Kar se pa ti?e konstantnega vklapljanja in izklapljanja ventilatorja na hladilniku pa mislim, da je pogojeno s pri?gano klimo saj za normalno delovanje mora klima imeti pretok zraka skozi hladilnik klime. Se pravi da ni odvisno od temperature motorja oziroma temperature hladilne teko?ine. :ne vem:
hehe... novo leto je pa letos malo bolj zgodaj - sveti se kot bo?i?na jelka.
Plus za varnost oziroma prepre?itev naleta samo toliko bodi pa prijazen in obziren do drugih, da ko stoji? v koloni pri semaforju ne dr?i? noge na bremzi
Rekli so mi da glave ne ?itijo, in da je predhodnih pred menoj verjetno predvajal kopije zato je tudi glava ?la.
Reci prosim, da se heca?
Keri pametnjakovi?i pa so ti tole povedali, da se jih ognem v ?irokem loku.
Joj ?koda, da meni kak?en kako tako ne prbije, k bi jih vpra?al a igle tud ne menjavajo, ker mi preskakuje ko po luknjah vozim. Pa ?arnice na oja?evalcu mi zarad tega tud odletavajo, da ne govorimo o membranah na zvo?nikih, ki crkujejo, ker preve? heavy metala poslu?am.
ne rabis ker nihce ne ve da so druge,al ti je ze keri tezil
Se strinjam z Bobijem, saj nih?e ne bo vedel, da niso original, va?no je da jih ne temni? s kak?no folijo oz. sprejem, ker se potem taka predelava vidi ?e na dale? in so na to zelo alergi?ni.
Kar se servisov ti?e ga servisiram samo pri poobla??enih najprej zaradi garancije oziroma zaradipodalj?evanja MES-a. Ta "?port" pa ?al ni poceni samo uradni servis lahko la?je dr?i? za vrat, ?e karkoli zajebejo.
Servisiram na Gami v BTC-ju (del A-cosmos) in sem zadovoljen s servisno storitvijo.
Samo, da ti ne bo varovalko ven metalo... Verjetno bo? rabil tudi diodo, da ti ne bo nazaj sekalo napetost in ti bo vsaki?, ko bo? bremzal pri?igalo lu?ko za meglenke na armaturki.
Sej bru?enje in poliranje sledi ampak ?ele spomladi, ko bo naslednja runda popravil. Bi ti pa priporo?al da vzame? ?e bolj fin papir (2000), ker 1500 in sploh 1000 sta za moje pojme precej pregroba in odstranita ve? kot bi bilo treba.
Zima se nezadr?no bli?a in z njo mraz, vlaga, sol na cestah. Zato je pred zimo pametno popraviti kak?ne globoke praske, ki bi povzro?ile ne?eleno rjavenje, ki ga zima ?e dodatno potencira.
No tudi mene je danes nepri?akovano ?akal tale prizor
Verjetno je bil vzrok kak?en kamen(?ek), ki je hvala bogu kon?al na plehu na strehi, ker sila, ki naredi tako po?kodbo bi verjetno po?ila tudi vetrobransko steklo.
Kot ka?e je po?kodba nastala ?e kak?nih 14 dni nazaj tako, da je rja ?e za?ela svoj ples in pred samim nanosom barve jo je potrebno odstraniti. Zato zelo prav pride kovinska ??etka, ki je del korekturnega kompleta, ki ga dobite pri va?em Mazda dealerju.
Rjo je potrebno dobro odstraniti in z njo tudi nakru?ene robove okoli po?kodbe saj bi lahko kasneje ta po?kodovan lak lahko sam odstopil.
Barve nato nanesemo rahlo s kup?kom saj ko se barva posu?i se tudi rahlo skr?i in napolni vdolbino.
Ko se posu?i zgleda nekako takole
Nanesemo ?e prozoren lak, da za??itimo barvo pred vremenskimi vpiliv
Evo to je to, sicer ni tako dobro, kot bi naredil profi li?ar ampak je pa bistveno ceneje in ?e ne nesete nosa na 10-15 cm od po?kodbe se le te skoraj ne vidi. Najbolj va?no pa je, da je lak zdaj za??iten
Potreb??ine
- korekturni komplet (cca 16?), ki vsebuje barvo, lak in kovinsko ??etko za odstranjevanje rje
a si ziher, da je to tvoja temeljna barva... je pa res, da bi lahko bila barva bolj trpe?na, ker ?e bo letos huda zima, bo bila moja havba spet ?ist popikana...
Ja in kaj je bilo narobe s tem ?altanjem... 10 sekund do 100 ? Saj to je OK... ?e ga bo? nabil v obrate ne bo? imel bolj?ih pospe?kov temve? slab?e.
Sem probal in eno in drugo in ?e ?altam pri 4.500 sem slab?i za sekundo in pol kot pri prestavljanju pri 3.500 s tem, da tretjo prestavo potegnem ?ez 100, da ne zgubljam s prestavljanjem v ?etrto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
se pravi zadeva je ?isto po sistemu try & error - meni recimo lepo bere Verbatime, eproformance in neke 90minutne noname "?ude?e"
Povezava za deljenje
Deli na druge strani