Pregledani zglobi, amortizerji, zamenjani diski, plo??ice, narejena optika nove pnevmatike, je pa res da kljub temu problemu ne radira gum nesimetri?no, radira pa jih na notranji strani. ( se pa vozimo dolge relacije, polno obte?eni), tko, da gume radira predvsem vi?ja hitrost in obte?en avto.
Tudi meni nerazumliva te?ava
lp Dii
Gume na V - horizontalnosigurno - to sem imel jaz na Mazdi 5 in je obe prvi pobralo notri po 5.000km, ali pa amortizerji, ki se poslavljajo enako povesijo gumo na notri in obremenijo notranji rob
Jaz bi ?el ?e enkrat na optiko, kjer imajo opti?no namerilno napravo.
Baje ima opcijo samo CD, ta dva linka pa imata oba DVD.
ne ?teka?, ta naprava zamenja originalen radio in navigacijo...navigacija potem lavfa direktno na tej napravi iz SD kartice...?e vzame? to je vse staro samo ?e za na bolho
MOGO?E NISI SCROLLAL DOL - JE VE? KOT 10 NAPRAV
jao sorry caps lovck je bil
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na m6 moram zamenjati mikro jermen, ?e je ?e kdo to po?el naj mi napi?e kak?no koristno informacijo. Zanima me ali je potrebno zamenjati tudi (jermenico,le?al) na alternatorju
Hvala L.p darko
Nekateri maherji so tu ki to delajo a jih ba?e cajt...druga?e pa Avto Pelko...ve?krat omenjeni in hvaljeni mojster
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sam eno vpra?anje, jures, kaj pa ker to je ?e serijska navigacija (vgrajena) poleg tega pa mu podpira samo CD opcijo? Pa ta varjanta, ki jo predlaga? je tudi mo?nost vgradnje v ?e na mesto serijske navigacije, seveda ob opciji, da se stara odstrani, pa ali je to kon?na cena z delom in vse ostalo? Pa moja izku?nja z IGO navigacijo prvo verzijo je slaba, ?ez pol leta je za?ela kar naprej zmrzovat.
Meni deluje sedaj ?e 3 leta (Mazda CX7, Exeo, HTC Android) bp - s tem da redno updejtam tako program kot mape.
Tu je veliko napisanega o tem - v bistvu zamenja? avtoradijo - ali pa ?e ima? staro 6ko celoten ekran zgoraj ki se dviga / spu??a)
mislim da imajo nekatere celo opcijo da se priklopi na radio - Stroker zna povedat ve?...ti nam najprej povej kateri avto je to?no - z letnikom in vse
Cena ki je je - vgradnja je enostavna zelo, najve? vzame napeljat kabel GPS antene po armaturki
Imam kolega, ki oporablja serijsko navigacijo NAVTEQ in ima edino opcijo, da nalo?i nove karte prek CD in ga zanima, ?e je kaka opcija, da se da te karte dobit kaj ceneje, ker uradno mo ponujajo na servisu celotno Evropo za 260,00 EUR, ?e pa kdo koga pozna ali pozna, da bi se dalo do kart priti brezpla?no pa ?e toliko bolje.
Ima mogo?e kdo shemo kablov za 323f bg alarm odklopit ? ker mi gre resno na zivce ko menjam aku ali ko mi crkne akumulator da se stvar sama uklopi , daljinci so pa tako tako , cisto zmahani. Se pravi bi se ga bilo res nujno re?iti. Na alarmu pa pi?e micro car alarm rdeca skatlca v masinskem prostoru na levi strani ?e komu kej pomaga.
Hvala !
a nimas na troblji klju?avnico (ponavadi) ki je ON OFF
kot novinec na tej strani se zatekam po vsakr?no informacijo, ki bi mi pomagala pri odpravitvi nadle?nosti.
Imam Mazdo 323F, 1.6i, letnik 2003, 95KM, tip motorja: ZM, 200000km, redno servisirana. Ko sem pred mescem opravil malo ve?ji servis (olja, filtri, diski, plo??ice, sve?ke, "pumpa" itd...) je avto nenadoma za?el "zafrkavat". ?e prej sem imel izklju?no japonce (nissan, toyota), pa so delali kot "urica" do 350k km brez problema. S tole Mazdo pa po?asi izgubljam ?ivce.
Avto sploh ne more? vozit pr nizkih obratih (recimo v prvi ali drugi prestavi), saj cuka...na kri?i??u uga?a, pol pa crkne ?e servo in tolk da se ne zakantam nekam hehe. Ko je recimo na "?tant gasu" obratomer ne miruje, ampak poskakuje (sicer minimalno) in avto trosi kot da je diesel. Gas pedal ima latenco - ko dam gas ne reagira kot bi moral - zamuja pri dodajanju in odvzemanju. ?e gas v leru malo "navijem" obratomer pade skoraj na ni?lo, toliko da ne ugasne, pol pa se ustavi pr normalnem "?tant gasu" (ta je 877 obr/min), a vseeno vibrira.
Zanimivo pa avto pri vi?jih obratih in ve?ji hitrosti deluje ?ist ok. Dal sem ga na tester, pa je pokazal da je motor ok, izmeril sem kompresijo, pa je ok, celo na test izpu?nih plinov sem ?el, pa je ok.... Res ne vem ve? kaj naj...niti mehaniki ne vedo, kaj bi to lahko bilo.
Zatorej se Vam vsem v naprej zahvaljujem za kakr?nokoli informacijo v zvezi z tem problemom.
Kdo ti je pa to delal? Ker o?itno je nekaj zaj*** ali timing ali pa celo narobe priklopil kable sve?k, senzor zraka....
Pred parimi dnevi sem domov privlekel kombi. Zadeva sicer dela, ampak se je cilinder ( klju?avnica ) pokvarila, in v?ge samo na poriv.
Zanima pa me, ?e mogo?e kdo pozna kak?nega avtoelektrikarja, ki bi bil pripravljen to po?timati na domu?
a ma? kodni klju?? ?e ja ni tako enostavno...
podvpra?anje - a ma? slu?aaaaajno kasko? Meni na primer adriatic krije vse - vleko, rezervne klju?e in karkoli z napako pri klju?ih ko je avto nemobilen
Evo me, en ?as nism bil prisotn, pa tudi nisem ?aril zadne dni po avtu
Glede nosilcev: kolikor sm probaval se mi zdi da nosilci niso krivi, saj avta ne trese pr ?tandgasu (?e dam gas al pa kej), tud med vo?njo ?e pohodim se ma?ina ne sesede.
Tko da res domnevam da ima elektrika veze pri vsej tej zadevi. Sem pa opazil pr odprti havbi ko sem poslu?al ma?ino, da je od ene 2000 obratov do 3000 bil spredi tak zvok, podobn ko tist zvok ko iskra preskakuje; bo treba kable pa to zamenjat..
Vglavnem, poro?am ko se zadeva izbolj?a
pa roke stran od kablov, to v?ge ko ka?a...
?e pa pozna? koga z enakim avtom (jih ni malo) lahko ob enem piru malo premikata stvari iz avta na avto (sve?ke, kabli, tuljave...)
Da ne nabavi? 200? materiala pred ugotovitvijo napake...
Tudi ta z nosilcem motorja ni neumna - ker tako mo?en sunek nazaj lahko te?a motorja naredi. dobro preglej in guncaj motor.
Mi smo v prvi slu?bi dobili ?kodo forman second hand ki je imela motor na vezicah in je vzdr?alo neverjetnih 40k km, potem pa po?ilo in se spomnim da se je avto obna?al po svoje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani