Hixxy 541 Napisano 22. maj, 2019 Cena servisa Napisano 22. maj, 2019 Sej to na?rtujem. A pole Mahle so kul? 5l bo dovolj? V manualu sicer pi?e 5.1l, tle na predra?unu pa 5l A kupim 6l za gvi?no? Mislim sej je malo bolj premium avto sam ne me basat kere cene Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 22. maj, 2019 Cena servisa Napisano 22. maj, 2019 Evo bil na ACosmos, povpra?al sem samo za kose, servis mi bo delal dru?inski mehanik, ker je avto ?e iz garancije 5l olja Dexelia DPF Ultra 5w30 so mi dali predra?un za 82.5? Oljni filter 15? Hvala lepa... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hixxy 541 Napisano 15. maj, 2019 Cena servisa Napisano 15. maj, 2019 Zdravo. Sem nov na forumu tako da ne?no z menoj Novembra sem kupil Mazdo 6 - 2.2d, avtomatik - 2015 letnik, faceliftana verzija (meni osebno ?e vedno najlep?a verzija). Servis je bil narejen na 60k, po?asi se bli?amo 80k pa me zanima kak?na je pribli?no cena pri 80k za ta avtomobil (bom ?el tudi povpra?al v A-Cosmos) Predvidevam da je treba menjat filtre, olje in to je to. Najlep?a hvala ?e vnaprej. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Sej to na?rtujem.
A pole Mahle so kul?
5l bo dovolj? V manualu sicer pi?e 5.1l, tle na predra?unu pa 5l
A kupim 6l za gvi?no?
Mislim sej je malo bolj premium avto sam ne me basat kere cene
Povezava za deljenje
Deli na druge strani