Namre?, avtomatika sovoznikovo steklo dvigne do polovice, nato gre nazaj dol. ?e dr?im gumb za dvig do konca navzgor, potem mi po ene dveh poskusih rata zapret steklo v celoti. Druga?e se obrne na polovici nazaj dol.
Sem resetiral, nau?il steklo pa je isto. A je motor?ek ?el u fran?e?
A so ta vrata kej sravfal sedaj? Da steklo kaj ne blokira, ker ob blokadi se samo spusti.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jaz imam tud slede? problem na moji 6-ki ,ob prvem v?igu zjutraj, ker mi no?e v?gat...in sicer ?e sem dodal ?ist malo plina je takoj v?gal...nato sem plin spustil in je ?espet lepo v leru delal...kaj bi bil lahko vzrok? samo pri v?igu je problem...?e ene tri dni in to samo ko je mrzlo...druga?e ko se ma?ina segreje pa ?e vse normalno, brez dodajanja plina
mazda 6 - 2.0 diesel - 136PS - letnik 2003
pi?e zgoraj , s tem da na pretoku zraka ,je lahko samo luknja v cevi, slab kontakt, sneta cev...itd itd
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
katero mehaniko pa treba naro?it za upgrade webasta?Oz. kaj si naro?il z ebaya? Ni mi jasno kaj treba vse kupit, da lahko to zmontira?...jasno mi je le da treba najprej nadgradit mehaniko in nato se odlo?at za urco al daljinca smile.gif ...
(m6 2.0 diesel 136PS, letnik 2003)...
'elektroniko' s kablovjem, pumpo
a tako ...bo treba razmi?ljat o kak?ni nadgradnji webasta ...se je fajn vsest v mrzlih dneh v topel avto
ko si enkrat v tem, ni ve? poti nazaj - moj 5-i avto sedaj, pa ni samo za rit, resni?no je u?itek, ko za?ene? motor ne da bi pri -15, a bo al ne bo...pa ni? ne dela TOK TOK TOK po traktorsko , ni samo za rit, je v glavnem bolje za avto kot potnike
v bistvu zakaj,kako, ga lahko uporabljamo ?e imamo samo ta "osnovni" paket, bret kakr?nega timerja ali daljinca??kdaj se pa aktivira webasto ???e ob kontaktu, ?e imamo na?timano na segrevanje???ali mora ma?ina delat?
VSE imajo tako - osnovni paket kot ti pravi?, ki se vklopi ?ele ko lavfa avto in je zunaj manj kot 5C
ostalo v moji temi
jst imam pa prav druga?en filter kot je tam na slikah, v bistvu je posoda ki je poto?ena v gorivo, in noter vle?e nafto noter,pa ?e to ima deljeno, tako da ne vle?e ?isto iz dna posodice. Je bila pa na dnu posode sluz cm na debelem.
CD143?
Nekaj sem na forumu ?e prebral. Te?avica je nastala danes, ko je za nekaj stopinja padla temperatura in M6 ni hotela v?gati, oz je v?gala s pomo?jo gasa in nato crknila. Sicer ko je v?gala je nato lepo normalno delala(nekaj ?asa ?e vedno s pomo?jo gasa)
Nekja sem prebral o IMv ventilu al se motim.
Pa ?e to, kje se nahaja ta ventil?
Prosim za nasvet
hvala
si dal toliko podatkov da je joj - a je dizel predvidevam, ker te ga imajo....samo IMV ve?inoma crkuje v ?tantgasu, ne pri v?igu, pri tebi bi znal biti senzor za zrak ali nekaj na loputi zraka, preglej cevi, kable....
ker ?e mora? 'no?no' vzdr?evat plin je verjetno to
Se priklopim kar na tole staro temo, ker ima prav primeren naslov..
Torej, tudi moja mx5 ima zadnje ?ase ob?asno te?avo ob v?igu ( l.98, / 1,6 / 117 000 km )
..zalaufa na tri , morda celo na dva cilindra..
skratka , trese in ropota kot traktor.
Vendar po par trenutkih normalno ste?e in naprej v vo?nji ni nobenih te?av.
Bil za info na servisu, tester napake ne ka?e ,pravijo ,zamenjat v?ig. tuljavo.
Pri njih stane skoraj 600?
Kar verjamem diagnozi, pa vendar me zanima , kako da potem pri vi?jih, tudi najvi?jih obratih,
tuljava normalno zmore delat, po?epne ob?asno samo ob v?igu.?
Kak?ne so ?e manj drage mo?nosti napak.. ?
Sve?ke od 90 000, kabli zamenjani nekje pri 60 000
Ima kdo tuljavo , ali pol nje , torej za dva cilindra ,vi?ka in naprodaj ?
po 60.000km je lahko zopet problem kablov. Daj si ti sposodi kable od nekoga pa probaj, ?e prej jih pa dobr prerukaj na vseh koncih - samo ne pri v?ganem da ne bo ko pri House-u 'clear'
pri meni kabaya lepo delajo na 'slovenskih' odsekih cest....tezko pa primerjam, ker sem jih takoj zamenjal...ne vem kako je bilo prej (no pa en je bil na koncu)
Mi je pa dolinar sam rekel, ta prvi so ve? kot dobri ne menjat, samo zadnja sta za zamenjat in ne bo? ?util razlike ?e ti ?e prva menjam....
No sedaj sem zbral cene (mogo?e pride ?e komu prav) za komplet amortizerjev za mazdo 6 sportcombi 2003:
Kayaba:248? (plinski)
Monroe reflex: 252? (plinski/oljni)
Obnovitev pri Amortizerju:4*66?=264?
Koni Sport: 404?
Bilstein B4:449@
Koni FSD: 490?
BilsteinB6:573?
Original mazda:678,58? !
A se spla?a dajat na avto bolj?e bolj ?portne? Sicer jaz bi rad malo bolj trd/tog avto, kot je sedaj (samo brez ni?anja). ?e se kdo spozna naj kaj napi?e, ali se bo poznala razlika v vo?nji med recimo Kayaba ter koni sport? Ker razlika v ceni je cca 150 ? in bi vzel take, ?e se pozna... Vozim po precej sfu***i in zelo ovinkasti cesti, zato bi imel raje malo bolj trdo-togo podvozje.
Tudi jaz sem se odlocil, da bom zamenjal amortizerje na moji 6. Katere se pa spla?a nabavit? A je velika razlika (razen v ceni) med bolj ugodnimi(monroe, kayaba) in recimo bilstein? Verjetno se pozna... bi pa rad malo bolj trde.
lp
Jaz sem dal kabayo.......nic jim ne fali....ostajam na japoncih, tud gume so toyo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani