Skoči na vsebino
Mazda 6, 2.0 benz, 2010
Napisano

Pelko naj ti najprej pogleda in postavi diagnozo, da te kdo slu?ajno ne oguli in zamenja kar sploh ni potrebno menjave. Ima? vse sorte mojstre in potem se pregovarjaj z njimi.  :rolleyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

obnova sklopke in vztrajnika
Napisano

Ja a pa se to sploh splaca?? Se posebej ker je kratkotrajna resitev....

Morda le v primeru, da je avto v kratkem namenjen novemu lastniku, v nasprotnem primeru najprej tole "krpa?", potem pa itak ponovno delo in konkretno re?uje? te?avo. Dvojni stro?ki dela in materiala ter verjetno ?e nekaj raznih vo?enj po na?i Koko?ki in kak dan brez avta obakrat, namesto zgolj enkrat.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2014 - Pokanje v volanu
Napisano

Se popolnoma strinjam. Me preseneca, da je volanska letev sla pri tej kilometrini. Nova je 460 EUR dal jo bom pa menjati na Avto Pelko ne mislim vec na uradni servis hodit. Sicer je bil plan menjati 6ko za CX-5 konec leta. Me malo mineva po drugi strani je pa res to prvi dejanski problem do sedaj. Ampak ce taka stvar gre tko hitro se bojim kaj bo kasneje : /

Naj Simon dobro pregleda zadevo in bo mogo?e znal re?iti brez kak?nih ve?jih stro?kov (so bili ?e primeri). Dr?im pesti za ?im cenej?o re?itev te?ave!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Jaz imam s Simonom oz. mojstrom Pelkom ze 8 let odlicne izkusnje in zmeraj priskoci na pomoc, tudi kadar je totalno prezaseden (to je vecino casa in sem mu svetoval naj zmanjsa tempo oz.stevilo strank).

Za razliko od vecine mehanikov ti bo on najprej rekel tavisjo cifro in kasneje sem veckrat presenecen, ker ne bo 150, kot je napovedal, pac pa le 130? :)

Material pa tudi raje kar pri njem vzamem, ker menda strankam daje ful velike popuste, da na materialu prakticno nic ne zasluzi (vir; Lumpi, njegov pomocnik).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoplinski znaki in tezave
Napisano

Ob preklopu ga potrokira (ko je fejst pod nulo), kasneje v voznji vse super :)

Sem ze pomislil da imajo Nemci kaksno cudno razmerje Propan/Butan, da bi bila v tem tezava za v mrazu.

Denis je iz Mokronoga, se splaca do tja zapeljat! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoplinski znaki in tezave
Napisano

Pozdravljeni!

V teh jutrih, ko je zunaj konkretno pod nulo, mi ob preklopu z bencina na plin, fajn potrokira in strese.

Sem takoj poklical mojstra Denisa v cem je tezava, pa me je takoj vprasal kdaj sem menjal LPG filter in nasel razlog, ker je ze 20000km in je menda precej zapacan.

Kolegica ima Mazdo3 na plinu, ji pa v mrzlih dneh avto ob preklopu na plin dejansko ugasne. Pri njej pa si razlog popolnoma iztrosene svecke. :)

Skratka, z minimalnim vlozkom, bo voznja v obeh primerih spet na nivoju in zelo poceni :)

Ce boste naleteli na kaksne avtoplinske tezave, vam priporocam poklicat mojstra Denisa, ki obvlada razlicne LPG sisteme, bil pa je tudi uradni monter tako pri G1 kot tudi Sigasu, treniral pa je tudi takrat bodoce Plineks monterje. Ve, kako se plinu streze, dobite ga na gsm; 051712355

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda GG "infotainment" se ne obna?a
Napisano

Tista tovarni?ka navigacija ti deluje le v severnih in zahodnih dr?avah? Ko sem imel isti letnik in oprema vozila vem da SLO ni bila pokrita, kartografija pa iz ?asa proizvodnje avta :)

Skratka povsem neuporabno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.