Skoči na vsebino
323F
Napisano

Opa to ma? na 1000km na pal?ki od maximuma skoraj do minimuma. No good sploh. Kot je napisal Uro?, menjaj olje, ?e ti ga tolk ?re magari vlij 15w-40 pa bo? videl ?e bo kaj manj pil. Druga?e nas ima pa kar nekaj v na?ih mazdicah Valovoline.

Aja...pa ne popravljaj motorja na poobla??encu. Druga?e pa najceneje je da prvo olje zamenja? potem bo? pa videl.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?ka za ro?no zavoro 323 BA
Napisano

Vzel bom EBC, ker imam ?e komplet od prej?nje mazde, ko sem prodal razbito mazdo sem dal pogoj da mi vrne komplet bremze ker so bile na avtu cca. 500km, seveda je dr?al besedo in mi zapakirane prinesel, ?ez pol leta odprem in en disk je EBC drugi pa stari disk od mazde katero je popravljal :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Amortizer
Napisano

Lahko jih obnovi? in s tem ?e tr?a? ali pa? ne npr. Vuga, Amortizer,...,ahko pa kupi? nove, npr. Monroe pri Potokarju pa ?e delavnico za monta?o imajo. Jest imam na f-ki WEITEC vzmeti, kupljene pri RSR in so ok, amortizerji pa ?e original.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

200000km
Napisano

Ja sej, dokler dela pa? dela. Kar se pa ti?e glede servisa pa tako, zamenjal si kar se pa? pri velikemu servisu menja + ?e kar je bilo za zamenjati tako da, zdej pa lepo redno redne servise in to je to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

200000km
Napisano

U matr, tvoj avto je imel pa v teh letih ve? lastnikov kot povpre?na ?enska tipov. Vzdr?evanje je vzdr?evanje, samo da bi zaradi tega ?ensko ups. avto menju, to pa ne no. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

200000km
Napisano

Centriranje avtomobila 125 EUR?? - kaj s tem misli?, optika tudi ne more biti toliko.

Zobati jermen 105,00 EUR?? - to misli? ?e napenjalec zraven? Meni ga na glavnem servisu pri 100t ni bilo treba tega menjati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ri?ek v sopotnikovem airbagu
Napisano

Najbolje da se v zvezi z airbaigi oglasi? na servisu. Ima? novej?i avto, airbagi niso tralala, mogo?e si lahko ?e armarturko kje po?koduje? pri odpiranju, nekdo drug je napisal da ima isti problem s ?ri?kom tako da verjetno se je ?e kdo oglasil na servisu s tem problemom in znajo zadevo po?timat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klik pri zavijanju
Napisano

Po vsej verjetnosti homokineti?ni zglob, ?e tk tk tk tk tk tk tk tk-ata pri ostrem zavijanju levo in desno potem sta ?la oba. Pri prej?nji mazdi mi je tudi ?el eden pri cca. 180t km. Najceneje sem ga dobil v Gama centru LJ BTC, sedaj tudi na Cosmosu v ?i?ki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nabrana cev je po?ena..
Napisano

Fora je da da tale guma ni vredna tega denarja, toliko stane samo zato ker se ne uni?i tako pogosto. ?e bi imel pej?ek isto gumo na motorju bi stala 10 EUR ker je pa xedos mora pa biti 200 EUR?In to samo zato ker naj bi bil tisti ki je tak?en avto kupil poln denarja. Pa? tukaj slu?ijo prodajalci. Bolj bi se lahko sekiral ?e bi za tak?en avto kupil 4 nalite gume by Alpetour ipd., ker v tem primeru bi hotel zadostiti samo bedasti zakonodaji, bila bi pa vpra?ljiva varnost. V tem primeru bi se strinjal da je bolje da se tak?en avto proda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda izdihnila
Napisano

