Sem poguglu ni tolk slaba cena so pa totalni nateguni teli na MV,.. 66€ pa kao 44% popust da prideš na 37.5€ hahah a olje se normalno prodaja za 7,5€ na liter (brez kakih popustov)
Malo s heca: na drugih dveh forumih imajo toliko dela s popravljanjem avtov 🙃🙃🙃🙃 pri nas pa nimamo kaj delat z avti doooollllgcassss potem pa da si imamo kaj zacet stvari brezveze preventivno menjujemo 🤣🤣🤣🤣🤣 pa kilometre med regeneracijami gledamo 🤣🤣🤣🤣
jaz sem ga malo bolj utiskal in mi je regeneracijo sprožilo po1 70km
Jaz tudi bežno preletim forum, zanimivo je, da na ostalih dveh avtomobilsih forumih kjer sem(od mojih prejšnih dveh znam), ni sluha in duha o politiki/kovicu. Se vidi, da so bolj pametni tam in ne mešajo avtoforuma z drekom.
Kot, da je mazda perfekta znamka, daleč od tega 🤦♀️ nekateri ste pač zaljubljeni v to kar mate, no nič novega na tem forumu. Hvalit svoje pljuvat po drugemu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem hotel danes kapnit na papir, ma kolkr piha burja ne bi prneesu papirja not v stanovanje 🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani