Skoči na vsebino
Mazda 6 vrata
Napisano

Mehanizem mas ocitno fuc. Bo treba zamenjat....ostane v lock. A je na rocki ko odpiras kak upor ali je cist mehka oz trda?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje pod masino
Napisano

?e je to res - pokli?i beja doo jih obnavlja

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ri?ek v prednjem delu motorja
Napisano

meni tale t.i. ?ri?ek poje ?e skoraj od novega ven, pa imam sedaj 230000 preVO?ENIH PA VSE OK!pa? ob?asno v prostem teku se oglasi za paer sekund pa potem neha!

Ni? bat ni kaj hudega!Pa? Diesel motor!

ha ha ha....dobra.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Daljinsko centralno M6 - problem...
Napisano

Zna bit da je pol mehanska poskodba. Velikokrat se vsedemo nanj. Drugac pa sedaj ves da je napaka na kljucu, ali baterija ali drugo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Daljinsko centralno M6 - problem...
Napisano

Pri M6 GT (letnik nov.2008), ki ima zlo?ljiv klju? se mi nekaj dni pojavlja, da ne morem zakleniti (daljinsko) vozila s prvim pritiskom na daljinca, ampak moram najprej pritisniti tipko za odklenitev vozila in nato tipko za zaklenitev. Zanime me tudi ali je normalno, da naj bi se baterija v daljincu menjala ?e po slabih 2 in pol letih uporabe in kako se menja baterija v daljincu - zlo?ljivem klju?u.

Ne vem ?e je pri mazdi to, ampak jamranje centralnega je v?asih tudi jamranje akomulatorja.

Baterija je baterija, lahko da ji ne pa?e okolje, je iztro?ena...itd. Samo to kar si opisal ni ravno videti baterija, ker ?e bi ?tekala bi ti tudi kasneje, lahko da ima? v klju?iu kak stik - svinjarijo in ga na ta na?in zdrma?. A je bil kdaj moker?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 servis na 120k km...
Napisano

Jaz ne vem bom pa se enkrat vprasu pa bom sporocu :ne vem:

Sm pozanimal se

?ef v te trgovini je reku da je sprasvov za garnituro komplet z jermeni pa sponarji bo pa v ponedeljek vprasal kaj ta set vsebuje.

Je pa reku da je vrjetno vse notri ker za druge avte so taki seti menj kot 90? se mu zdi da je ta set kr drag zato misle da je vse v njemu tut hidravlicn sponar?

Vec pa v ponedeljek ali v torek.

ta sponar ni tak kot drugi, ziher ni v kompletu (v kompletu je ponavadi le?aj)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kripanje v sprednjem levem delu
Napisano

Lahko pa tudi nekaj na roki ali osi ali mogoce amortizer ??? Ker ti vlece z vopanom vred bi rekel daje kaj natem....al skripa skoz ali ko se avto ziba??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 CD136
Napisano

To?no tako, povej kje je ta dim - webasto je ponavadi pri prvi gumi (dim) in to je normalno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ra?unalnik za mazdo 6
Napisano

PA ti bo delal to uradni servis? KEr mislim da ?e menja? ECU mora? ali kodirati klju?avnico, klju? in imobilizer na novo ali pa menjati vse.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cuden zvok v predelu motorja
Napisano

Hmm a je to kaki domaci mojster, iz kje tocno pa je ta servis(predvidevam da je to servis in ne neki domaci mojster), ce je kje v lj ni problema sam kam dlje pa nebi sel rad, pac preventiva :P

lp

pred medvodam iz Lj, ni 'doma?i' mojster je kar maher, vulkanizerstvo veli? - ampak delajo vse (kar se ti?e mehanike, ne bi pa nikoli tja peljal kake specialne zadeve) so na netu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cuden zvok v predelu motorja
Napisano

Cao

Glede zgloba sem se pozanimal kar tukaj pri tej firmi, no servisi so dosti ugodni (servis zunajnega zgloba racunajo cirka 100 do 150? odvisno od poskodbe) sem pa v dilemi, naj nabavim novega in ga potem sam montiram novo je pac novo, ali naj obnovim starega in potem cakam gdaj se tezava vrne,... servis pride naslednji teden.

Predlogi dobrodosli

PS zgloba ne bom kupoval na pooblascenem servisu (so predragi :vskalo: )

meni ga je zamenjal na xedoski Veli? iz Medna / Stane?i? - 80? menjava + zglob, ne vem kam ga je ?el iskati vendar je bil nazaj v 40min....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaalman da te potolazim. Za fotrov punto grande hocejo za 5 leto v katerem je ze standard ne glede na km menjava MJ in ZJ + vodna pumpa 600 evropskih dinarjev.

Ka si ja nor; tapos predracun za vse = 200 dinarjev.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Corner light modul
Napisano

Ampak zdej si pa iz Seata naredu Golfa :hudicek:

Cistokrvni VAG mesancek :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Corner light modul
Napisano

A je za vsako meglenko svoj mudul ali so na enem modulu svoji kontakti za vsak blinker in meglenko?

vsak svoja (cena je za par)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Corner light modul
Napisano

Montirano 1,2,3 :bravo: samo jebeni veter pa spajkalnik ne gresta skupaj (in enako fajrcajg pa bu?irka :angry::angry: )

Dela izjemno dobro za 24?....celo dimi meglenko pri vklopu in izklopu, ko pride asistentka domov bom posnel film?ek

:bravo:

Premium znamka all the way s feature-i z ebaya

?e tole - naro?il bom ?e en komplet za Swifta, ?e bi ?e kdo naj pove do petka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Corner light modul
Napisano

No jaz sem nekaj ?asa nazaj rekel da je corner light en BS, ampak tukaj pri nas 'spodaj' na polju so se za?eli sprehajalci in kolesarji brez vsega seveda na veliko, je tema popolna, in ?e posebej tisti zve?er ki hodijo s cerkve ?rni so skorajda samomorilci, ?eprav gre? 40 na uro.

Zato sem za?el ro?no vklapljati meglenke pred ovinkom in res lepo sveti v ovinek - ker ima exeo meglenke obrnjene na ven - proti robniku.

Zato sem naro?il na ebayu tole (petek, danes ?e imam v roki):

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...#ht_5953wt_1139

Tule je shema kako to gre

post-2637-1300694806_thumb.jpg

V bistvu ni samo priklop na meglenko, ampak gre vhod iz avta za meglenko cel v modul, in priklopi zemljo na meglenko ko da? ?migovc, oziroma vklopi? meglenke

Bom poro?al kako dela, vendar za 24? nima? kaj zgubiti - verjetno bo pa VAG pameten kot je takoj piskal da so meglenke pregorele, in bom moral to funkcijo preverjanja izklopiti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

290+125= :whatever:

3je racuni so....in to servis mimovrste....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Niti ni hudo.Edino za olje si dal preve?.

680? ni drago?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje - ?i??enje lu?i (le?e)
Napisano

Ker kratke lu?i bolj slabo svetijo in sem trenutno brez Xenon-k, sem razmi?ljal o ?i??enju le? v prednjih lu?eh.

Na internetu sem nekaj bral da se to da o?istit in da je precej?na razlika. In sem se odlo?il da gre ena lu? od Mazde (od tiste rezervne ki je za dele) za namene znanosti.

Lu? sem segreval s kaloriferjem da bi lepilo okrog stekla malo popustilo. Ko je bila ?e plastika od lu?i skoraj "mehka" sem se lotil razstavljanja - ker je bilo lepilo ?e vedno premo?no, je rezultat razbito steklo :vskalo:

Dobra stran zgodbe - ven sem dobil le?o, ki pa je res umazana (kot bi bil prah nalepljen na njej - kar motna oz. meglena je bila).

Ko sem le?o o?istil s stelex-om je ?ista kot solza! :bravo:

Sedaj me pa zanima kako naj razstavim lu?i na svojem avtu da bi spucal le?e - brez da razbijem steklo seveda???

Nisem ?e delal, va?no pa je da sestavi? nazaj waserdiht da ne bo kondenza, druga?e pa ma? ti spomladansko generalko?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

je za nami.. jebenti... drag ?pas...

sem upal, da bo ?lo brez ?panarja, pa me kli?e iz servisa, in pravi, da je zadeva kaput, da gre ?isto narahlo not... :( v kar sem se pozneje tudi sam prepri?al, ko sem kupil novega in videl razliko...

tudi ena od bakrenih podlo?k, ki so bile ?e stare, male, je sekala ven... pa sem reko, ja te pa menjaj... :ne vem:

tako da zdaj pa naslednjih 120k km... here we go :)

visoke cifre....ka pa kupujes robo za lantro pa toyoto... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

platnena streha
Napisano

imam platneno streho,hvala za odgovore

mislu sem metachlona...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

platnena streha
Napisano

Jaz sem na eBayu nabavu tole:

http://cgi.ebay.co.uk/RENOVO-SOFT-TOP-CLEA...=item5ad9194ad4

V setu je ?istilec in za??ita, lahko kupi? pa tudi barvo ali nekaj podobnega, ?e ima? ?e bledo barvo. Imajo za vinyl in platno. ?istilca v bistvu nisem rabil, za??ita se pa po mojem mnenju zelo dobro obnese.

LPB

Ti ma? v bisvu ne vinly ne platno....kaj m? ti sploh (ko sva tvojo gledala)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.