Ma ne seri, danes si dobil pla?o, naro?i 2 novi gumi pa gasa prva pa u drva. Saj jaz bom tudi na veliko nabavljal ta mesec tole pla?o pa ?e nekaj ostalih.
no, dans smo kon?n nalo?l avto na prikolco in odpeljal do enga mojstra. pogledu, vzel ma?ino narazen in poglejte kaj je na?el
Huh znana slika. Smo pri meni en tak motor potegnili ven iz avta. ?eprav na tistem motorju je bilo v bisvu ?e huje. Polomljena glavna gred, ojnica (?rauf je bil cel, le zakrivljen - le zakaj ni cel motor iz istega materiala kot ?rauf? ), luknja v karterju. Aja ?lo se je pa za Nissana 1.8t ki je laufal na cca 220 konjih kaj to?no je bilo pa zdajle ne vem.
Sicer pa le v premislek, preden menja? motor, mogo?e bi si kupil 2.5 V6, ki pa?e ?rauf na ?rauf? Srebrna pa lepo pa?e na MX3ke. Una rde?a mi pa deluje bolj bordo rde?a. Zanimiva. Original feltne se ti spla?a, ?e so cele. zadnje lu?i, ?e si tak tip. ?tevec v rde?i.... Pa? nabere? si dele.
N pa ?e jaz, da povem mojo zgodbo. Zglob, ki sem ga dobil ni pasal. Sedaj imam pa naro?enega novega, ki pride v pribli?no enem tednu tako. Upam, da se bom vsaj naslednji vikend spet vozil z NXom.
Naro?il sem ga pa pri fermiju v Radomljah pri Dom?alah, kar je pa predvidevam tebi malo dale?. Ta napa?en me je ko?tal 85? tale, ki ga dobim je pa menda celo nekaj ?ez 70? tako, da bom imel ?e nekaj dobropisa.
zamenjam in sem vesel do sprednjega desnega kolesa kjer najdem samo pol mansete(menjana pred dvema mesecoma). zamenjam...
Ne mi o tem. Zamenja? man?ete, ker je bila poknjena, ?ez ?as se izka?e, da prepozno, da? obnoviti zglob nakar ti na obnovljenem zglobu nekako po?i nova man?eta (mehanik zavra?a, da mu je kaj padlo na tla, mogo?e sem imel res nesre?o, da sem naletel na kak?no vejo, kdo bi vedel?!?) in zglob spet za?ne ropotati.
Danes sem storil to, kar bi moral ?e takoj, kupiti novo zglob, ki je relativno poceni, 85?.
Skratka fantje pazite na man?ete ker vas lahko na koncu ko?tajo 8x ali ve?.
Sicer pa ko se ti zgodi kaj takega kot se je tebi, dojame?, da je bil ?as za menjavo bremz ?e zdavnaj.
Tudi to dr?i. Nekje sem videl en video (mislim, da je ?lo za "Hot Version AE86 Club" kar prei??i torrente ) kjer ta rob zakitajo z neko maso tako, da je zadeva hermeti?no zaprta. ?e je predhodno ?ista in suha je potem trajno zadihtano.
?e enkrat kital. Hja ?e je bil ?e butnjen je pa? tak?na resnica, da kit poka. :ne vem:
To je pa odvisno od nerodnosti mojstra. Tale prijatelj se z 205ko ni? ne prito?uje. Je pa res, da mora? paziti ker tako stvar se ?iri do ene 3cm mogo?e ?e kak mm ve? (na 106ki sem imel prednje ?irjene cca 35mm) in to ne glede na to ali je japan style ali z uno napravico. Sploh zna biti neprijetno, ?e je avto kitan ker tisto pa rado po?i tudi pri manj?i raz?iritvi.
Predlagam izbris teme saj gre za popolno la? in dezinformacijo. Japonci se ne kvarijo in ne pu??ajo na cesti tako, da je tale tema zagotovo izmi?ljena.
Naj ti kot pravi prijatelj odgovorim raje direkt, kot da ovinkarim. Oblika spojlerja na tem avtu nasploh. Ta avto je limuzina, in na limuzine za moje pojme ne pa?ejo tak?ni kri?e?i spojlerji. Pusti raje originalen avto, po?trihaj cel avto (vklju?no s kljukami, odbija?i do tal, ne kak?ne ?rne ?rte spodaj, letvice, skratka vse) vr?i gor kak?ne lepe feltne pa bo? imel prav kul limo.
Spojler pa le prodaj, grem staviti, da ?e naredim anketo, da bo ve?ina proti njemu.
Kaj pa recimo, ?e bi dal Eibach mogo?e jih ma kdo?
Eibach vem da so prodajal kot dodatno opremo, ?e si hotu.
Ummm. Ti misli? Eibach fedre?
Sicer pa jaz sem na svojem avtu dal obnoviti (ok in str?ati) amortizerje in sem ?isto zadovoljen, sploh ?e izra?una?, da me en nov amortizer od KYB stane preko 80? obnova z delom vred (pripeljal avto zjutraj, ob 14ih sem ?el ponj) pa me je stala blizu 160? (mene je stalo 200? zaradi menjave le?aja). Pa ?e garancije imam 3 leta.
To je delalo tudi meni. Mimogrede delalo je le ko je bila vlaga v zraku na vi?ku (de?, megla...). Menjal sve?ke- ni?. Ko sem pa po dolgem ?asu menjal ?e kable za sve?ke je bilo pa kr OK. Zdajle se je pa ati prito?il, da ga spet zafrkava. Zdaj pa ne vem, kaj ga serjejo tile 1.5 motorji, al je spet kak?en kabel ?el ali pa je kaj novega...
Druga?e pa ti tudi nisi vozil v SG, tako da pssssst,pa niti nebi vozil ker je pravilnik izven standardnih prirejen za 3pm, po pravilih se lahko samo en razred presko?i ne pa po 3..
On niti ni obljubljal kaj dosti, da bo tam dregal, ali na showu. Sicer pa, vsak izgovor je dober pravijo.
Kokr vem tale avto nima verige, verige so mel v?asih ful tamo?ni avti (kokr je men znano) in pa zdej nekteri novej?i jo majo, tko da 1.5 mazda jo zihr nima!
A potem je moj Nissan ful tamo?n star avto? Pa vse Micre 1.0 in od tam naprej vsi Nissani sploh?
Druga?e pa je ketna namenjena ravno temu, da nima? dela z njo ene 300-500.000 km tako da tako kmalu, da ti ?e ful ropota je men malo ?udno. Si prepri?an, da je ketna? :ne vem:
Tole je pa dobesedno gorka kajla. Najbolje, da se res odpravi? do nekoga, da ti pregleda kaj se ti je v?galo, sam bi najprej posumil, da kaj v bli?ini avspuha (glede na to, da je bilo spodaj). Druga stvar je pa elektrika ampak ker se ti je sedaj, ko si ga res teral zna biti bolj kak?na zadeva v bli?ini avspuha. Hitr pregledat in za??itit zadevo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma ne seri, danes si dobil pla?o, naro?i 2 novi gumi pa gasa prva pa u drva. Saj jaz bom tudi na veliko nabavljal ta mesec tole pla?o pa ?e nekaj ostalih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani