Samo pri njem ne pu??a cev pri IC, ampak nekje pri motorju. Upajmo da ni turbina.
Ja , kokr smo gledal ni IC. Je zadaj za ma?ino, k gre cev za izpuh tudi..V petek, soboto grem spet peljat pogledat, pa da se to?no vidi kaj in kako. Najbr? bo res turbina, druzga skor ne more bit tam
Ja, jaz bom mal 'testiral'. ZDej bom nailil notri Motul DPF olje...Do zdej je bla notri Dexelia. Bom videl kako bo naslednjih 10.000 km, ?e ne se bo pa ob glavnem servisu ?e podlo?ke preverilo...
Hehe, tole je pa zanimivo. Danes grem najbr? olje menjat. Zdej pa ne vem Dodat bonda ali ne? Bi bil recimo dober preizkus, ?e je res kaj na tem..?eprav dvomim.
Ne predstavljam si kako bi en dodatek pripomogel k porabi olja??
Kolikor vem, je to ?e naredil. Pa je bilo par 100km dobro potem pa spet isto.
Pa tole u?enje ?ob, gre tudi meni na ?ivce. Nekaj tankov nazaj sem isto delal, zaenkrat je ?e ok. Ampak majkemi, ne vem kateri avti imajo tako narejeno, da mora? vsake xy cajta jit ?obe u?it?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Poceni filtri, ka pa je to zaena ?tacuna, ime?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani