Tako kot piše v naslovu, se nagibam k preventivnemu generalnemu servisu vozila.
Moja Mazda 6 2.2 SkyActiv-D ima namreč že 223.000 km za seboj in načrtujem, da bi pri 230.000 km dal narediti res generalni servis, in sicer:
menjava pogonske verige
menjava sita za olje
menjava olja in vseh filtrov (zračni, kabinski, naftni)
menjava podložk injektorjev
menjava mikrojermena/jermena alternatorja
čiščenje sesalnega kolektorja
čiščenje EGR hladilnika? (to bi moral dobiti nekoga z ultrazvočno kopeljo?)
Sem še kaj pozabil? Npr. preveriti kaj okoli turbine ali pa preveriti/očistiti/obnoviti injektorje, če bodo že zunaj?
Je kak junak/mehanik na tem forumu, ki bi se lotil takega podviga? Lahko še za vse ostale potografiram in dokumentiram.
PS: Zavorna tekočina je bila menjana lani skupaj s prednjim kompletom diskov in ploščic. Prav tako že zamenjano olje in filter v avtomatskem menjalniku, sicer bi tudi to šlo pod "preventivno generalko".
Jaz sem bil v podobni dilemi, pa sem kupil se en rabljen set originalnih 19'' Mazda platišč in gume. Tako da sem na 19'' celo leto, presraufam jih pa sam na dvoriscu.
Naj Japonci na svojo 2.0 mašino turbino ali pa kompresor našraufajo - šele takrat bomo (končno) lahko vsi srečni. Ali pa tudi ne, ene bo motilo, ker bo stvar preveč "žejna".
Vsekakor ne škodi, če avto redno poženeš, seveda, ko je ogret na delovno temperaturo.
Moj kolega, ki se z dizlom cel mesec svaljka po LJ, vsako pot v MB izkoristi za vožnjo v 4. po AC v visokih obratih - pa pravi, da potem avto boljše gre. =)))
Ampak, ko se enkrat naberejo saje v mašini, pride v poštev le fizično čiščenje ...
Samo v razmislek: letnik 2014 dizel je lahko se iz problematicne serije (sploh v luci dejstva, da je izdelan lahko vec mesecev preden je dejansko prodan in registriran).
Raje glej od letnik 2015 dalje, so veliko bolj "varen" nakup.
Sicer pa prilepi oglas od doticnega avta ... pa lahko komentiramo se kaj vec.
Edinole za filter zraka in posebej notranjega zraka se mi zdi interval (mocno) predolg. Jaz ju zamenjam ob vsakem servisu. Da bi 40.000 km en filter notranjega zraka imel? Raje ne, ze tako se precej umaze in jaz to diham, motorju pa tudi ne privoscim, da komaj diha ...
Gledam lovilce olja ki se vstavijo med oddušek povratnega voda hlapov. V tujini jih kar dosti vgrajuje v skyactive g motorje. Ima kdo kakšne izkušnje, mnenja, nasveti?
Škoditi ne more.
Jaz sem to nameraval narediti na 1.6 THP (PSA) motorju, ki je bolehal za isto težavo, pa je tako naneslo, da sem prej avto prodal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, ja, "generalka" je res malo hud izraz.
Zato pa pošten velik servis ... 😃
Še kak predlog - tudi glede "izvajalca". Mi je jasno, da bi moral nekam peljati avto in ga pustiti kak dan ... Saj verjetno ne delajo vsi vsega ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani