Skoči na vsebino
M6 turbina pu??a
Napisano

Samo pri njem ne pu??a cev pri IC, ampak nekje pri motorju. Upajmo da ni turbina.

Ja , kokr smo gledal ni IC. Je zadaj za ma?ino, k gre cev za izpuh tudi..V petek, soboto grem spet peljat pogledat, pa da se to?no vidi kaj in kako. Najbr? bo res turbina, druzga skor ne more bit tam :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 turbina pu??a
Napisano

Hja, sre?a ali smola. Kakor se vzame.

O?itno pu??a turbina. Danes pri mehankarju gledali, cevi so ble mastne, pokrov tudi, doma sem pa tudi opazil fleke na tleh.

Spucali smo motor in cevi v tistem predelu, da vidim ?ez par dni, kolk mastno bo. V 11 tiso? kilometrih mi je spilo kak liter olja. Oz sem ga zgubil.

Zdej me pa zanima.

1. A to pomeni ,da je dejansko turbina fu?, al je mo?no ,da kje kaka cev pu??a?

2. Koliko ?asa se lahko ?e tako vozim? ?e mu mal olj?ka dolivam, mi ni panike.

3. Obnovljena turbina ali nova?

Gledal sem na www.turboloader.net, tam jih kar pohvalijo. Bom videl, kake cene so sploh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 220.000km
Napisano

Ja, jaz bom mal 'testiral'. ZDej bom nailil notri Motul DPF olje...Do zdej je bla notri Dexelia. Bom videl kako bo naslednjih 10.000 km, ?e ne se bo pa ob glavnem servisu ?e podlo?ke preverilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 220.000km
Napisano

Hehe, tole je pa zanimivo. Danes grem najbr? olje menjat. Zdej pa ne vem :P Dodat bonda ali ne? Bi bil recimo dober preizkus, ?e je res kaj na tem..?eprav dvomim.

Ne predstavljam si kako bi en dodatek pripomogel k porabi olja??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 220.000km
Napisano

danes dodal 0.8 litra olja,

od servisa je minilo 2 meseca in vec kot 6000km

zdaj ne vem al je gold al je un CL kriv, ampak to je rekord v porabi olja ...

Hehe, jaz sem isto opazil pri meni. Samo dvomim, da je to povezano z bondom..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mehanik,cukanje
Napisano

Kolikor vem, je to ?e naredil. Pa je bilo par 100km dobro potem pa spet isto.

Pa tole u?enje ?ob, gre tudi meni na ?ivce. Nekaj tankov nazaj sem isto delal, zaenkrat je ?e ok. Ampak majkemi, ne vem kateri avti imajo tako narejeno, da mora? vsake xy cajta jit ?obe u?it? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H4 LED ?arnice
Napisano

?e to se nam manjka...ledice v meglenke! :angry:

Upam, da se to preve? ne raz?iri, ker 50 posto ?oferjev ne ve ?emu slu?ijo meglenke. Megli! :)

Ker ?e je svetilnost bolj?a, bolj razpr?ena si lahko predstavljam, kako bo zgledalo ob de?ju in v temi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.