To bo ?la za dele ?e je bo kdo kupil, ne vem ?e se komu spla?a popravljat, razen ?e ima nekdo ?e motor. Druga?e pa, ko proda? nekaj dodaj in kupi drugo f-ko oz. kak?en drugi model ?e ti Mazde sedejo :) Pa? imel si smolo, nakup avta je loterija, nima? kej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Megleni ?aromet-rosa
Napisano

Verjetno nekje ne dihta dobro, malo poglej poklope na ?arnicah ?e ni kaj postrani gor. Kolegu na BMW-ju se je tudi rosilo, so mu pa na poobla??encu zamenjali lu? brezpla?no pod garancijo. Si mogo?e aftermarket Xenon naknadno vgrajeval in morda ni dobro zatesnjeno pri kablih ki gredo iz ?arnice do balasta?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda izdihnila
Napisano

Lej prvo naj ti mehanik preveri kak?na je ?koda, ?e je samo dihtunga in ni glava oz. blok po?en kot je ?e napisal YavarYe X6V6 potem se pa? popravi. Sam si pa povedal da temperatura ni narasla, ni zakuhal ipd.

?e je pa kaj ve? pa pa? dobi? drug motor. Za motor vpra?aj Dandota oz. ne vem ?e ima ?e Bobi eno f-ko za dele.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda izdihnila
Napisano

Bel dim?? ajajaj to pa ni good tudi ne sli?i se dobro. Ti je kaj olja pila?Je kar naenkrat za?elo cukati?Je ?e prej kaj pokadilo oz. smrdelo za avtom?? Sem kar presene?en da je zaribalo pri teh kilometrih, motor je vzdr?ljiv samo kako je bil pa prej vzdr?evan pa ne more? vedet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

El. pomik stekel-problem
Napisano

Tako je, v?asih so delali avte da delajo tako kot je potrebno, sedaj pa delajo na tem da ?e slu?ijo na rezervnih delih na polno. Primer: kolegu na Golfu IV (imel je dva zaporedoma) in na obeh so mu je pri cca. 100.000-120.000km, obe ?ipi dol padli v razmaku dveh mesecev. Takole je, nima? kej, serviserji morajo od ne?esa ?iveti in imeti kaj za delati.

Probaj dobiti iz kak?ne razbite tale motor?ek oz. ?e je mo?no ga daj popraviti h kak?nemu elektri?arju, odvisno kaj je narobe, magari ga probaj kupiti nekje drugje in ne na poobla??enem servisu, samo ne vem kako je potem z garancijo-?e jo ?e ima?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kompresor klime
Napisano

Dobro da si povedal. Bom zdejle bolj redno pri?igal. ?eprav tisto z iztekanjem teko?ine mi je bilo tudi sumljivo, samo ?e dam preveriti nekomu me bo ocuril ko mambo, bomo vidli kako bo hladilo poleti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kompresor klime
Napisano

Bom kar tukaj napisal da ne bom nove teme odpiral. V?eraj malo vklopim klimo in jo zalaufam, ter sli?im v kabini kot da se pretaka teko?ina po ceveh, ?eprav mi ni jasno saj bi moral biti plin po ceveh, kaj to pomeni da je plina premalo??, imel sem te?avo da mi je na za?etku pri cevi nad kompresorjem ven malo po kapljicah odtekala zelena teko?ina, potem so pa te?ave izginile, klima je pa tudi hladila, ker pa ni bilo ve? tako vro?e pa ne vem ?e je hladilo s polno mo?jo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cev za klimo M6
Napisano

?e se da hladilnik popraviti ga ne pusti na servisu in ga daj popraviti (?e ni predrago) in nekdo ga bo 100% kupil, ?e ne sedaj pa malo kasneje. Seveda ?e se ti da s tem ukvarjati. Nekaj denarja se ti bo povrnilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cev za klimo M6
Napisano

Nope, sem gledal kkdaj in kako te?e in vse je lepo pregledno, ko se je tretji?,?etrti? vklopil kompresor klime (vmes aluminij prav malo zamrzne) je na stiku iz gumijaste in aluminjaste cevi pritekla omenjena teko?ina. Sej pravim da mi ni ?isto jasno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.