Ravno danes opral doma pred hi?o. Visokotla?ni ?istilnik, ajmr vro?e vode in goba, spere? z visokotla?nim ?istilcem, pri?ge? avto, nabije? gretje na ful in po?asi obri?e? avto. Ni?e ne zmrzne, razen roke mej?kn pe?ejo
Hm,samo vro?a voda in potem mrzla voda=no good za lak.
Nastanejo mikro razpoke in potem gre po?asi naprej.
cE IMAS ZRAVEN CHECK ENGINE SAMO OBRNES VOLAN 2X LEVO 2X DESNO IN ZGINE TCS, OB PONOVNEM ZAGONU IZGINE TUDI CHECK ENGINE - TO MORAS NAREDITI VSAKIC ko odklopis v akomulator pise v navodilih
sorry za caps lock, prepozno videl..........
Aha,mogo?e sem to naredil nevede,ko sem menjal akomulator. :ne vem:
?e se jaz oglasim, potem imam sigurno zopet problem
Tokrat me moti DSC lu?ka (M6). Zadeva je pa ta, da mi lu?ka neprestano sveti. Po knjigi sode?, bi naj bila napaka v delovanju tcs oz. dsc. ?e ?e kaj deluje sem ?el takoj preizkusit na sneg in videl,da regulacija navora deluje brezhibno in tudi lu?ka za?ne utripat. Tako mi ostane ?e edino mo?nost, da je kaj narobe z kontrolo dinami?ne stabilnosti - nisem ?el preverjat (divjat) na ovinke. Predno se zapodim do servisa me zanima, ?e je ?e kdo imel ta problem in kako ga je re?il oz. kaj bi lahko bili vzroki, da me ne nate*nejo za brezveze.
Enkrat se mi je ?e sicer to zgodilo, da je lu?ka gorela, vendar je potem ko sem avto ponovno v?gal kmalu ugasnila.
Upam, da bo zopet sama od sebe ugasnila ali pa da bo vsaj dioda crknila in se ne sekiram ve? .
Lp Leon
ali pa jo enostavno ignorira? kot jaz-s tem,da je meni svetila ?e- ?ek en?in.
po kakem letu sta se sami ugasnili in imam sedaj mir.valjda nista pregoreli obe?
avto je spu??en ?e od leta 2005... saj ne da so popolnoma hin... so pa slab?i... in z novimi se avto bolj?e in lep?e pelje, tudi ovinki so bolj suvereni ...
to pa ti verjamem,da se lep?e in bolj varno pelje.V vsakem primeru si na bolj?em.
Kolk je men znano se vodne pumpe pr prvem velikem servisu ne menja, pr drugem pa ja. Mi smo jo zamenjal na drugem velikem servisu.
Kar se pa filtrov ti?e, sm jih dobu na A-Cosmosu v LJ v trgovini ki jo imajo za Mercatorjem v ?i?ki (Ulica Jo?eta Jame se mi zdi). Vpra?al sm jih tud za olje, vendar so tistega ki sm ga hotu imeli samo po redni ceni in mi je tip tam svetoval da se ga da drugje dobit ceneje.
Cene so pa pribli?no takole:
- filtri Nipparts za zrak, olje, klimo in nafto: vse skup okol 25?
- olje Mobil Synt S 5W40 (za dizla brez DPF) mal ve? kot 8?/l (naro?il na mimovrste)
- 20? za mehanika, ki mi je vse to zamenjal (9? bi pa ra?unal za menjavo ?e kupi? olje pri njem)
vse skup je pri?lo pribli?no 90?
?koda se mi zdi da me ni sre?ala pamet ?e prej, da bi takoj po prenehanju garancije za?el popravljat drugje... kur... vsaka ?ola nekaj stane
Samo tole olje 5W40 ni glih najbolj?e.pravo olje za na?e traktorje je 5W30.
Ic je pred mislim, da levo spredno gumo. To bo znal povedat kdo, ki jo ima, vem pa da so imele ene napake na IC
Jap,interkuler je spredaj levo-na voznikovi strani.In jap,skoraj vsi pu??ajo,ampak ni panike-pu??a v sprednji blatnik in se od zunaj ne vidi.Avto gre isto naprej brez problema.
Najprej ko po?tudira da se eno od gnanih koles prehitro vrti, glede na ostala kolesa, ga enostavno zabremza, tako da se mo?-navor "po?lje" na kolo ki ima bolj?i oprijem, ?e pa tud s temi prijemi ne re?i zadeva pa za?ne ni?at vrtljaje in jemat mo?.
Kuplunga tle nima veze.
Pa predno kdo vpra?a, lu?ka dela z konkretno zamudo 3-6 sekund, ponavadi po?miga ?ele pol ko je ?e vse mimo.
Pazi jst mam to isto te?avico. Najprej mi je ?la komlet leva lu? u tri krasne. Sem na sre?o na?el Yavarja, ki mi je zadevo zrihtal u nulo. Problem je bil samo v temu, da sem potem imel eno novo in pa? eno staro lu?. Kar pomeni, da na levi strani je svetlo belo na drugi pej vijola. No, ker mi je bilo nerodno bit punj u o?ke po Gorici. Sem si nabavu nove obe ?arnici od neke banglade? firme po ceni 19 evri?ev kos.
In jst to lepo sam zamenjam kr skozi blatnike sm ?ou in je lepo svetlo u nulo.
In pazi, lej ga zlomka, ?ez no?! ??&% lu?i vidijo samo ?e potleh.
Sm se odpravu na servis po info in nism dubu ne? k so leni ku fuks in edino kr obvladajo je ra?unat duplih.
Samo za priklop na PC ra?unajo 40 evri?ev. Zato spra?ujem ?e se komu kaj sanja? Sm probu tudi omenjeno tehniko dol kable iz baterije in jih dat ukop - ma je isto. Lu?i gledajo samo ?e cipele.
...drugi? je bil problem pri meni samo ta,da je bilo treba na?telat vi?ino levega ?arometa...kar pa na uradnem servisu na ?alost niso znali.
Saj tole okol zobatega jermena me zanima.Sem bil v avtotrgovini in je na?el dva jermena en z 150 zob in 153 zob.Zdaj pa kateri je pravi.Pol nabavim ?e hidravli?ni napenjalec in rolo.Za pumpo bom pa ?e povpra?al.
Druga?e pride pa jermen z napenjalcem okrog 180 evrov.
Za ?t.zob ne vem,vem pa da je tale tapravi: znamka-Gates 5596xs.Hidravlji?nega napenjalca jaz verjetno ne bom menjal-ni nujno in je predrag ?pas.Za pumpo pa poglej pod znamko Graf.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ekola,pravkar sem dobil nazaj macdo.Narejen VELIK servis (?eprav ima avto ?ele 95500 km
)
ampak ima 5 let in tukaj n ?ale.
Vse skupaj me je stalo reci in pi?i 420? (materjal +delo).Zamenjano pa je bilo:
- zobati jermen, napenjalec+rolca, micro jermen, vodna ?rpalka, motorno olje (mobil 1- 5W30), olje v menjalniku, zavorna teko?ina, oljni filter, filter goriva, zra?ni filter, filter klime.
Za zamenjati bi bli ?e silent bloki ampak jih nisem ?e nabavil.
Ni tak?na panika glede tega.
Ne vem,?e je to ugodna cena.Meni se zdi drago to vse skupaj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani