Skoči na vsebino
Debata glede servisov in strank
Napisano

Ja nekaj se kuha! ?zmeden?

Jaz pa sem dobil domov vpa?alnik,kjer spra?ujejo vse ?ivo o servisih Mazda,med drugim tudi to, ?e so me kdaj domov poklicali iz servisa in vpra?ali kako kaj zdravje moje mazde... ?zmeden?

A je ?e kdo dobil kaj podobnega?

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

ker ne ?elim ve? menjavati nekaj na hitro, je dobro vedeti vnaprej kako in kaj; pri mojih cca 35.000 km, so bremze ok, res pa je, da sem enkrat ?e morala mo?no zavaritai na avtocesti, ker se je nekdo iz priklju?evalnega pasu nalimal na prehitevalni...

Ja men so se zvili prednji diski pri 40.000 ?zmeden? res pa je da sem parkrat zaviral v nulo! :P Pa jih niso menjal ampak postru?li! :ne vem:

Sicer pa tudi Bemwi menjajo diske pri 80.000, tko da dana?nji materijali ne dohajajo tko zmogljivih strojev...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

Pozdrav!

Mislim, da cvilijo plo??ice.ki so nekoliko tr?e, jaz sem jih na renoju zamenjal po 2000km, ker so obupno cvilile,z mehkej?imi pa teh te?av ni bilo pri istih diskih, edino manj so zdr?ale! :P

Imel sem servis M6 na 40.000, ra?un je bil 255 eu, prednje diske pa so mi postru?ili, zdej ne tresejo ve?, bomo vidli kolko ?asa, zaenkrat je vse OK! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 spi
Napisano

To pomeni, da imam zdaj 4 nove diske in da stro?ek menjave in diske krije Mazda garancija - sicer sem po eni strani hvale?en Gami za tak odnos, po drugi strani pa se mi to zdi nekako normalno saj sem se z isto te?avo (zvijanje diskov) ukvarjal tudi na Clarusu pa so mi tekom garancije tudi KIA servisi brez kakr?nega koli pregovarjanja 3x menjali diske.

Servis pred takimi prazniki res ni slaba ideja, ?eprav sem potem v gu?vi predprazni?nega besnila rabil skoraj 20minut, da me je s plo?evino zabasan BTC spustil iz svojih potro?ni?kih krempljev.

Ok,jaz bom prav kmalu imel servis na 40.000, ( ?e bi vedu za tvojo finto, bi se potrudu pred prazniki :P )

Pa mi morejo tud menjat prednje diske, pa mi je mehanik svetoval, da jih raj?i postru?ijo, ker je pol mir,druga? jih bom spet menjal... :blink:

Zgleda, da je materjal res preslab za ta avto in se to ponavlja....Sploh pa nevem , a bi raje z mojim dopla?ilom nabavil kaj bolj?ega.. :ne vem::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 spi
Napisano

hmmm, kaj bi rad vedel? Verjetno je bil to vpliv prazni?nega ?asa obdarovanj pa sem bil ?e jaz dele?en te sre?e oziroma je moja Mazda dobila ?e eno bo?i?no darilce. :jupiii:

Ja, mi ni jasno, kaj pomeni "garancijska menjava vseh 4-rih diskov" ?e se lahko malo razpri?a?; sicer pa servis pred prazniki sploh ni slaba ideja,si pa res dobro tempiral... :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 spi
Napisano

Bom kar tole temo malce onesna?il

zraven pa sem bil ?e dele?en garancijske menjave vseh ?tirih diskov

:ouje::ouje:

Hej, whats up! Povej malo ve? o tej garancijski menjavi ?zmeden??zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?UM IZ POD MOTORJA
Napisano

mislim da je tole grelec motorja, znan kot webasto, ki je tudi dokaj glasen. Je pa ko je hladen motor se vklopi in segreje motor na delovno temperatura da podalj?a ?ivljensko dobo motorja. Nekaj v tem smilu.

To?no to! :bravo:

Ne skrbi vse je pod kontrolo, saj ima? vendar Mazdo! :P

Sicer pa dobrodo?el na forumu!

Kolko km pa ima avto da je kugla od menjalnika tko obrabljena?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

To me resno ?udi da lahko pri 50 000 km skuri? diske.... moji so pri 60 000 km skoraj kot novi... plo??ice grejo pa h koncu..... :ne vem:

Ja tud meni ni jasno; jaz mam 38000 km pa pri visokih hitrostih vibrirajo da je veselje! ?zmeden? So pa mi priznali reklamacijo, na rednem servisu pri 40.000km jih bom menjal :bravo:

Samo me skrbi, ?e bo pol isto na 80.000km...pa brez garancije... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cricki v sedezu / M6
Napisano

Oj

Imam blazno velik problem. Ze kaksno leto mi skripa voznikov sedez pri mazdi 6. Do sedaj je nekako slo, sem spremenil nastavitev visine in je nehal.

Zadnji mesec pa skripa non-stop. Ko se usedem, ko se premaknem, ko zapeljem v ovinek, ko pritisnem na sklopko, ko pritisnem na bremzo, ko zapeljem cez mini grbino,... situacija je res neznosna.

Ima kdo podobne tezave in ali je na servisu kaj dosegel? Nazadnje sem v Zagorju rekel da non-stop skripa in niso prevec smerglali.... enostavno so rekli da je nemogoce da pri takem avtu skripa, da ni kaj za naredit. Je v ljubljani kaj bolje?

lp

PEter.

To ?kripa mehanizem za dvigovat pa spu??at vi?ino sede?a!Men je tud blazno ?kripalo, pa je samo parkrat dvignu pa spustu sede?, zdej mam pa mir! :bravo:

Je pa res ful mote?e kot v kak?ni ?ajtrgi, ne more? verjet! sramezljiv

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

spu??al hladilnik vode! pomo?
Napisano

hja, nimam lih sre?e ne...

wiperboy, probaj pogledat ja ?e upa? dobit kak hladilnik ja...magari malo preuredim...

Drga? pa ?ingumij gor pa gasa... :)

V Ro?ni v N. Gorici ti ga en privatnik obnovi, da bo ku now :ouje:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

Pri 40.000km so mi jih menjali v garanciji saj sem jim lepo razlo?il, da ne kupujem izgovorov oz. umotvorov v stilu naj ne vozim po lu?ah :whatever:

Thx! :bravo:

Bom poro?al, kako jo bosta odnesla avto in denarnica na servisu pri 40.000!

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski
Napisano

moji se pri 110.000 kar tresejo

Men so se za?eli tudi tresti pri visokih hitrostoh na AC, pa tud ne vem kaj bi. :ne vem:

Avto ima 40kKM...

@Boss a se da reklamirat ta shit, vem da si imel ti nekaj podobnega :(

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Daljinsko centralno M6 - problem...
Napisano

Po moje se elektroniks "ne najde ;ko je bil postopek zaklepanja spro?en, se ni kon?el kot bi moral, zato je stvar obvisela! Edini pravi naslov je servis, da na novo sprogramirajo kode za zaklepanje, :whatever:

Ja elektronika je zelo uporabna ma ob?utljiva stvar :P

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6
Napisano

Glede "feder?kov" pa mogo?e le ni od muh prvi dvom, ki si ga navedla. Izpu?na cev je na zadnjem koncu (obi?ajno) upeta z distan?nimi gumi-amortizerji, ki ga dr?ijo tako, da ne udari ob karoserijo. Ob morebitni slabi gumi (pri novem avtu je to lahko tovarni?ka napaka) na eni strani lahko zadnji lonec "tepe" ob karoserijo in to se sli?i kot glasen ropot... ?zmeden??zmeden?

Ja se strinjam, ?e je auspuh povr?no pritrjen, beri:gumice ga ne dr?ijo na sredini oz. so pretegnjene, lahko ob dolo?enih obratih ali ob sunkovitem dodajanju in takoj?njem odvzemanu plina udari ob podvozje, pa se sli?i res po?astno hudo; vsaj tko se je meni dogajalo pri renaultu... sramezljiv

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 PO GARANCIJI
Napisano

NAGRAJENCI ZBUDITE SE!!!!

