Sem poguglu ni tolk slaba cena so pa totalni nateguni teli na MV,.. 66€ pa kao 44% popust da prideš na 37.5€ hahah a olje se normalno prodaja za 7,5€ na liter (brez kakih popustov)
Malo s heca: na drugih dveh forumih imajo toliko dela s popravljanjem avtov 🙃🙃🙃🙃 pri nas pa nimamo kaj delat z avti doooollllgcassss potem pa da si imamo kaj zacet stvari brezveze preventivno menjujemo 🤣🤣🤣🤣🤣 pa kilometre med regeneracijami gledamo 🤣🤣🤣🤣
jaz sem ga malo bolj utiskal in mi je regeneracijo sprožilo po1 70km
Jaz tudi bežno preletim forum, zanimivo je, da na ostalih dveh avtomobilsih forumih kjer sem(od mojih prejšnih dveh znam), ni sluha in duha o politiki/kovicu. Se vidi, da so bolj pametni tam in ne mešajo avtoforuma z drekom.
Kot, da je mazda perfekta znamka, daleč od tega 🤦♀️ nekateri ste pač zaljubljeni v to kar mate, no nič novega na tem forumu. Hvalit svoje pljuvat po drugemu.
Zakaj ni resitev? Na Alfi je delal odlicno brez njega, na M3 prve generacije isto, avto je bil bolj odziven, pa se poraba se je za liter zmanjsala.
Skrbi me edino to, kdaj bojo na tehnicnih uvedl meritve tega.
Druga resitev je prodat vse akup pa it na bencinca, ampak v tem primeru to najbrz nebi bla Mazda, ker so se predrage bencinarke, pri nas jih pa skorda ni 🙄
Zdej trenutno nimam vec tezav z njim, na splosno bi se rad znebil da se dela sranje po motorju za vecno (zabiti izpusni, egr, itd...)
Jaz bom tudi videl če bodo še težave, če ne pa prodat pa kaj druzga kupt (bencinar), sam ne mazdo
Potrkam na les je šla št. kilometrov čez tisto ko mi je ponavadi sprožilo regeneracijo(vedno na istih km). Tko, da zdej bom samo gledal koliko več kilometrov naredim prej ko mi jo sproži.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Da se višine ne da nastavljati ročno, da je vse avtomatsko ampak smo že tam prišli do te ugotovitve
Popravljeno od TiEnPovezava za deljenje
Deli na druge strani