Skoči na vsebino

Sem poguglu ni tolk slaba cena so pa totalni nateguni teli na MV,.. 66€ pa kao 44% popust da prideš na 37.5€ hahah a olje se normalno prodaja za 7,5€ na liter (brez kakih popustov)

WWW.MOTORNAOLJA.COM

Originalna motorna olja priznanih proizvajalcev po najugodnejših cenah. Velika izbira in zaloga ter brezplačna dostava motornega olja.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Krajši interval regeneracije
Napisano
26 minutes ago, scania said:

Malo s heca: na drugih dveh forumih imajo toliko dela s popravljanjem avtov 🙃🙃🙃🙃 pri nas pa nimamo kaj delat z avti doooollllgcassss potem pa da si imamo kaj zacet stvari brezveze preventivno menjujemo 🤣🤣🤣🤣🤣 pa kilometre med regeneracijami gledamo 🤣🤣🤣🤣

Pri FIATu 100% 😂🤪

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

jaz sem ga malo bolj utiskal in mi je regeneracijo sprožilo po1 70km

Jaz tudi bežno preletim forum, zanimivo je, da na ostalih dveh avtomobilsih forumih kjer sem(od mojih prejšnih dveh znam), ni sluha in duha o politiki/kovicu. Se vidi, da so bolj pametni tam in ne mešajo avtoforuma z drekom.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Ja sam se mi dozdeva, da nekateri gredo kar u luft če omeniš kaj drugega kot mazdo ...

drugače a kdo ve na koliko km ti naredi regeneracijo pri novem avtomobili ki ni zapacan ?

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
11 hours ago, Deeyan said:

Zakaj ni resitev? Na Alfi je delal odlicno brez njega, na M3 prve generacije isto, avto je bil bolj odziven, pa se poraba se je za liter zmanjsala. 

Skrbi me edino to, kdaj bojo na tehnicnih uvedl meritve tega. 

Druga resitev je prodat vse akup pa it na bencinca, ampak v tem primeru to najbrz nebi bla Mazda, ker so se predrage bencinarke, pri nas jih pa skorda ni 🙄

Zdej trenutno nimam vec tezav z njim, na splosno bi se rad znebil da se dela sranje po motorju za vecno (zabiti izpusni, egr, itd...) 

Jaz bom tudi videl če bodo še težave, če ne pa prodat pa kaj druzga kupt (bencinar), sam ne mazdo

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
23 hours ago, Deeyan said:

Js sm ze zacel resno razmisljat, da bi dpf ven fliknu in ga softwaresko dal zbrisat 🤔

Praš strajnarja kolk bi ti računu za ga ščistit. Pa se odločiš. Lahko mu ga pošlješ demontiranega po pošti, čiščenje opravijo v enem dnevu.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.