Btw, a te motorje za ventilacijo, se da kaj 'uti?at'. Se mi zdi kot da bi bil kak list notr, pa bi tko nekaj praskalo...?eprav najbr? ni listja Samo sli?i se tako..
Evo nova turbinca ?e lepo prede. Takole bom rekel.
Sem mislil, da je pred menjavo avto letel...hm..not. Zdej pa res leti Ko sneta sekira :-)
V stari turbini je bilo pa v luknji kamor pride cev za mazanje polno saj...kok se je to potem mazalo je vpra?anje..Najbr? je to posledica ne menjave olja v predpisanih intervalih. No ampak ne z moje strani. Jaz ga menjam na cirka 15k kilometrov...
Hm, zanimivo je tole. Od servisa sem naredil cirka 3 jur?ke, olja je pa ?e kr mal manj..Nekje na polovici med F in L al kva je ?e.
Cev tam na turbini je mastna. Zdej pa ne vem.
Ali je fu? cev, ali je fu? turbina? Avto NE kadi modro, pospe?ki so normalni, tudi kakega piskanja nisem zaznal. Mogo?e bi moral kak expert to poslu?at.
Ma kdo kako idejo? Baje pride nova cev (mislim da gumijasta) 300? na servisu.
?e je cev mastna, a to pomeni da cev pu??a, al to pomeni da turbina pu??a pa te?e po cevi. Ne poznam to?no delovanja. Je lahko ?e kaj drugega, kaka dihtunga?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ok, ampak bi rad pol tut nazaj sestavu :-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani