Skoči na vsebino
?portne vzmeti
Napisano

..vzmet, vzmet :) ...sm narobe napisu ja :blink:

A s prostim u?esom ne vidi? ?e pogleda??

lazje ce dvignes se vse sprosti ni stisnjeno

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portne vzmeti
Napisano

kdo pa bo pokazal papir in mnenje pooblascene osebe, ki je opravila zamenjavo, na LPP-ju, da se naredi homologacija???

fanti?i moji...nismo vec v jugi, da se dela vse na hojladri...spomnite se racij policajev pred nekaj meseci...in pa ne se hecat z zivljenjem...dejte tistih par deset jurjev vec pa naj strokovnjak svoje delo opravi...

lp

Sem jaz tudi po poklicu mehanik sem si sam menjal pa ni bilo probema,samo kopijo spricevala od sole sem mogo prilozit pa je slo pri RTI maribor drugace pa moj kolega napise racun za menjavo vmeti ma delavnico doma je mehanik,ce mene vprasas je vsak mehanik pooblascena oseba drugace pa tak nebi smeli nic sraufat in ki je tu logika!!! <_<

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portne vzmeti
Napisano

sej povsod vidim da ga hvalijo tko da.....potem pa pride ?e monta?a + optika....to zna bit pa tud ?e ene 20k vse skupi a ne.

To pa ja lahko en menja ki je malo mehanika,ce ne pa na ptuj pridi pa ti menjam mam klesce tudi za to sem ze dosti avtov "spusto",pa te eibach vzemi ce med temi izbiras.

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis moje Mazdice
Napisano

pri nas na ptuju je zglob 18.000 ponaredek pa so super ga mam ze dve leti gor pa ne sparam avta pa drzi zadeva,ce pa polosi pasejo od 323f ba jih mam za prodat so odlicne

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodna pumpa
Napisano
<_< ma kaki orginal vse ponaredek kupljeno regnemer mb,tu vse moj kolega mehanik kupuje pa eno leto garancije na dele pa delo to pa ni vseposod!!! :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vodna pumpa
Napisano
:( meni pa je spustla vodna pumpa,jutri ze menjavlemo pa se zobati remen kar sproti pa natezalec itd.zaenkrat materiala za 50.000sit,te pa se antifriz pa delo jao,jao ;) (imam 160.000 prevozenih km)

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.