Skoči na vsebino
raztavljanje police
Napisano

ali mogoce kdo ve kako lahko razstavim zadnjo polico pri mazdi 6 letnik 2008 4 vratna verzija,moti me predvsem skripanje plasticne police.. ce obstaja kak DIY ali kj podobnega..

lp

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ka ESP
Napisano

ooo ja..delerji vsew naredijo..na kolegovem BMW so kr izklopli sesalni kolektor in je ene 70000 km vozu ne da bi vedu..svasta..

sori za OT..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 sprednji diski
Napisano

A misli?, da je to vzrok? Ne vem sam jaz sem zadovoljen z diski pri novi ?estki. Imam 115kkm pa ni? ne trese in tud plo??ice se mi zdijo v redu trdote saj kr dobr s prahom "svinjajo" feltne je pa res, da s tudi ?e ta prve gor :hohoho: - zdej al znam vozit brez odve?nega zaviranja al so pa res plo??ice tolk trde? :ne vem:

super da ti to rata..

js mamtretje ploscice gor in novi diski..govorim za spredaj..aja mam pa ATE diske in TRW ploscice..

z oroginalnimi mi je zacelo trest priblizno pri 40000 km.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

saj ne morem verjet!
Napisano

sploh ne vem kaj naj napi?em slike povedo vse!!!!! :(:angry:

dobrodo?el vsak nasvet kaj naredit je pa stopljen bat na prvem cilindru in po?en na ?etrtem s tem da so na prvem cilindru tudi raze!! :(:(

post-6531-1336143789_thumb.jpg

post-6531-1336143812_thumb.jpg

post-6531-1336143857_thumb.jpg

post-6531-1336143876_thumb.jpg

za ker avto gre...?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lu?ka za airbag
Napisano

Pozdravljeni!

Za ?ela je utripati lu?ka za air bag in sicer najprej dvakrat presledek nato trirat utipne. Imam pa Mazdo 6 Sport CD140 TE letnik 2008. Baje je to koda 23. Ali je imel mogo?e ?e kdo podoben problem na novej?i izvedbi MAZDE 6?

LP Pozdrav

oja ja..js sm imel in so mi menjal airbag mogul oziroma nekej od tega..pod garancijo...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ipod/iphone priklju?ek v avtu
Napisano

Ti imas samo bluetooth verjetno.

4s s 5.1 se nima jailbreaka

pomojem da je ze..k js mam 4 s 5.1 pa imam jailbreak.. sam treba je naredit costum firmware..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.kako se to dela me ne sprasuj, k pojma nimam... :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pobrskaj po netu, lahko bos dobil kaksno aplikacijo da bos lahko stelal prioriteto povezave oziroma bos imel vec nastavitev za bluetooth...

vse se da dobit, sam mora prej jailbaikat da bo dobu cydio..potem pa nprej..najbolj simpl je kupit androida...

ceprav js nimam nekih tezav z iphonom, pa povezavo z avtoradio...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Fuknu bom tale jabuk na kompostnik!

V avtu ga priklopim na kabel a muska siba preko bluetootha in moram v playerju rocno izbrati docking. Ko to naredim tudi prostorocno dela na docking a ni mikrofona. Vsakic ko startam avto!!!!!!!!

Pizda nisem se se s telefonom za katerega je v avtu vse pripravljeno toliko ubadal in plesal po cesti.

Ne morem verjeti kako bedast uporabniski vmesnik ma software, ne mores dolociti prioriteto tipa povezave, vsakic treba rocno!!!! Bluetooth ima samo on/off in pair/unpair - NOBENIH nastavitev!!!!!

Wtf kaka neuporabna stvar.

lahko meni prineses pa ga bom js cuval. :blush: .ne rabis vrzt..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mja, tale kulanca ni ?la skozi, tako da bo treba tole menda kar iz lastnega ?epa pla?at (pravijo 600? + delo). Prodajalec o kak?ni reklamaciji oz. popravilu v garanciji tudi sli?ati no?e (po?tenost se o?itno pri reklamacijah pri vsakem trgovcu takrat kon?a) (na pisno garancijo, katero bi mi po novem zakonu moral predlo?iti, je o?itno tudi pozabil), da bom pa sedaj pisal prito?be, pa se jahal po in?pektoratih, mi pa tudi ne di?i (al pa se ?e premislim).

Mogo?e najdem kak?no bolj cenovno ugodno varianto oz. ?e ima kdo ?e kak?no drugo idejo, pa naj sporo?i.

LP, TomazO!!

kaj pa ce bi dal eno drugo centralno enoto? za kaksno ki je 50ojrov...tko kot smo to vcasih delal..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

1. A sedaj vedno topel avto v?ge?. ko smo webasto nadgradil?

2. Nore ideje norih ljudi...

Sirius ali kdo drug - ali ima? mo?nost testiranja kemi?nih lastnosti / snovi v nafti? Bi lahko vsak iz kake dr?ave prinesel 1 dcl, saj se vozimo po celem EU kontinentu - in rezultati bi znali biti prav zanimivi....

Jures trenutno je 15 stopinj zunaj. Tko da webasta ne rabim se.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 cuka
Napisano

Odkar tankam v makedonij ni vec TDI zvoka. Soba se ne slisi vec pa tudii mi ne cuka. Ne razumem kaj bi blo narobe. Ker v slo naj bi bla nafta bistveno boljsa.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba goriva-Mazda 6 diesel
Napisano

Tole zna bit te?ava na merilcu pretoka zraka. Na?eloma tudi tam pobira informacijo glede pretoka goriva. Zdej, ?e merilec prikazuje narobe avto dozira prebogato me?anico s tem posledi?no povzro?i slabo izgorevanje in cukanje posebej v nizkih obratih. Pri tem prikazuje na BC-ju neko cifro, ki si jo narobe izra?una resnica je pa ?ist druga?na, ampak sistem za vbrizg pa misli, da je vse OK.

Js sm glih vcerej pucal ta merilec. Pucal sm ga pa z cistilo za bremze WURTH po priporocilu avtomehanika. se mi zdi da avto ne cuka vec.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WEBASTO - in?talacija
Napisano

ja sem videl postopek vgradnje vendar se sam ne bi spu??al v monta?o, zato me bl cena zanima!

tnx vseeno!

mislim da je vse napisal da cena materijala dela itd do timerja ti pride 250? ce se ne motim. uprasaj ga.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.