Skoči na vsebino
ipod/iphone priklju?ek v avtu
Napisano

Ni v navodilih....

Ampak neumen japonski problem re?en <_<

?e ima? USB klju? notri bo? poslu?a? USB in ni? drugega, ko da? ven USB bo delel iPxxx

:wacko:

ja to bi lahko druga?e re?ili, lahko bi delal tudi ko je usb klju?ek notri...glavno da si re?il problem :D

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ipod/iphone priklju?ek v avtu
Napisano

Kdo ga ima? Mi lahko kdo pove ali bi moral tudi rolati komade preko tega kabla in upravljati napravco preko radija / volana?

V mojem na primer samo polni, ne daje pa glasu, in na displayu se ne poka?e iPod - pa prisitkam AUX 1x, 2x, 3x, CD 1x, 2 x ,3 x :ne vem:

Mo?no dvomim, da je samo za polnjenje

Za aftermarket vem, da ?e pritiska? AUX menja? med aux in, ipod, usb....

Po moje bi mogu igrat, sigurno niso dali konektorja samo za polnit ipod. Kaj nima? nikjer navodil?

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo (AUDI)
Napisano

<eno je lahko to drugo pa je ?enska lahek plen za na?ponat za ?.

ja tudi to je res, samo v danasnjih casih nima lih noben za razmetavati z denarjem in ko ti prbijejo cifro, se bo vsak pozanimal se na okrog in vsaka zenska pozna nekoga, ki ga ne bodo prinesli na okrog...

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo (AUDI)
Napisano

:aaaaa::aaaaa::aaaaa: ta pa je ena original lovska :) ne morem verjet da imajo take in?inirje zaposlene na servisih!!!

Kaj se ?udi?, ?e pa imajo 600 evr?kov pla?e, vse kar je bolj?ih mehanikov gre delat zase, ostane pa........ :hudicek:

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave s klimo (AUDI)
Napisano

Sej pravim da sem kar debelo gledal ko mi je to govoril...na konc pa so mu povedali da stane novo 300-400eur...na poobla??encu itak.

?e v letu in pol spusti plin (pa da zadeva kao res ne pu??a kot so mu povedali), kaj je lahko potem narobe? Kje zgine, ?e ni made?ev nikjer?

Koliko jaz vem, ti dajo eno barvilo in se to?no poka?e kje plin uhaja iz sitema. Naj pelje avto h nekomu, ki servisira klime in ne h unim bedakom na poobla??eni servis.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avto alarm pri 20let starem bgju
Napisano

Skratka , malo je slaba da imam samo 2 daljincka za izklopit alarm ki je dealer feated option v moji 323f , ma kdo mogo?e ?e kje ksne servisne kljuce za deaktivirat za vecno ta alarm? nebi ga vlekel ven ker pac zadeva ma cez spelan cel strom kar u praksi pomeni pozabi potem na uzig in okna ipd ...

kak?en tip alarma pa ima??

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6.. airbag
Napisano

Lahko posreduje? kak?no kontaktno ?tevilko? (ZS)

hvala!

avtoelektronika ?rnu?e 041652952 Jure.

Druga?e ?e si kje iz okollice obale imam jaz prijatla, ki ti lahko to re?i.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 2.3i benz
Napisano

ma po moje to ku se ti po?asi segreva in ne dr?i konstantne temperature med vo?njo je skoraj sigurno termostat, nevem pa zakaj ti zmankuje vode. Po moje bi bilo najbolj?e prvo menjati termostat, ki ni noben velik stro?ek in potem slediti kaj se dogaja...

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klju? se obrne b.p. problem je zgleda, da ma probleme prebrat kodo, ker dolgo sveti rde?a lu?ka na kateri je narisan avto in kljucek.

res sitno.

?e ti oba klju?a nagajata, pomeni da ima? probleme z sprejemnikom ki sprejema signal iz trasponderja. Provaj razdret plastiko okrog kljucavnice in en kljuc dak tik ob sprejemnik z drugim pa prizgi avto...ce ti tako dela, ali menjas sprejemnik ali razrezes en kljuc in iz njega poberea ven transponder in ga zalepis direktno na sprejemnik, potem si lahko naredis pri kljucavnicarju navadne kljuce brez kode in ti bo avto normalno vzigal...to je najcenejsa varjanta...

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdravo,

o?itno imam ?e malo fardirbana klju?a od moje mazde, ker mi zadnje ?ase - ?e posebej pa danes - nagaja pri v?igu. To mi je tudi ?e majstr Simon omenil nazadnje, da imam zdrsan klju? in da naj uporabljam drugega, ampak kaj ko je drugi ?e bolj zdrsan o?itno?

A je kaka cenovno ugodna varijanta, da se tole re?i, ali bom moral obogatiti Mazdo?

ma kaj ima? problem na mehanskem delu, se ti klju? no?e obrnit v klju?avnici ali ti ?italec ne prebere kode v klju?u?

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem MAZDA 6 ne gre na obrate
Napisano

Problem re?en :bravo:

Na sre?o ni bilo tako hudo kot smo predvidevali. V bistvu se je na cevi ki gre iz intetrcoolerja v motor blokirala loputa in je zaprla dovod zraka. Loputo smo odstranili in zdaj spet avto leti kot mora.

Hvala za pomo? :D

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jaz mam tudi trenutno po?en bat na moji mazdici, pa je na minimumu tudi delala normalno... razen tega da je ful kadila, je blo vse normalno...

Ma kaj ti je ?la normalno na obrate? Oziroma kako se je obna?ala preden si ugotovil da je po?en bat?

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kolega ima na svoji ?estki problem, pa bi vas prosil ?e bi kdo lahko pomagal. Motor je 136 konjev in avto pri?ge normalno, ko pa da? gas v prostem teku ne gre ?ez 1500 obratov in kadi. Speljati z mesta se ne da ker nima mo?i tako da je nevozen. Priklopili smo ga na dva razli?na testerja in nista pokazala nobene napake. Pregeldal sem vse cevi od vakuma in nisem na?el nobene napake. se komu kaj sanja kaj bi lahko bilo narobe?

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

jaz sem vzel klju? 19 - navaden - z njegovo glavo prijel kovinski dovod nafte na injektorje, umaknil tesnila na robu glave motorja, nanj naslonil klju? in pajsal po?asi z rahlimi udarci kladiva - 2 minuti.....pa je ?lo (pri vro?em)

To ti je dokaz da je zape?ena - skurjena.....

Zdaj z aditivom se je umirila in avto ne kadi ve?, bom pa vsi zrihtal eno rezervno in ob priliki ko bomn imel ?as in voljo se bom ?e enkrat lotil podviga :P

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

podlo?ke injektorjev
Napisano

to ziher, o?itno prva ?oba gre prva - pri meni je bla ta o?gana, spekter jo je ?e menjal.... :blush:

Meni na moji Mazdi nagaja druga ?oba, samo jo ne morem dobit ve? ven iz glave....bom si vzel en dan ?as ko bom imel nadomestno, pa bom proval ?e pri vro?em motorju, ?e bo kaj pomagalo <_<

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.