? ven iz glave....bom si vzel en dan ?as ko bom imel nadomestno, pa bom proval ?e pri vro?em motorju, ?e bo kaj pomagalo <_<

jaz sem vzel klju? 19 - navaden - z njegovo glavo prijel kovinski dovod nafte na injektorje, umaknil tesnila na robu glave motorja, nanj naslonil klju? in pajsal po?asi z rahlimi udarci kladiva - 2 minuti.....pa je ?lo (pri vro?em)

To ti je dokaz da je zape?ena - skurjena.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

haha...niste vsi enaki :D

Sej ?e kupi? ?tiri injektorje, vsaj eden bo OK :D

to ziher, o?itno prva ?oba gre prva - pri meni je bla ta o?gana, spekter jo je ?e menjal.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

haha...od makarona pa ni lih priporo?ljivo kupovati :P

pol od mene ne dobi? ni? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Ja, ta je fajn spucan, zato zgleda ku nov ne pa usato.... :P

usato al pa obnovljeno je razlika....:), pa vseeno, prodajalec bo prej prodal opran avto kot usran

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

A kdo rabi injektorje za Mazdo 6 136KM? Tle so ugodno...

http://www.ebay.it/itm/MAZDA-6-2000-TDI-13...=item3f104365f0

ta tretji ni videti glih perfeto....pa vsi so za?gani spodaj

tole je bolje

za rf5c ma?ino (koda ma?ine je (vsaj na moji) na glavi motorja pod plasti?nim pokrovom

http://www.ebay.it/itm/FUEL-INJECTOR-FOR-M...#ht_2477wt_1344

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Da se malo nasmejimo....

po kon?anem delu za vraga nisva na?la enega M8 vijaka pokrova glave motorja in sva dala mojega navadnega M8x60 in re?eno...

danes gremo pe? na volitve in 400m od doma na glavni cesti najdem Spektrov vijak ob plo?niku :hohoho::hohoho:

Tako da lahko zamenjava, padel nama je v podenj o?itno na klancu po gostilno mihovec pa ven :P

Nauk zgodbe: volitve so pomembne!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Hm, men jih dol vle?e..... :hohoho:

za mano je stal spektr.... :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Saj bi tole dans slikala, pa nama niti latex ginekolo?ke rokavice niso pomagale.....sranje povsod - kot bi cement z oljem zme?al preden se strdi....

Moja mi je mogle hla?e gor vle?t, ker so mi skoz dol padale, roke pa usrane :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

A to zaradi olja? :o Saj je blo neki debate, da je Dexelia ?tala :zvizga:

tudi, ter prej?njega lastnika...spektrova ima ?e novo turbino tudi... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

povsod v glavi motorja je bilo 5mm sajastega cementa na notranjem delu ohi?ja, injektorjih, odmi?ni gredi, vseh luknjah odvodih...kot da bi greznico pucal... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Meni pi?e na prometnem samo RF pod tip motorja, druga? je pa 1998 pa 89kW, tip vozila pa GY19T2,

drugega pa ne pi?e n? pametnega :ne vem:

Hja , pol tile injektorji verjetno niso zame.... :zvizga: Bom vpra?al na Mazdi, kteri tip injektoja rabim.

Lp

ja ti ima? verjetno na injektor gor s sprednje strani elektri?ni konektor, z zadnje strani pa povratni vod nafte - cevko za benz.

najina ima pa samo s sprednje konektor, zadaj pa ni ni?....povratni vod je v ma?ini...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Pa ja, kje ?e dans dobi? kaj zastojn? :ne vem:

Ej, mi da? E-bay link? Thx! :bravo:

Zastonj ker je deutche post poslal zadevo v Urugvay in sem dobil refund, po 2h mesecih pa zadeva pride iz Urugvaja!!! :blush:

Daj kontaktiraj Spektra, sem mu dal link prodajalca, ker drazbe ni ve?, so mu pa od 4h ostale 2 ?obi, lahko mogo?e skupaj za obe ?e bolj?o ceno dobita.

Pa glej da nima? druge ma?ine slu?ajno mi2 s spektrom imava RF7 ma?ino in te ?obe so Rf7j 13H50, za motorje CD140 in CD143 na mazdi 3 (samo cd143), 5 (samo cd143), 6. ?obe na cd121-136 NISO iste (mislim da je motor Rf5...nisem prepri?an - ima? v prometni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Uuu, ?tala, kje si pa nabavu nova injektorja, pa cena? :(

ebay - 99? :bravo: s tem da sem enga dobil zastonj :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

Evo mojega dodatka.

Injektorji 2-4 so ?li ven z lahkoto, medtem ko je prvi totalno zablokiral, po pol ure ni bilo drugega kot z glavo klju?a objet dovod in pajsati z rahlimi udarci kladiva, po nekaj minutah je popustil - ampak...no?i??e totalno za?gano in zape?eno, ?oba spodaj adijo...?e ve? podlo?ka se je ?e zarasla v motor:

post-2637-1322751894_thumb.jpg post-2637-1322751908_thumb.jpg post-2637-1322752080_thumb.jpg

ta srednja je ta zape?ena, druga pa v so?itju s podlo?ko :hudicek:

Po nekaj jeba*** sem dobil ven tudi podlo?ko in spucal no?i??e (nekaj je ?lo v motor, upam da se skur...)

Zamenjal sem vse podlo?ke. ki so bile tovarni?ke in o?itno so problem, zamenjal sem zape?eni injektor, ter drugega, kateri je imel tudi za?vasano podlo?ko nase.

Sestavim motor, zadeva v?ge in ne morem verjeti kako lep?e te?e motor, ni? ve? klenkanja in kovinskih zvokov (kot da bi ena ketnca nekje ropotala), ni? ve? cukanja pri 1500rpm...

Grem stavit da lahko sedaj power box dam na ve? - poprej je zmanjkalo mo?i od 7 naprej v vi?jih obratih

Priporo?am vsem, moja se bli?a sicer 200.000km

sporo?im kako bo na poti in porabi, ?eprav poraba je tudi z zimaki carska

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

serviser mazda
Napisano

Te?eva odpravljena.Cevka za podtlak je imela luknjico...sedej ne sveti ve? in je ok.Informacija za vse tiste, ki vas bo doletelo kaj podobnega.lp,m

Tudi ta napaka odpravljena: gretje sedaj dela, kriva je bila ?rpalka webasta, ki ni oz je delno spu??ala zrak v kabino.lp,m

webasto tovarni?ki nima ?rpalke.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zvo?niki
Napisano

Pri mazdi premacy so mi crknli prednji zvo?niki.Pogledu konektorje ,so gor! zvo?nika sta nehala oba naenkrat. ?e je imel kdo isti problem nej mi javi.bom vesel vsake informacije. :harhar:

zelo neumen predlog - a se je kdo igral z radijem in je fader na F0.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.