Po moje s tem Boxom zadeva ?e bolj pije. Ma?ina bolj trpi ker je bolj napiljena. Ne vem no. Malo sem skeptik. ?e tako je motor enak ?e od samega za?etka 90KM, zdej pa je ma?ina napiljena ?e na 143KM. :ne vem:
you re wrong....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Imam eno zanimivo te?avo, ?e posebej zdej ko je de? je ?e posebej mote?a. Gre pa takole: se vozim z nekimi normalni obrati (cca 2500 rpm) in priklopim enega ve?jega porabnika (ventilator na max, gretje zadnjega stekla, .....) avto crkne. Kakor da bi ga ugasnil, ko pa porabnika izklopim pa normalno deluje. Ne pri?ge se nobena lu?ka za altenator ali kaj podobnega.
Se komu kaj sanja kaj bi bilo?
a ma? original alternator?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
do Budimpe?te 140-150, nazaj - do dile, oz kolikor je promet dovoljeval - 7,43 po ?tevcu gre avto 230....torej okoli 220, pa ?e malo je bilo lufta, GPSa ni bilo, ker ga tu nbe rabim
Sedaj ka?e BC 5,9L za rovinj in nazaj 100 na uro ampak s polno 2m prikolico zadaj
P.S. En mazda? je videl moj ?e?ki prevoz - temno srebrno-siva M6 sedan z nalepko foruma, sva blendala si.
Nope sem probal. Recimo v tretji sem imel. Pejlal sem se lih ene 30 ali 40. Je lepo po?asi pospe?eval.
In isto na AC recimo, se peljem 100 v peti, in pospe?ujem na 130. ?e pospe?ujem ro?no oz. no?no se da precej bolj odlo?no, kot pa s tempomatom..jaz bi rekel da je na ene 60% gasa ..s tempomatom.
pol ti pa avto ne vle?e...ker men sune...
S tempomatom bo? na ravnini na isti relaciji imel ziher zelo enako porabo ko pa na nogo, ve?jo porabo pa ima? po tempomantu ?e so vzponi in spusti na nogo bo ni?ja poraba, preverjeno.
sigurno, ker ma?ina ne bremza + tempomat pri pospe?evanju 'da do daske'
Pri moji ?estki je zgleda ?el zadnji desni amortizer. Grozno drgne pri speljevanju, ?e posebej ?e je kaj te?jega v prtlja?niku. Med vo?njo ?ez grbine in luknje pa tudi, zvok je tak kot bi nekaj drsalo.
Torej. Kako k temu pristopit? Avto je ?e star 6,5 let, ima cca 225k km, tako da v kak?ne uradne servise ne bi ?el.
Kje je to najbolje zamenjat v LJubljani ali proti Primorski? A je bolje, da jih sam nabavim? Kaj sploh je treba? Ali je treba oba zamenjat zadaj ali samo enega?
Ebay se spla?a? Izku?nje? Firma?
Dajte se malo razpisat prosim.
jaz sem zamenjal oba zadaj pri dolinarju v ljubljani za malo ve? kot 100?, s tem da ti prej zastonj pregleda avto
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
glej gornje poste
Povezava za deljenje
Deli na druge strani