Noben ni? ne poro?a. O?itno niste ?e ni? preizku?ali, razen Davida... :hohoho:

No jaz ga ?param za podmazat bicikl, ?akam bolj?e vreme,ne skrbi, takoj ko bodo rezultati, bom sporo?il :bravo:

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

No nisem rekel da ne more? izrazit sojega mi?lenja, ni prepovedano vsak lahko pove kaj misli, tako jaz povem kaj mislim in tako ti pove? kar misli? ter drugi in tudi svoja mi?lenja prenesejo tukaj na forum, vendar samo do neke mere bi bilo priporo?ljivo in ne rabi? potem ve? pretiravat <_<

Ne vozim 15 let starega avta ampak sklepam da mlaj?ega kot ti, vendar to meni ni pomembno ?e je avto ohranjen in v dobrem stanju zakaj ga nebi (vozil starej?ega), pa tudi ?e bi ga recimo (15 let starega) bi bilo kaj narobe, moram menjavat po tvojem avte na eno leto, te kaj moti?????

Vozil ?e nisem dosti avtov (ker nimam dolgo izpit za avto) sem pa jih ?e res nekaj vendar ziher ne toliko tako ti, ker sem tudi mlaj?i od tebe, sem se pa ?e peljal v dostih avtomobilih zraven, samo vem da to ni enak filing kot da ga sam pelje?, vendar vseeno!! Sem pa ?e peljal bencinca in dizla ;)

:whatever:

Ej pusti ni vredno greva raj? na kokakolo! :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

I@roko ne sekiraj se, in ga ne prepri?ujte ve? kar je trmasto je trmasto, kar je zabito je zabito, kar je trdo v glavi je trdo, glavno da mi (moral bi re?t nekateri), vemo kak?ni so dizla?i in kak?en je filing v njih in da vemo kako zadeva slu?i........ Eh pustite ?koda ?ivcev nekatere v nekaj prepri?evat kar nevejo in nekaj na pamet govorijo brezveze o dizela?im in imajo svojo teorijo in pogled nanj!! raje se posvetite drugim temam! :D

Ja se popolnima strinjam, :D ob priliki greva na pivce :mi pijemoo:

:jupiii:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

ali da ga J E B E ? dizel nikada; ali NIKADA neće biti isti ko benzinac!!!!!

:P Ja ne bo kot bencinar; bo pa bolj?i! a si vidu Bemwo? ?zmeden?

?e ne zastopi? kdo ti je kriv, me pa spominja? na enega od likov Musterjevga Zvitorepca... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DiZeL jA, dIzEl Ne
Napisano

Bomo enkrat naredili interni drag pa da vidimo recimo Hladnijevo GT-ejko proti Komarjevim 136HP (a ima? ?e powerbox?) al pa Rokovo (sej ma? ti chipano, a ne?)

Joj kaj zamujam! ?zmeden? Ste se pa res raspri?ali o dizela?ih; ja ni blema nardimo en drag, me prou zanima , kako se bi odrezala moja ?ipana ?estka! :D

Vidim, da bom mogu posnet, kolk sec. ma do 100, Kon?na je bila po ?tevcu 225 pa bi ?e kaj stisnu( po ravnem seveda), pa je za?elo nekam ?udno trest pokrov od motorja, pa tudi moja bolj?a polovica je preglasila Bose sound... :whatever:

@Zdravek in ostali nasprotniki dizela?ev oglejte si pilogo, ni sicer Mazda, ampak ?e znajo Nemci, so Japonci blizu..

:bravo:

Disel.doc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 PO GARANCIJI
Napisano

To zanimanje za mojo formulo mi je dalo idejo, da razpi?em nadrado (mini) za tistega, ki bo popolnoma dojel smisel ena?be-uganke.

Nagrada je mini-testni vzorec 007, pod pogojem, da moderatorji ne bodo proti temu.

Dajmo junaki.... :ne vem: :ne vem: :ne vem:

Ok Jaz bi polovi?ko...

:danzoman:

Uf kako dobro se tanca u kitajskih supergah :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 PO GARANCIJI
Napisano

Mogo?e pa imamo uporabniki xenon lu?i te?ave zato, KER IMAMO PREMALO SOLI....(v lu?eh...mislim)......

Uf pa res mi manjka soli, ker ne morem pogruntat kaj za en avto vozi?.... sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.