Hja ne vem no ?e res. Meni so zaenkrat ?e vsako prito?bo spravili skozi kot garancijo, ?e seveda ni ?lo za o?itno po?kodovanje z moje strani, kar je valda logi?no. Zato sem z Mazdo zadovoljen je pa res, da je vseeno dobro vsaj malo vedeti o delovanju samega vozila, da te ne vozijo ?ejne ?ez potok, ko vidijo da pojma nima?. Ampak to zadnje velja itak za vse stvari in ne samo za avte.
Dobro je biti vsaj malo razgledan in v vsaki stvari se pozanimat, da ne izpade? ignoranten bumbar, ker na takih se pa? slu?i - ?al.
To je res.Samo so tudi mene prepeljali ?ejnega skozi garancijo,?eprav sem strojnik po poklicu.
Nekaj priklapljajo na ra?unalnik (brez njega so itak zgubljeni), nekaj kao ?istijo,nekaj kao menjajo...
V glavnem jaz nisem zadovoljen,kot sem ?e velikokrat povedal.?e tisto z katerim sem bil mi je sedaj crknilo (xenon) in je isto,kot da avto ne bi imel sploh garancije,ker bom moral vse sam kriti.
Ali pa so nadomestni deli (?e so res kaj zamenjali) zani?.
Sem probal ?e tudi z navadno fino polirno pasto (Amway), malce bolj?e je, ampak ?e vedno se praska vidi. Mislim, da mi skoraj drugega kot malce bolj?a polirna pasta ne ostane, raje to, kot pa da dam komu to ven polirat.
samo pazi,ker pri globokih praskah se zna zgodit,da pride? skozi lak(kot se je zgodilo tudi meni)
Mazde imajo namre? zelo tanko plast prozornega laka gor.Raje to spoliraj malo bolj?e.
jaz sem z ebaya enkrat nabavu scratch remover - 2 tubi pa je bolj tko tko, imas pa na mimovrste grobo polirno pasto, ta pa dela ?ude?e:)
Nimajo jo ve?. je od Arexona, samo ce rabis imam se dve piksnice. Sem takrat Xedosko spoliral celo - vse praske so ?le (ima? tako slikano v predstavitvi)
Mogo?e samo za informacijo. Kadar se na Civic-u delal veliki servis sem zobati jermen + napenjalec in mikro jermene nabavil pri SKF, imajo prav komplete za avtomobile. Moram re?ti da je res roba za prste polizat (niti slu?ajno ni kitajska roba) in proti originalu dosti poceni. V kompletu je pa enak jermen (Gates) le da je napenjalec SKF-ov. Probajte se pozanimat pri uvozniku SKF!
SKF le?aji so med najbolj?imi na svetu.Mi smo jih vedno uporabljali pri menjavah na najdra?jih strojih in
so vedno zdr?ali najdlje.Za jermene sicer ne vem ampak so ziher top of the top.
Tudi sam sem nabavil za velik servis vse od SKF in Gates.Je pa SKF, te ki sem jih kupil, made in Japan in ni dvakrat za re?,da ne izdelujejo teh kompletov tudi za original Mazda dele.
Ali mogo?e kdo ve,kaj pomeni ropot v motorju ,ko je avto hladen?Zadnji? sem se odpeljal do trgovine in ko sem ugasnil avto sem sli?al ?e vedno,kot da se nekaj vrti v motorju.Kasneje tega ni bilo ve? sli?ati.Hvala lepa za odgovor.
Webasto-poglej si malo po forumu.Lepo se mirno vozi ?e naprej in u?ivaj.
Ali pa "navadne" lu?i brez xenona in potem ?e xenon in si zmagal.
Doma imam o M6 za original xenonom in neoriginal xenonom in neorginal POSEKA original in to popolnoma z lahkoto. Je pa fino ker tud neoriginal ima le?o in tako svetlobo-snop lepo usmeri tam kot je treba.
to?no tako.?e bi lahko sam izbiral bi izbral tvojo kombinacijo-res je mnogo bolj?a.
