Je pa tako: prej ko si dal v prvo pozicijo kontakt so se sli?ali releji in bencin pumpa oz. klik klik, sedaj se ne sli?i ni? od tega. Pod drugo pa od zdaj naprej tudi ne dela ventilator v kabini...Druga elektrika (lu?i, okna itd..) dela bp. Tudi varovalke so ok.
Druga?e pa je isto kot je opisal problem Sishi, vergla normalno - kot da nebi dobil bencina oz. kot da ni iskre . Sumimo na kak?en rele, ker se sli?i kot da nebi pumpa dobila toka....
ekhm... zdaj pa nekaj ne razumem - avto je normalno verglal, kriv je pa ?tarter
Da se razumemo, ne ?ivim ob morju, imam svojo bajto in kadarkoli se pripeljem domov tud samo za pol ure, je avto v gara?i.
Mogo?e je pa to vzrok oziroma pripomore k dodatnem rjavenju. :ne vem:
Najslab?a situacija za razvoj rje je ?e vla?en avto postavi? v toplo gara?o, ?e posebej, ?e je prej vozil po soljenih cestah. Sol, vlaga (sol ?e dodatno ve?e vlago nase) in toplota v gara?i so najbolj?i pogoji za rjavenje.
To ne pomeni da zagovarkjam kvaliteto in opravi?ujem rjavenje samo lahko, da ti "idelani" pogoji za rjavenje premaknejo tisti jezi?ek na tehtnici a bo za?elo rjaveti ali ne.
Svojega fotra sem namre? komaj navadil, da ?e pride z mokrim avtom domov, da ga takoj ne zadega v gara?o ampak da ga pusti zunaj dokler se ne posu?i.
Daj kak?no sliko prilepi, da vidimo kolk je hudo s to rjo - Moja ?estka je tudi dobre tri leta stara pri 120.000km in je gara?o vidla samo iz zunanje strani pa ni sledu o kak?ni rji. :ne vem:
Saj ne, da bi kakorkoli razmi?ljal o zamenjavi, ampak to, da naj bi bila Mazda 6 po nevemkaterih?e raziskavah najbolj zanesljiv avto v svojem razredu, to naj komu drugemu govorijo.
Hja sej... kak?no ?ele je pol stanje v realnosti pri drugih znamkah, ki tudi na takih testih ne kotirajo prav visoko :ne vem:
Jaz bi se lotil takole: o?istil bi s pomo?jo zobotrebcev in zobne krta?ke (oz. podobno). Nato bi ?el po povr?ini ?e z finim brusilnim papirjem. Usnje bi nato natan?no za??itil in prebarval z dvema plastema srebrne in nato ?e dvojni lak.
Ne verjamem, da bi lahko naredil bolje, ?e bi zadevo razstavljal. :ne vem:
Ma to so te fore na servisih-najla?je je menjat vse in pol bo sigurno delalo.Samo,kak?na bo pa cena,to ni va?no.Dokler je ?e v garanciji bi ?e razumel tak na?in dela,toda po poteku bi pa ja morali to?no ugotoviti,zakaj ne dela stvar prav.
torej koliko bi me to stalo? ker v servisni knjigi manjka ena ?tampilka in garancije ne priznajo.
Probi se izgovorit na to, da lu?i se ne popravlja niti ne preverja med posameznimi rednimi servisi in je na?eloma popolnoma vseeno a ima? potrjeno servisno ali ne. ?e bodo vsaj malo fleksibilni bo mogo?e ?lo.
Bi bilo pa smiselno, da najprej na servisu preverijo kaj je to?no narobe in kak?na bo kon?na cifra za popravilo. Lahko tudi proba? s kak?no soudele?bo pri servisu recimo v stilu 50:50 glede na to, da avto je na?eloma ?e v tovarni?ki garanciji in ti manjka edino en servis :ne vem:
?al pa ne poznam nobenega tako dobro, da bi ti lahko zrihtal ?tempelj.
Na Gami ti to naredijo (cena :ne vem: ) a se bom vseeno ?e prej pri mojstrih na Webastu ustavil in povpra?al, ?e podalj?anje auspuha kakorkoli vpliva na delovanje grelca. Recimo, da bi ga du?ilo al kej podobnega.
Ja,samo tukaj pi?e,da se pojavlja smrad pred semaforjem?
aha to?no... ko se ustavi? se dim iz Webasta ?iri to?no navzgor in pred zra?nike na havbi. ?e se pelje? ga pa? odpihne nazaj.
Dogaja se pa to predvsem ob hladnih dneh, ko lahko webasto dogreva ?e desetine kilometrov od samega ?tarta avtomobila. Poleti namre? tega ne bo? zaznal in tudi dim, ki se vali iz webasta ima druga?en vonj od tistega iz samega motorja - ne me vpra?at zakaj, ker mi ni jasno; verjetno ima veze z druga?nim na?inom gorenja.
Cool, tole moram sli?at. Druga?e je pa pri vseh razli?icah ?estke z Bose ozvo?enjem, enak sub in na istem mestu znotraj rezervnega kolesa na dnu prtlja?nika.
Tole mi je znano - ko je bil avto star eno leto se mi je to primerilo in zadevo so odpravili v garanciji tako, da so zamenjali kompleten ?aromet se pravi z balastom vred. Tole kar se ti dogaja skoraj sigurno ni "?arnica" ampak je prej te?ava na elektroniki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Gumice/kon?niki na stabilizatorju :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani