druga?e je pa tuki spletna stran kjer si sam lahko zra?una? registracijo, pa jest nism opazu velike razlike med zavarovalnicami. lahko d kasko tok razlike nardi.
Razlika se pojavi takrat, ko upo?teva? popust, ki ti ga da zavarovalni agent pri katerem sklene? zavarovanje (ne na sede?u podjetja ampak pri tebi doma!).
Glej ?e ga registrira? nase bo? imel usako leto...seveda ?e ne bo? nobene nesre?e povzro?u.... 5% bonifikacije plusa....se pravi dokler bo? pri?el na 50% bo? rabu 10 let.......
Lahko pa seveda uzame? bonifikacijo od fotra.....to pa pomeni da bo njegov avto ?el na 0% tvoj nov avto bo pa useeno pisan na njega......:/ Kar pa ima svoje slabe in dobre stvari......
Sicer pa niso sam veterani tu gor....
LP dAvid
Bonifikacijo lahko prenese iz o?etovega avta na svojega in avto NE RABI bit pisan na o?eta, ampak je lahko pisan na njega. O?e bo samo napisal izjavo, da dovoli prenos bonifikacije na sinov avto.
Pri Adriatic-u 100% gre - torej mora it tudi pri drugih zavarovalnicah.
No, to je pa prednost ?e si VETERAN (beri oldtajmer ).
Te feltne k jih mas ti majo ET 55. Sirina je pa 7J, zdaj pa ce bi dal 225 na tako sirino bi v bistvu imel slabsi efekt(balon) kot 215. Za najboljsi efekt bi mogu met recimo 8J sirino.
7J recimo je idealno za 195 sirino.
Sam z distancniki si izboljsal situacijo (glede lege , sam pazit je treba da so kvalitetni.
Hmmm, ta ET mi malo preglavic povzro?a!
Torej, ?e je man?i potem felna "bolj ven stoji"?
Mater sem kmet, ko ni? ne vem!
"Blagor ubogim na duhu, kajti njih bo nebe?ko kraljestvo..."
Fantje hvala za vso pomoc. Jaz sem kr kupil feltne ALESSIO R203 z gumami Michelin pilot 195/60/15. Gume so kot nove. Cena pa enkratna 45kSIT. Zraven pa sem dobil se zimske verige. Sploh ne bom mogel spati....komaj cakam vulkanizerja.....
Vuk kaj pravis?
Ne bi te prestrasil ampak 195/60 15 absolutno NE PASE.
Ti mas originalno dimenzijo 165/65 14. Odstopanje med 165/65 14 in 195/60 15 je 7.9%, kar je way way too much.
Zgornji limit je cca. 3%
To dimenzijo tudi ne bos mogu himologirat, da ne omenjam da se ti bo poraba povecala .
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Avto: Se ga nimam, bo pa:)"
torej - te?ko no...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani