Skoči na vsebino
jutranji problemi pri M6 dizel
Napisano

To?no tako! Sicer pa ima Boss to zrihtano, da zjutraj vklopi gretje z mobitelom, pa ?e bi se na?el kdo na forumu a ne? :bravo:

Ne, z mobitelom ima u?timano Vuk, jaz imam z daljincem. Oziroma tako je: prva nadgradnja je timer, ?e pa ho?e? bit ?e malo bolj komot je pa nadgrajeno ?e z daljincem. Rabi? pa poleg timerja pri nadgradnji ?e eno ?rpalko, in kratek obvodni vodokrog. Ta ?rpalka namre? omogo?a kro?enje vode po sistemu tudi, ko motor stoji.

Zadeva je tudi tako inteligentna, da samodejno uravnava tudi pihanje, ?e ima? avtomatsko klimo. Se pravi, da ne glede kako si pustil prezra?evanje, ko si avto ugasnil ti zadeva samodejno nastavi najbolj optimalno pihanje (na ?ipo) in prilagodi hitrost ventilatorja (se pravi, ko je mrzel po?asi in ko je vro? hitro).

?e ima? ro?no klimo je pa treba prezra?evanje in ventilatorje nastaviti, ko ugasne? motor, da je potem zjutraj pravilno ogrevanje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nova mazda 3
Napisano

In kar je ?e bolj fascinantno je dejstvo da avta nikoli nisem ?paral.... to pomeni da je vozila povsod, od snega do grdega makadama....

...pa ?e ?ez skale si vozil ... ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rx-8 zalilo motor
Napisano

Huh - tole pa zgleda cela jeba. A ?e sve?ke odvije? pa pusti?, da bencin izhlapi pa ni re?itev? Verjetno bo trajalo malo dlje. Ko ma? sve?ke zunaj pa bi bilo verjetno dovolj, da na hitro zavergla? motor glih tolk, da ?e se je ve? goriva nabralo, da ga flikne ven skozi odprtine za sve?e.

:ne vem: :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ventilacija v M6
Napisano

Kaj pa, ?e bi ?el na servis pa ti naj dodajo podalj?ek izpu?ne cevi Webasta, da ti ne bo smrad direktno v kabino vleklo. Pomoje je to ta zadeva, ki jo voha?. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cvili
Napisano

?e smrdi po nafti je v redu, ?e pa "di?i" po petroleju je pa malo ?udno :P

Kadi se pa lahko kar konkretno ?e posebej, ?e je hladno jutro.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cvili
Napisano

A ve? kolk je ?ele smeha, ?e ima? webasto na daljinca in zadevo pr?ge? pa se za?ne kaditi izpod parkiranega avta. :hohoho::hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cvili
Napisano

hehe... ampak ?ist vsak, ki kupi ?estko in ko padejo temperature se soo?i z istim fantomskim zvokom. :P:D

Je pa res, da je Mazda eden redkih proizvajalcev, ki v diesel dodajajo predgrelec in se s tem ne hvalijo kaj dosti pa to kupci (?e posebej rabljenih vozil) enostavno spregledajo. Druga?e pa vsa ?ast Mazdi, da je to del serijske opreme :rispekt:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gori lu?ka za esp+dsc!
Napisano

Ojla.Pribli?no 1x na teden(8.10.07,16.10.07,20.10.07...) se mi pri?ge opozorilna lu?ka za esp+dsc in neprestano sveti dokler avta ne ugasnem,ter ponovno pri?gem :ne vem: .Druga?e sistem deluje pravilno se pravi,ko kolo zavrti v prazno se vklopi sistem proti zdrsu koles in tudi opravi svojo funkcijo.No zanima me ?e se je tudi komu izmed vas ?e vklopila ta lu?ka,ter svetila do ponovnega v?iga avtomobila?

Ne, je pa mo?no, da gori nekaj ?asa, ?e je zelo mrzlo samo bi moral nato sama ugasnit, ko se avto ogreje.

Kaj pa ?e gumb za izklop/vklop ESP-ja prtisne?? Se kaj zgodi?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pove?anje glasnosti radia!?!
Napisano

Samo pa je finta ko se sodelavec pelje z mano se z radijem ne moreta zmenit kdo bo glasnej?i :D , o?itno ima tak glas- frekvenco glasu, na katero je najbolj ob?utljiv radio.

Si kar predstavljam kak?no dretje lahko nastane, si pa upam trdit, da radio zmaga :jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pove?anje glasnosti radia!?!
Napisano

Ker ima? radio tako nastavljen ... glede na hitrost in hrup ti prilagaja glasnost. Lahko nastavi? razli?ne nivoje prilagajanja glasnosti ali pa zadevo izklju?i?, ?e te moti. Mene je in sem pa? izklju?il ;)

edit: Labi me je prehitel :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brisalci
Napisano

Ko smo ?e pri brisalcih in ?ipah...a rain-x se ne da ve? dobit?In kako se kaj res obnese? :whatever:

?e se velik vozi? po AC in po hitrej?ih cestah je zadeva zelo priporo?ljiva, ker takrat sploh ne rabi? brisalcev. Pri nizkih hitrostih pa brez brisalcev ne gre tako, da v takem primeru od rain-x ni kaj dosti koristi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 DIESEL NE GRE
Napisano

?e bi ti turbina ?la bi vseeno ?el kar precej ?ez 20km/h.

A ti kak?no lu?ko pri?ge na armaturki?

Ne vem ampak kaj pa EGR ventil? To bi sicer pojasnilo kajenje ampak je pa tole precej drasti?no ?eprav je mo?no, da ra?unalnik ob napaki EGR-ja prestavi v safe mode in ne dovoli vi?jih obratov :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pritisk v gumah
Napisano

?e pa bo? imel kak?ne te?ave s tvojimi UG7 gumami se pa obrni na tegale mo?akarja, katerega pismo ima? v priponki :P

(Slovenstina 3.318 del)

post-133-1194607445_thumb.jpg

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pritisk v gumah
Napisano

kaalman se bova dobila en dan pa ti bom razlagal o zimskih gumah :)

a lohka tud jaz pridem :hohoho::hohoho::hohoho:

... ne sej raj? ne, da se ne bo Kaalman po?util preve? ogro?enega :hohoho::hohoho: sorry za ta joke...sem moral sramezljiv

Kar se pa ti?e pumpanja zimskih gum, pa si Kaalman lahko pogleda? v priro?nik o uporabi tvojega avtomobila in si poglej kaj priporo?ajo pri polnjenju zimskih gum.

Druga? pa se zimske polnijo ve? tudi zaradi tega, ker so to mehkej?e gume in po mo?nosti bolj klobasaste. ?e ho?e? imeti relativno normalno vo?njo, da ne bo zgledalo, kot da ima? podvozje ?ist gumjasto in da se bo vsaj pribli?no normalno vozilo skozi ovinke bo? napumpal gume precej ve? kot letne.

Jaz jih pumpam eno tolk kot zdaj letne, se pravi cca 2.8 - 3.0 bara ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Webasto pri Mazdi 6...
Napisano

OK, z Alexom sva ?e bolj pri starej?ih in je ?ist mo?no, da sva ?e malo naglu?na :huh: pa da ne sli?va tiktakanja. Ampak sli?im pa lepo ko se grelec zalaufa ampak to je zvok kot pri grelcu centralne kurjave v hi?i - seveda mnogo ti?ji.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cev za klimo M6
Napisano

druga?e pa moje so?alje memi ! glede na to, pa da je avto skoraj nov, pa? nima smisla popravljat haldilnik, ker ni nujno da bo dr?alo... poleg tega. ?e je avto ?e v garanciji, potem se ni za ?pilat, ker bo servis na koncu ?e garancijo preklical, ?e se bo kiler krpal :(

Zakaj bi garancijo preklicali? ?e nikoli nisem sli?al, da bi zarad popravljenega hladilnika preklicali garancijo - OK popravljen hladilnik je logi?no izven garancije :P .

?e je luknjica majhna (glede na koli?ino izte?ene teko?ine verjetno ne more biti velika) se da prav dobro zaflikat.

Neko?, ko sem bil ?e precej vihrav sem se nasadil z Wartbijem nekomu zadi na kluko. Luknja ni bil majhna ampak jo je mojster na dolgem mostu v Lj tako dobro poravil, da je dr?alo naslednje dve leti do prodaje. Naprej pa ?al ne vem kaj se je dogajalo z avtom ampak ?e obdobje dveh let se mi zdi OK.

V glavnem Memi, to je bil samo predlog oziroma ena od mo?nih re?itev na koncu se bo? odlo?il itak sam.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cev za klimo M6
Napisano

Sva?ta... za?ni igrati loto, ker pri taki "sre?i" je dobitek zagotovljen ;)

A je po?kodba tako huda, da se hladilnika ne da popraviti? Obstaja kar nekaj majstrov, ki ti to zrihtajo za precej manj?i denar.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne bere kopij
Napisano

Mah who cares... avto je itak dale? od neke akusti?no korektne sobanice ;) - ?e pa je diesel pa ?e toliko slab?e in da o zvoku izpod gum sploh ne govorim. :lol::lol:

Sicer pa glede na to, da ne poslu?am neko klasiko, da mi je zvok radijskih postaj OK in da R&B, HM, trance, Disco ter zimzelene iz 80tih in 90tih zvenijo itak tako zato mislim, da ne rabim neki hi fi zvok... glavn da buta, o yeeeah :jupiii::jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.