Je res dobro,ker ima? ?e vse pripravljeno za monta?o.
Jap,tko imam jaz na?telano, samo ne more? dvignit dovolj visoko, zato so kratke prekratke..... tud meni je ?al da so ksenonke gor, sem ?e razmi?ljal,da bi premenjal na navadne...
Meni so levo na?telali na pravo vi?ino. Sem pa tudi za ?tos narisal ?rte na zidu za kontrolirat vi?ino lu?i.
In sem ugotovil,da tudi z polno nalo?enim avtom ni velikih odstopanj v vi?ino.Se pravi,da ?e na?tela? malenkost ni?je lu?i ne bo? imel nikoli problemov z slepljenjem nasproti voze?ih.
Kratke pa itak svetijo bogo tako da meter gor ali dol ni neke bistvene razlike.
Ma ne. Vebasto se itak vklju?i tam okol nule. Zadnje 2 meseca je pa vedno pod 0 al pa to?no 0. Vsaj ko se v avto vsedem. Za prej pa ne vem, ker je to ?ele 2 zima z tem avtom. Lani se ni ni? kadilo, letos pa ja.
Nope.webasto se normalno vklju?i mnogo nad 0 (kot sem ?e napisal) tam nekje pri +7°C. in ne ?ele
Ok. Bom ?el pra?atat kaj je s tem, ker me prav zanima. Ne verjamem da bi kar odpovedal vebasto. Lani mi je super delalo, letos se pa v glavnem kadi ?e odkar je - spredaj.
S takim "popravilom" jaz ne bi bil preve? zadovoljen. Olje si menjal pred 5-6000 km in takrat bi morali na servisu tudi o?istiti ?ep. Upam, da govorimo o ?epu za izpust olja, ki je ponavadi magneten, da na sebe prilepi kovinski odpad. Ali je bilo zamazano sito oljne ?rpalke??? (?eprav zaradi uporabe CL ne bi smelo biti). ?e ne imamo tri mo?nosti za pri?ig opozorilne lu?ke :
-napaka na senzorju
-obraba oljne ?rpalke
- nezadosten nivo olja v karterju.
Razmi?ljam naprej. Zakaj bi se napaka na senzorju pojavila zgolj ob veliki bo?ni sili (centrifugalna sila v ovinku)???? To me navaja na zaklju?ek, da ni senzor. Ostaneta nam torej dve stvari. Nivo olja, ali oljna ?rpalka. ?e se ne motim si navedel, da je olja bili dovolj (na polovici merilne palice). Pribli?ujemo se, torej, oljni ?rpalki.
Ali so jo odprli in pogledali stanje zobnikov?
Kaj je bilo na ?epu? Kovinski odpad? :ne vem:
Kaj, ?e je bil kovinski odpad na ?epu od obrabe oljne ?rpalke in oljna ?rpalka ne daje zadostnega pritiska olja???
Bodi v bodo?e zelo pozoren na oljno lu?ko. Sicer ima? do neke meje "zavarovalno" polico v obliki golda, ?e ti ga niso zlili stran in nalili novo olje. V tem slu?aju bo za??ita ob pri?igu opozorilne lu?ke za olje hitro po?la.
Torej nekaj pozornosti na to napako ne bo ?kodovalo.
Glede porabe olja pa ?e podatek o dovoljeni porabi olja. Do 1,5 litra na 1000km je ?e dopustno.
?e ena okvirna norma se uporablja - do 1,5l olja na 100 litrov goriva.
najvi?ja prestava pa zaviranje bi moralo pomagati... motor tud pribli?no ni tolk mo?an, da bi skuril sklopko v najvi?ji prestavi... jo pa bo, ?e se jo po?asi spu??a, da drsi.
Druga? je pa to zadeva, ki zelo rada rata pri Lagunah diesel.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani